QUOTE(kristinka @ 2011 03 09, 12:56)
Labutis
tiriu klausimėlį,baltas glajus grybukams kokio tirštumo turi gautis,kad koteliai pasidengtų lygiai
Nepergyvenkit, bandysit bandysit ir gausis baltas glajus. Kiek as sugadinau produktu
kol man kazkas panasaus i grybukus gavosi, bet anksciau ar veliau gavosi
Nepamenu niko vienos mamytes, kuri kepa grybukus ir ta balta galaju kaitina ant garu voneles (jei gerai pamenu
), tada merkia kotelius, pasidengia lygiai lygiai, labai graziai (buvo foto ikelusi), ir sake kad nudziusta per pusvalandi. Gal atsilieps si mamyte ir padardys mums fotosesija, kas kur ir kaip, noreciau isbadyti, nes gundo tas greitas dziuvimas koteliu, nes dabar mano grybuku koteliai dziusta apie para.
Esu dar girdejusi, kad balta glaju daro tik is cukraus ir vandens, na isverda sirupa ir meria kotelius, kai jis nudziusta pasidaro baltas.
O ta senuciuke, kuri man dave grybuku recepta , grybukus kepdavo ne keptuveje, o orkaiteje ir viska formuodavo rankomis, tai kotelius kepdavo, be miltu , na tiksliau vietoje miltu dedavo krakmola ir kai jie iskepdavo sake nedazydavo ju, jie jau budavo sviesus.