Įkraunama...
Įkraunama...

Grįžimas į darbą po motinystės atostogų

QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 01, 10:30)
2. atlyginimas toks kaip darbo sutartyje: tai jei visi darbuotojai ateidami i darba pirmiems 3 menesiams idarbinami bandomajam laikotarpiui ant minimumo, tai nesiskaito, kad veliau kitus metus dirbai uz didesni atlyginima- bus ziurima grynai i sutarties irasa?

Na taip, kas parasyta- tas parasyta, kas neparasyta- tas neprivaloma nail.gif

Deja, bet jeigu pas jus parasytas minimumas, tai griztate ant minimumo cool.gif.
Taciau yra visokiu variantu mirksiukas.gif , nezinau jusu konkrecios situacijos ax.gif

Jeigu jusu darbo vietos tikrai nera fiziskai ir grizti jums nera kur, tai tada palankiausias jums variantas butu mano aprasytas Nr.3 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonsija: 01 balandžio 2011 - 13:22
QUOTE(Leonsija @ 2011 04 01, 14:18)
Na taip, kas parasyta- tas parasyta, kas neparasyta- tas neprivaloma  nail.gif

Deja, bet jeigu pas jus parasytas minimumas, tai griztate ant minimumo  cool.gif.
Taciau yra visokiu variantu  mirksiukas.gif , nezinau jusu konkrecios situacijos  ax.gif

Jeigu jusu darbo vietos tikrai nera fiziskai ir grizti jums nera kur, tai tada palankiausias jums variantas butu mano aprasytas Nr.3  mirksiukas.gif

na ka darysi, svarbu zinoti, kad taip gali buti, o kaip bus taip... bent zinosiu ko tiketis...
o tas 250lt uz prastovas- tai cia visiems vienodas?
ir man idomu ta iseitine ar kompensacija is 3 menesiu vidurkiu skaiciuojama (o cia is dirbtu 3 menesiu ar atostogose butu ir apmokamu 3 menesiu) kvailas klausimas, bet noriu pasitikslint kad paskui nebutu staigmena.. (nes kazkaip atostogos tai moketos sodros- tai nelabai itikima, bet.. jei kilo toks klausimas, tai ir paklausiu) doh.gif
Atsakyti
sveiki, per vaiko auginimo metus darbovieteje buvo mazinami atlyginimai, kokiu pagrindu tiksliai nezinay.Itariu, kad pagal kolektyvine sutarti. Ar man grizus i darba alga bus mazinama is karto?
Atsakyti
ar būnant vaiko priežiūros atostogose kaupiasi atostogos darbe? ir kaip pasiskaičiuoti kiek priklauso? Balandžio 1 gryžau į darbą. Atostogų norėčiau nuo rugsėjo 1d. Ar būtinai turiu išdirbti pusę metų, kad galėčiau gauti atostogas, nes bus praėję tik 5mėn nuo gryžimo į darbą.
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2011 04 03, 14:27)
ar būnant vaiko priežiūros atostogose kaupiasi atostogos darbe? ir kaip pasiskaičiuoti kiek priklauso? Balandžio 1 gryžau į darbą. Atostogų norėčiau nuo rugsėjo 1d. Ar būtinai turiu išdirbti pusę metų, kad galėčiau gauti atostogas, nes bus praėję tik 5mėn nuo gryžimo į darbą.

bunant "atostogose" atostogos nesikaupia schmoll.gif
taigi jei turite nepanaudotu atostogu iki iseinant i VPA - galite pasinaudoti jomis..
Atsakyti
Turiu rimta klausima. ar galiu pirmaeilese pareigose gryzti i darba po 2m2sav (parasiau 3m), o antraeilese pareigose po 2m (is ten rasysiu prasyma atleisti ta pacia diena). noriu pareiti pirmaeilese po 2m2sav ir iskart iseiti atostogu man priklausanciu. o po ju gryzti jau dirbti. ar galiu taip daryti? Ar abiejuose privalau gryzti vienodu laiku!!!! antraeilese neisdirbau metu.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2011 04 07, 17:35)
Turiu rimta klausima. ar galiu pirmaeilese pareigose gryzti i darba po 2m2sav (parasiau 3m), o antraeilese pareigose po 2m (is ten rasysiu prasyma atleisti ta pacia diena).  noriu pareiti pirmaeilese po 2m2sav ir iskart iseiti atostogu man priklausanciu. o po ju gryzti jau dirbti. ar galiu taip daryti? Ar abiejuose privalau gryzti vienodu laiku!!!! antraeilese neisdirbau metu.

aciu  4u.gif

Galite grįžti skirtingu laiku ir į kurį tik norite darbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 07 balandžio 2011 - 17:39
QUOTE(Enita @ 2011 04 07, 18:39)
Galite grįžti skirtingu laiku ir į kurį tik norite darbą.

labai dekoju 4u.gif
Atsakyti
Laba diena. Esu VPA, (dukrai 14 men.) iki kol dukrai sueis 2 metai. Tai bus sausio men. Teko girdeti, kad vasaros metu zada likviduoti musu imone, ta prasme bankrotas. Kas manes laukia? Imonei sustabdzius veikla man nebus mokama ismoka?
Buciau labai dekinga uz informacija.
Atsakyti
QUOTE(L.I.B. @ 2011 04 08, 11:59)
Laba diena. Esu VPA, (dukrai 14 men.) iki kol dukrai sueis 2 metai. Tai bus sausio men. Teko girdeti, kad vasaros metu zada likviduoti musu imone, ta prasme bankrotas. Kas manes laukia? Imonei sustabdzius veikla man nebus mokama ismoka?

Bus mokama toliau, tik gali tekt pristatyt Sodrai papildomus dokumentus del atleidimo priežasties.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2011 04 08, 12:28)
Bus mokama toliau, tik gali tekt pristatyt Sodrai papildomus dokumentus del atleidimo priežasties.

labai aciu
Atsakyti
QUOTE(L.I.B. @ 2011 04 08, 11:59)

o kazin tokiu atveju jei susitvarkai atostogas iki 3 metu? ar jau nebeturi reiksmes?
bet borzoje trecius metus nereiktu stoveti, jei mama noretu likti tretiems metams namie ir gauti socialine pasalpa?
Atsakyti