QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 06, 06:59)
Tikslaus recepto nepasakysiu, nes visada darau "iš akies", bet maždaug: 5 kiaušinių tryniai (baltymus palieku dažymui), beveik lygiom dalim (apie 250gr.) cukraus, grietinės, sviesto (ar margarino), pusė šaukštelio sodos (nugęsinu actu), vanilinio cukraus, miltų tiek, kad tešla pasidarytų kabinama šaukšteliu (kaip minkštas plastilinas). Kas mėgsta meduolinius, gali įdėti prieskonių meduoliams. Iš tokio kiekio išeina apie 100 grybų.
Grybukai tikrai ne skysti
Minkšti, skanūs, bet ne skysti.
aciu uz receptuka, meginsiu. o eiga kokia? isplakti kiausinius su cukrumi, supilti lydyta sviesta, grietine, soda, miltai???? ar kitaip?
QUOTE(vivir @ 2012 01 06, 08:21)
na jie puikiai dekoruojasi ir visiskai nera skysti, vos iskepti, kol dar karstyi, jie yra minksti, bet atvese jie buna kuo puikiausi
as rasiau, kad skanus, bet man norisi, kad jie butu kaip sausainis, kaip senoveje per sventes, o pagal sita recptuka man jie ne tokie pasirode, o gal as ka blogai dariau
o miltu 400 r. kiek butu tiksliai? as turiu inda, bet ten nera surasyta kiek kam tie gramai atitinka, nes pamasciau cukrus ir miltaiskiriasi pagal ta talpa
na pvz stikline 200 ml, tai stikline cukraus butu 200 gr ir miltu 200 gr? manau supratote apie ka as cia
o jeigu kepti is meduolines teslos
niekas nesate megine (kaip meduio tortui kazka panasaus, nes man skani ji
)