Įkraunama...
Įkraunama...

Grįžimas į darbą po motinystės atostogų

QUOTE(urba @ 2011 01 13, 10:42)
Kiek zinau nuo 2m. iki 3m. moka 97lt. 4u.gif
Papildyta:

O jei pranesiau pries 7d.?? Nu o ka daryt? jei nesuteiks darbo , tada galim abipusiu saliu susitarimu....

nuo 2 metu moka po 52 lt jei priklauso.
Cia jau nuo darbdavio priklauso.
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2011 01 12, 18:18)
Nu man irgi idomu, manau gali jums prastovas forminti iki kol sueis 3m. vaikui, o tada tik pgl staza kompensacija. Bet galit siulyti kompensacija pgl staza+neisnaudoti atostoginiai+prastovos x12 men. Manau cia maximum, bet gal rasit kompromisa. Man irgi tas pats laukia, tad duokit zinoti, ka jums ten siulys...

Butinai pranesiu ir pasidalinsiu info smile.gif
Atsakyti
Laukiam, sekmes...Kovok uz save! protest.gif
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2011 01 12, 18:18)
Nu man irgi idomu, manau gali jums prastovas forminti iki kol sueis 3m. vaikui, o tada tik pgl staza kompensacija. Bet galit siulyti kompensacija pgl staza+neisnaudoti atostoginiai+prastovos x12 men. Manau cia maximum, bet gal rasit kompromisa. Man irgi tas pats laukia, tad duokit zinoti, ka jums ten siulys...

Tik ne uz 12 men., o uz 12 men + 4 men. perspejimo laikotarpis , tai viso uz 16 men. Vakar buvau VDI , konsultuotis. Sake , kad visi veiksmai, kurie susije su 129 str. ( tuo paciu ir perspejimas ), prasideda nuo tuo laiko, kai vaikui sueina 3 metai , taip traktuoja si straipsni DU , bei teismas. Cia mane klaidino , kad perspeti galima, prastovos metu 4 men pries vaikui sueinant 3 m., o jau atleisti kai sueina 3 metai, tai cia NETIESA cool.gif .Gal kam bus naudinga.
Mamytes - "teisininkes", nerasykite dalyku, del kuriu nesate isitikinusios cool.gif .
4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Turiu toki klausima:
Pasirasiau VMA iki vaikui sueis trys metai, ar galiu gryzti i darba 0.25 etato dar net nesibaigus dvieju metu laikotarpiui (kaip Sodra skaiciuoja ismokas tada) ir kiek suprantu jei padirbsiu puse metu ir noresiu iseiti vel atostogu man teisiskai, tai padaryti bus galima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jumana: 14 sausio 2011 - 16:39
taip, galite. jei du bus didesnis už pašalpą - pašalpos nebegausite, jei mažesnis - gausite skirtumą. vpa vėl išeiti galėsite bet kada.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 01 14, 18:27)
taip, galite. jei du bus didesnis už pašalpą - pašalpos nebegausite, jei mažesnis - gausite skirtumą. vpa vėl išeiti galėsite bet kada.

Dekui uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
gal kuri dar neskaitėte rolleyes.gif
http://www.zebra.lt/...iju-224211.html
Atsakyti
Laba diena. Jei po vaiko priežiūros atostogų iš karto panaudosiu neišnaudotas atostogas, kaip skaičiuos atostoginius? Pagal atlyginimą iki dekreto?
Kitas klausimas ar tikrai išėjus dirbti turi atidirbti ne mažiau nei 6 mėn.kad išeiti eilinių atostogų?
Atsakyti
toma.toma.toma,aciu uz gera straipsni.merginos,labai laukiu ziniu is tu merginu,kurios siom dienom jau gryzta.ar darbdavys duoda ta pati atlyginima?kaip sekasi tok,kuriu nenori priimti,liepia issiti savo noru?ka pavyko issideret?gal kas geru patarimu turi is patirties,kur kreiptis,kur ieskot pagalbos,patarimu..
Atsakyti
QUOTE(justukė @ 2011 01 15, 14:25)
Laba diena. Jei po vaiko priežiūros atostogų iš karto panaudosiu neišnaudotas atostogas, kaip skaičiuos atostoginius? Pagal atlyginimą iki dekreto?
Kitas klausimas ar tikrai išėjus dirbti turi atidirbti ne mažiau nei 6 mėn.kad išeiti eilinių atostogų?

1) skaiciuos vidutini darbo uzmokesti, koki gavot iki dekreto.
2) Viskas priklauso nuo imones smile.gif Darbo kodekse parasyta,kad atostogoas PAPRASTAI suteikiamos po 6 men.,bet tikrai nebutinai smile.gif Kur grieztai laikomasi grafiku.. tai atostogos bus suteikiamos pagal grafika...
Siaip, uz kiekviena isdirbta menesi priklauso 2.3333333... dienos atostogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ninia* @ 2011 01 15, 23:43)

ačiū
Atsakyti