Įkraunama...
Įkraunama...

Grįžimas į darbą po motinystės atostogų

QUOTE(Enita @ 2011 02 23, 18:26)
Na bet kokiu atveju gi nepaliks jūsų kabot tarp žemės ir dangaus - vistiek turės arba priimt atgal, arba atleist (o ar atleis pagal įstatymus ar ne, ar pagal susitarimą - ir kokį tą susitarimą išsiderėsit tai priklauso jau nuo jūsų).

Na taip, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2011 02 23, 19:19)
Aciu uz patarima pasiskaityti darbo kodeksa, cia rasau tikedamasi patyrusiu mamu atsakymu, jei Jums mano klausymas nepatiko tiesiog galite ignoruoti ji mirksiukas.gif
Papildyta:
Atlesti negali kaip suprantu (is darbo kodekso biggrin.gif ) manes nes vaikams nera 3 metu tai gan sudetinga, del isejimo savo noru tai suprantama kad tada neiko nepriklauso, susitarimo matyt irgi negaliu tiketis, nes ten karas tada prasides. Aciu jums uz atsakyma bet kuriuo atveju 4u.gif

Nenorejau jus izeisti 4u.gif ,
tiesiog tai jau trecia ( o gal ir ketvirta g.gif ) tema, o klausimai tie patys ( ir tu klausimu gal kokie max penki, nes problemos tos pacios- darbdaviai nenori priimti atgal mirksiukas.gif ) , tiesiog pasiskaitykite ankstesnes temas, ten daug panasiu situaciju ir labai idomiu sprendimu, patarimu, ir nes veiksmu plano cool.gif , tokiu dalyku nepasakys, nei DI, nei juristai ( visi megsta pacituoti DK, nes tai atrodo protingi smartass.gif ), jeigu jus tikrai nesiruosiate iseiti savo noru.
O siaip labai daug priklauso nuo jusu Darbo sutarties, nes niekas kas ten parasyta negalima keisti be jusu sutikymo. Nei pareigu, nei adreso, nei algos, nei grafiko.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2011 02 23, 18:14)
Viską gali, jei jūs su tuo sutiksite. Be jūsų sutikimo - ne.

Dėkui už patarimus 4u.gif

[quote=pukepuke,2011 02 23, 18:19]
Aciu uz patarima pasiskaityti darbo kodeksa, cia rasau tikedamasi patyrusiu mamu atsakymu, jei Jums mano klausymas nepatiko tiesiog galite ignoruoti ji mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2011 02 23, 18:19)

drinks_cheers.gif

Pries cituodama paskaitykite posta pries tai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif ,
turiu ir as beda, esu darbe parasius prasyma auginti dvynius iki 3m, bet nusprendziau grizti anksciau, bet jau 1men, kaip jie man nepasiulo darbo, tiesiog imone yra labai didele, personalo atsakymas "reikia laukti", kiek zinau yra mergina kuri iseitu po 4men i dekreta, bet man jau bus sukapseja 3m., bijau ,kad jie mane atleis...
sakykit, gal kas yra susidure su sia situacija, nes mano skyrius yra kaip ir panaikintas islikes tik vadovas, pareigu mano nelike dar iki vaikams suejo 2m, i vadovo pareigas kaip ir netinku, nors zinau ,kad ir ten yra laisva vieta...
nezianu ar turiu kokiu teisiu, ar jie kaip pvz,. turi mane per tam tikra laika idarbinti, ar gali mazeti mano pareigos, atlyginimas ir t.t.
aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruopa perline: 02 kovo 2011 - 08:53
man rugsejo gristi i darba bet jau dabar prisigalvoju kad manes nebe prijims gal......... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2011 03 02, 08:51)
sveikos 4u.gif ,
turiu ir as beda, esu darbe parasius prasyma auginti dvynius iki 3m, bet nusprendziau grizti anksciau, bet jau 1men, kaip jie man nepasiulo darbo, tiesiog imone yra labai didele, personalo atsakymas "reikia laukti", kiek zinau yra mergina kuri iseitu po 4men i dekreta, bet man jau bus sukapseja 3m., bijau ,kad jie mane atleis...
sakykit, gal kas yra susidure su sia situacija, nes mano skyrius yra kaip ir panaikintas islikes tik vadovas, pareigu mano nelike dar iki vaikams suejo 2m, i vadovo pareigas kaip ir netinku, nors zinau ,kad ir ten yra laisva vieta...
nezianu ar turiu kokiu teisiu, ar jie kaip pvz,. turi mane per tam tikra laika idarbinti, ar gali mazeti mano pareigos, atlyginimas ir t.t.
aciu labai 4u.gif

Atsaktymas į jūsų klausimą nagrinėtas bent kelis kartus pasiskaitykite temą.
Atsakyti
labas vakaras visoms smile.gif

Tik norejau dar karteli pasitikslinti: jeigu darbo sutartyje nurodytas darbo uzmokestis 800 + priedai ir as dabar pageidauju grizti i darba po 2 metu, tai darbdaviui praktiskai neapsimoka manes nei atleisti, nei kompensaciju moketi, nes prie isejima auginti vaiko mano alga tarkime buvo apie 2500, o labiau apsimoka man suteikti kede prie stalo ir kad as oficialiai dirbciau, nors darbo realiai ir nera. Visi darbai buvo isskirstyti kitoms darbuotojoms. Nes kiek suprantu kompensacijos turetu buti mokamos is vid. DU ejusio prie isejima auginti vaika?
Tikiuosi suprantamai cia parasiau, nes galva jau nebedirba visai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytez @ 2011 03 04, 21:52)

Tik norejau dar karteli pasitikslinti: jeigu darbo sutartyje nurodytas darbo uzmokestis 800 + priedai ir as dabar pageidauju grizti i darba po 2 metu, tai darbdaviui praktiskai neapsimoka manes nei atleisti, nei kompensaciju moketi, nes prie isejima auginti vaiko mano alga tarkime buvo apie 2500, o labiau apsimoka man suteikti kede prie stalo ir kad as oficialiai dirbciau, nors darbo realiai ir nera. Visi darbai buvo isskirstyti kitoms darbuotojoms. Nes kiek suprantu kompensacijos turetu buti mokamos is vid. DU ejusio prie isejima auginti vaika?
Tikiuosi suprantamai cia parasiau, nes galva jau nebedirba visai  blush2.gif

Gali būt, kad ir apsimoka mokėt minimumą ir laukt kol pati išeisit.
Atsakyti
QUOTE(Saulytez @ 2011 03 04, 23:52)

Tikiuosi suprantamai cia parasiau, nes galva jau nebedirba visai  blush2.gif

Pagal DK negalima atleisti darbuotoja darbdavio iniciativa kol vaikui sueis 3 metai. Tai reiskia, kad greiciausiai jums pasiulys darba, ir mokes 800 ( o be mokesciu 680 ax.gif ) kurie nurodyti jusu darbo sutartyje iki kol vaikui sueis 3 metai, o jau tada, jeigu jus pati neiseisite iki to laiko gales atleisti su ismokom kurios bus skaiciuojamos jau nuo 680 lt. mirksiukas.gif .
Priedas yra geras dalykas, taciau neprivalomas cool.gif .
Taciau , kad pagerinti situacija galima laikas nuo laiko imti nedarbinguma, kuris vos ne 6 men. bus skaiciuojamas is jusu vpa ismokos , kuri vistiek didesne negu 680 cool.gif , o vaikai taip daznai serga...
Atsakyti
Ups ne cia parasiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 05 kovo 2011 - 10:06
QUOTE(Leonsija @ 2011 03 05, 01:40)
Pagal DK negalima atleisti darbuotoja darbdavio iniciativa kol vaikui sueis 3 metai. Tai reiskia, kad greiciausiai jums pasiulys darba, ir mokes 800 ( o be mokesciu 680  ax.gif  ) kurie nurodyti jusu darbo sutartyje iki kol vaikui sueis 3 metai, o jau tada, jeigu jus pati neiseisite iki to laiko gales atleisti su ismokom kurios bus skaiciuojamos jau nuo 680 lt. mirksiukas.gif .
Priedas yra geras dalykas, taciau neprivalomas  cool.gif .
Taciau , kad pagerinti situacija galima laikas nuo laiko imti nedarbinguma, kuris vos ne 6 men. bus skaiciuojamas is jusu vpa ismokos , kuri vistiek didesne negu 680  cool.gif , o vaikai taip daznai serga...

vat toks situacijos sprendimas is darbdavio puses labiausiai ir neramina schmoll.gif idomu, o neimanoma kaip nors irodyti, kad realiai darbo nera ir darbdavys tycia nepadaro tam tikru sprendimu? (pvz. atleidimas saliu susitarimu su kompensacijomis?) g.gif
Atsakyti