QUOTE(icing sugar @ 2011 07 03, 18:13)
Sveikos, prisiskaičiau čia visko ir visai pasimečiau..
Mano situacija yra tokia, kad esu atostogose (esamam darbe matyt ilgai po jų manęs jau niekas nelaikytų), bet staiga atsirado darbo pasiūlymas, noriu eit dirbt, maniau, kad reikia pasibaigt atostogas ir išeit iš senojo darbo, o va, paskaičiau, kad nereikia...
Bet tai atostogas kažkaip reik pasibaigt? Ar ne? Ar tiesiog eit į tą kitą darbą? O tai kaip traktuosis mano "darbas" kol kas esamoj įmonėj? Nieko nesuprantu. Ar dabartiniam darbdaviui kažką turiu pranešt? Jie nesužinos, kad aš dirbu kitur? O ir būsimam darbdaviui ką sakyt/daryt?
Gal kas gali paaiškint?
Atsiprašau, gal klausimai kvaili, bet aš nieko nesuprantu.
Mano situacija yra tokia, kad esu atostogose (esamam darbe matyt ilgai po jų manęs jau niekas nelaikytų), bet staiga atsirado darbo pasiūlymas, noriu eit dirbt, maniau, kad reikia pasibaigt atostogas ir išeit iš senojo darbo, o va, paskaičiau, kad nereikia...
Bet tai atostogas kažkaip reik pasibaigt? Ar ne? Ar tiesiog eit į tą kitą darbą? O tai kaip traktuosis mano "darbas" kol kas esamoj įmonėj? Nieko nesuprantu. Ar dabartiniam darbdaviui kažką turiu pranešt? Jie nesužinos, kad aš dirbu kitur? O ir būsimam darbdaviui ką sakyt/daryt?
Gal kas gali paaiškint?
Atsiprašau, gal klausimai kvaili, bet aš nieko nesuprantu.
galit darbintis,nebutinai sakyti pirmama darbe kad jus dirbat kitur,jus tam darbe busit VPA,o kitam dirbsit,tik jeigu jusu alga bus didesne nei pasalpa is sodros uz vaiko prieziura,jei dar gaunat,tai jos negausit,jei bus mazesne,tai gausit skirtuma.O kai baigsis jusu VPA,tai galesit iseiti is pirmo darbo ir toliau dirbti antram darbe,jis ir bus jusu pagrindinis.