Įkraunama...
Įkraunama...

Grįžimas į darbą po motinystės atostogų

QUOTE(pupen @ 2011 07 11, 12:14)
Esu VPA iki 3 metu, noriu sugristi i darba anksciau, ar reikia darbovietei rasyti prasyma?Pries kiek laiko toks turi buti pateiktas? Gal kur pvz tokio prasymo yra?

Pries 2 sav reikia rastiskai pranesti.Tai paprastas prasymas,kai ir raset,kad jus isleistu i VPA,taip pat rasykit kad norit nutraukti VPA.
Atsakyti
QUOTE(*ninia* @ 2011 07 11, 11:18)
prieš 2 savaites smile.gif
Laisva forma:
Prašau atšaukti mano vaiko priežiūros atostogas nuo 2011-XX-XX.

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 11, 11:19)
Pries 2 sav reikia rastiskai pranesti.Tai paprastas prasymas,kai ir raset,kad jus isleistu i VPA,taip pat rasykit kad norit nutraukti VPA.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 10, 23:35)
Nebutina,galit imti dalimis.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,rugpjucio 2diena vaikui sueis 3metai.Siandien gavau el.laiska,kad siuo metu laisvu darbo vietu mano darbdaviai neturi ir laukia mano pareiskimo.Tai jau jokie pinigeliai man nepriklauso is ju?Ir pareiskime kas turi but parasyta?Tik kad prasau atleist is darbo ar pirma nutraukt atostogas ir atleist?Nelabai susigaudau.Ir nuo kurios dienos reik rasyt,nuo 2 ar 3?
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2011 07 12, 16:00)
Sveikos,rugpjucio 2diena vaikui sueis 3metai.Siandien gavau el.laiska,kad siuo metu laisvu darbo vietu mano darbdaviai neturi ir laukia mano pareiskimo.Tai jau jokie pinigeliai man nepriklauso is ju?Ir pareiskime kas turi but parasyta?Tik kad prasau atleist is darbo ar pirma nutraukt atostogas ir atleist?Nelabai susigaudau.Ir nuo kurios dienos reik rasyt,nuo 2 ar 3?

Tai jeigu nera darbo vietu,tai tegul atleidzia patys,arba saliu susitarimu tada priklausis kompensacija.
O jeigu parasisit prasima savo noru,tai jums priklausis tik pinigeliai uz nepanaudotas atostogas.
Ir nutraukinet VPA nereikia,kai pasibaigs eikit kita diena i darba ir snekekit su darbdaviu,t.y rugpjucio 3 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 12 liepos 2011 - 15:30
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 12, 15:30)
Tai jeigu nera darbo vietu,tai tegul atleidzia patys,arba saliu susitarimu tada priklausis kompensacija.
O jeigu parasisit prasima savo noru,tai jums priklausis tik pinigeliai uz nepanaudotas atostogas.
Ir nutraukinet VPA nereikia,kai pasibaigs eikit kita diena i darba ir snekekit su darbdaviu,t.y rugpjucio 3 d.

Kad as esu ne Lietuvoj ir gryzt nezadu,bet noreciau gaut kas man priklauso blush2.gif Bet aisku jie geriau atleis mane patys,nei mokes kompensacija g.gif O atostogas panaudojau pries iseinant i dekretines. g.gif Ir beto man nera kur eiti,mano buvus darbo vieta Kaune yra panaikinta,o ofisas Panevezy.
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2011 07 12, 16:42)
Kad as esu ne Lietuvoj ir gryzt nezadu,bet noreciau gaut kas man priklauso blush2.gif Bet aisku jie geriau atleis mane patys,nei mokes kompensacija  g.gif O atostogas panaudojau pries iseinant i dekretines. g.gif Ir beto man nera kur eiti,mano buvus darbo vieta Kaune yra panaikinta,o ofisas Panevezy.

Na tada rasykit paprasta prasima,kad jus atleistu ir viskas.Nebent geras darbdavis ir galit susitarti per telefona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 12 liepos 2011 - 16:04
Kaip apskaiciuojama mamai ligos pasalpa grizus is VPA (iki 3 metu) ir pradirbus nepilnai menesi? g.gif Negi taikomas minimalus kompensuojamas dienos uzdarbis? unsure.gif
Atsakyti
sveikos,

liepos 19 dukrytei sueina 2 metai. po to griztu i darba, bet tik dabar netycia suzinojau, jog reikalingas prasymas nutraukti vaiko prieziuros atostogas. Sio prasymo darbdavys pateikti neprase, ar jis butinai turi buti pateiktas pries dvi savaites?
be to, kada turiu grizti? dukros gimimo diena? ar liepos 20? sioje vietoje irgi darbdavio ir mano nuomones issiskiria.

aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2011 07 14, 13:01)
sveikos,

liepos 19 dukrytei sueina 2 metai. po to griztu i darba, bet tik dabar netycia suzinojau, jog reikalingas prasymas nutraukti vaiko prieziuros atostogas. Sio prasymo darbdavys pateikti neprase, ar jis butinai turi buti pateiktas pries dvi savaites?
be to, kada turiu grizti? dukros gimimo diena? ar liepos 20? sioje vietoje irgi darbdavio ir mano nuomones issiskiria.

aciu uz atsakyma.

Jeigu jūs buvot parašiusi prašymą atostogoms tik iki 2 metų, tai nieko nutraukinėt ir nereikia, nes atostogos baigsis savaime. jei buvot parašiusi iki 3 metų, bet norit grįžt į darbą anksčiau, tuomet reikia atostogas nutraukt rašant prašymą raštu. Į darbą reikia grįžt kitą dieną po gimtadienio, t.y. jūsų atveju liepos 20.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2011 07 14, 13:05)
Jeigu jūs buvot parašiusi prašymą atostogoms tik iki 2 metų, tai nieko nutraukinėt ir nereikia, nes atostogos baigsis savaime. jei buvot parašiusi iki 3 metų, bet norit grįžt į darbą anksčiau, tuomet reikia atostogas nutraukt rašant prašymą raštu. Į darbą reikia grįžt kitą dieną po gimtadienio, t.y. jūsų atveju liepos 20.

aciu labai, buvau rasiusi 2 metams. taigi mano tiesa, kovosiu uz tiesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2011 07 14, 12:21)
aciu labai, buvau rasiusi 2 metams. taigi mano tiesa, kovosiu uz tiesa biggrin.gif

tikrai, Jusu tiesa smile.gif
Tik issiaiskinkit iki kada jusu buhaltere pateike pranesima i sodra. As saviskei vis negaliu irodyt, jog pranesime rasom iki tada, iki kada zmogus praso, o ji sako, kad iki 3 ir taskas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti