Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 07, 15:57)
Man pvz. patys skaniausi ir tikroviskiausi grybukai yra pagal recepta is temos 1psl. kur su senovine keptuve skirtas  rolleyes.gif

tai as tuos ir kepiau, pats pimas receptukas, tik kaip rasiau, SKANUS JIE TIKRAI, bet kaip biskvitukas, o as noriu kietesnio, tvirtesnio grybuko, tokio skonio kaip vaikysteje.
Pusryciams, vakarienei vaikams situos grybukus pagal ta recepta tikrai kepsiu ir ne viena karta dar biggrin.gif

bet va vaiku gimtadiniui noriu kitokiu grybuku ax.gif simisimi84 meginsiu , manau kazkas bus panasaus ax.gif
kas kursite nauja temuke, but galima ideti ir jos nuoroda i 1 ps. Labai vaizdziai pademonstruota ir taip pat parasyta kaip glaju daryti, kad netrupetu (kiek skaitinejau senas temas, daznas klausimas del trupancio glajaus )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 07 sausio 2012 - 18:04
QUOTE(egzotikaa @ 2012 01 07, 19:03)
tai as tuos ir kepiau, pats pimas receptukas, tik kaip rasiau, SKANUS JIE TIKRAI, bet kaip biskvitukas, o as noriu kietesnio, tvirtesnio grybuko, tokio skonio kaip vaikysteje.
Pusryciams, vakarienei vaikams situos grybukus pagal ta recepta tikrai kepsiu ir ne viena karta dar  biggrin.gif

bet va vaiku gimtadiniui noriu kitokiu grybuku  ax.gif simisimi84 meginsiu , manau kazkas bus panasaus  ax.gif

Ai, mat praziurejau blush2.gif Bet man jie tikrai nera tokie lengvuciai biskvitiniai g.gif Visai tokie rimti grybukai gaunasi. Gal kad apkepu juos labiau, na pas mane jie tokie lyg ir tamsesni atrodo, keptuve daznai vartau. Dar noriu isbandyti kada prie progos su medumi. Nes tie vaikystes tai toki lyg kaip ir skoni medaus turejo berods rolleyes.gif
Papildyta:
Ale ot as ziopla, gi tas simisimi receptas ikeltas ir yra su medum doh.gif thumbup.gif Idomu kiek grybuku iseina is vienos normos g.gif Kepsiu savaitgaliui sventei, tai g g.gif lvoju gal bandyti rolleyes.gif Bet baisu rizikuoti, pirma reik sau ismeginti issikepti biggrin.gif
Atsakyti
merginos man pasakykit o kam cia tos bulves?

BRASKES

0.5KG CUKRAUS PUDROS,
2 SAUKSTELIAI KRAKMOLO,
DAZU VALGOMU,
KRISTALINIO CuKRAUS.

KRAkMOLA SU TRUPUCIU VANDENS PAVIRINTI IR PO TRUPUTI DET C.PUDRA.PASKUI MINKYTI KOL BUS VIENTISA TESLA,SUFORMAVUS BRASKE APVOLIOTI NUDAZYTAME RAUDONAI CUKRUJE, ZALIAS KOTELIS DAROSI ATSKIRAI.

BRASKES (cituoju JOLKA999)

"zinau,kad ant 60 gr virtos bulves dejau nepilna kiausinio baltyma.baltyma biski reikia paplakti,tada i ji dedam smulkiai tarkuota bulve,viska gerai istrinti su sakute,deti cukraus pudros ir suminkyti tesla,paskui formuojam braskes ir nudazom,paliekam nudziuti.ai,as dar dejau citrinos rugsteles pagal skoni.turetu iseiti apie 30 braskiu"

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalyste: 07 sausio 2012 - 18:33
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 07, 16:13)
  Visai tokie rimti grybukai gaunasi. Gal kad apkepu juos labiau, na pas mane jie tokie lyg ir tamsesni atrodo, keptuve daznai vartau.
Ale ot as ziopla, gi tas simisimi receptas ikeltas ir yra su medum  doh.gif  thumbup.gif Idomu kiek grybuku iseina is vienos normos  g.gif 

nu tie grybukai mano forma normali, tvirtoki, bet tikrai ne tokie kaip vaikysteje

parasyta, kad 50 vnt. (matyt neatidziai skaitei recepta biggrin.gif nono.gif )
Papildyta:
o bulve matyt del krakmolo, nes vienam recepte dedamas krakmolas, o pagal kita - bulve
vakar sm kai skaitinejau, tai akcentavo, kad tas su bulve tai pats tikriausias braskes receptas (matyt kol senoveje dar krakmolo nepardavinejo biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 07 sausio 2012 - 19:44
QUOTE(egzotikaa @ 2012 01 07, 20:42)
nu tie grybukai mano forma normali, tvirtoki, bet tikrai ne tokie kaip vaikysteje

parasyta, kad 50 vnt. (matyt neatidziai skaitei recepta  biggrin.gif nono.gif )
Papildyta:
o bulve matyt del krakmolo, nes vienam recepte dedamas krakmolas, o pagal kita - bulve
vakar sm kai skaitinejau, tai akcentavo, kad tas su bulve tai pats tikriausias braskes receptas (matyt kol senoveje dar krakmolo nepardavinejo  biggrin.gif )

Nu jo, vaikas ant galvos lipa, tai kas antra eilute perskaitau doh.gif lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
vat tas braskes ir noriu isbandyti, bet man kazkaip bulve su desertais nelabai asocijuojasi biggrin.gif o tas kitas su krakmolu tai ar ne kisielius gaunasi kazin blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 07, 21:50)
Nu jo, vaikas ant galvos lipa, tai kas antra eilute perskaitau  doh.gif  lotuliukas.gif 

drinks_cheers.gif 
vat tas braskes ir noriu isbandyti, bet man kazkaip bulve su desertais nelabai asocijuojasi  biggrin.gif o tas kitas su krakmolu tai ar ne kisielius gaunasi kazin  blush2.gif

Kazdada dariau pagal sita recepta tai nelabai kas valge, tik nezinau kodel ar kad per saldu ar kas g.gif dabar braskes kepu is teslos nedarau cukriniu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 07, 22:10)
Kazdada dariau pagal sita recepta tai nelabai kas valge, tik nezinau kodel ar kad per saldu ar kas g.gif  dabar braskes kepu is teslos nedarau cukriniu ax.gif  4u.gif

is kokios teslos ir kaip darot, kepat braskytes blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 07, 22:10)
Kazdada dariau pagal sita recepta tai nelabai kas valge, tik nezinau kodel ar kad per saldu ar kas g.gif  dabar braskes kepu is teslos nedarau cukriniu ax.gif  4u.gif

Aisku biggrin.gif tai gal ir gerai, kad nebandziau blush2.gif
Atsakyti
Pagal si receptuka kepiau vakar labai grazios gavos 4u.gif

100gr medaus
100gr cukraus
100gr margarino
1 kiausinis
1arb.š. nugesintos sodos
miltu,kad butu minkoma tešla....tik nepadauginkit,kad paskui nebutu kieti....

margarina išlydom,pilam y medaus,cukraus kiausinio,cinamono mase....gerai išmaišome,supilame nugesinta soda ir gerai ismaisome...dedame miltus ir minkome tešla.....

braskes darau is dvieju puseliu. kad nereiktu rankom formuot susidedu i riesuteliu keptuve tesla ir isimu taip gaunas forma ir visos puseles vienodos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 08, 11:58)
Pagal si receptuka kepiau vakar labai grazios gavos  4u.gif

ax.gif gal galite foto ideti braskyciu? jei dar liko ju is po vakar biggrin.gif
o dekoruojate su kiausinio baltymu?
jei dedate i riesuteliu forma, tai jos gaunasi tusciavidures? o ka i vidu dedate? kiek vnt braskyciu gaunasi is sio kiekio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 08 sausio 2012 - 17:12
QUOTE(egzotikaa @ 2012 01 08, 18:11)
ax.gif gal galite foto ideti braskyciu? jei dar liko ju is po vakar  biggrin.gif
o dekoruojate su kiausinio baltymu?
jei dedate i riesuteliu forma, tai jos gaunasi tusciavidures? o ka i vidu dedate? kiek vnt braskyciu gaunasi is sio kiekio?

as nekepu toj keptuvej tik dedu tesla i riesuteliu keptuve tada ta tesla isimu ir dedu i skarda tada kepu orkaitej. ax.gif taip darau kad visos butu vienodos. dazau aisingu kuris is kiausinio baltymo ir pudros.
foto dar neturiu nes tik siandien dazysiu. dabar kukuruzus dazau doh.gif foto buvau idejus savo kepiniu 45l puslapi. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MergickaN: 08 sausio 2012 - 17:23
ojoj tai ir kukuruzu receptuka brukstelkit ir paaiskinima kaip ten juos gaminti:) blush2.gif
Atsakyti