QUOTE(MergickaN @ 2012 01 08, 15:22)
as nekepu toj keptuvej tik dedu tesla i riesuteliu keptuve tada ta tesla isimu ir dedu i skarda tada kepu orkaitej. taip darau kad visos butu vienodos. dazau aisingu kuris is kiausinio baltymo ir pudros.
foto dar neturiu nes tik siandien dazysiu. dabar kukuruzus dazau foto buvau idejus savo kepiniu 45l puslapi.
foto dar neturiu nes tik siandien dazysiu. dabar kukuruzus dazau foto buvau idejus savo kepiniu 45l puslapi.
aciu, ir as jei kepsiu kada braskes irgi pasinaudosiu jusu ideja
paziurejau jusu kepinuku foto mmm kokie groziai, kaip skanu butu o kukuruzu irgi kepate pagal ta riesuteliu forma???
o kuom dar butu galima glaistyti be aisingo nu man tas kiausinio baltymas kazkaip .... del tos salmuneles baisu (nors sako kiausin nuplovus su sodos tirpalu rizika dingsta ) bet kazkaip savo vaikui bijau tokiu dalyku duot, nors skanu nesigincysiu
as meduoliukus dekoruoju citrinos sultys + cukraus pudra. Bet tokio baltumo neisgausiu niekaip koteliui
kas dar ka patartumete be aisingo? balta sokolada tirpinti puode? esate kas meginusi? bet jauciu irgi i gelsvuma bus ?