Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 05, 21:30)
Gaunasi tirsta tesla, dedam po siek tiek i keptuve, ir iskepa puikus grybukai tongue.gif

nezinau ka tada dariau ne taip, bet man jie buvo tikrai minkomi, kitaip nesakyciau jeigu buciau nedarius mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos mane vaikai baigia uzkamuoti:( iskur gauti dazu nudazyti grybuku galvytes raudonai , nes jau jiem musmiriu reikia doh.gif maksimoj vakar isvaiksciojau paklausiau galvom palinksejo nezino net apie ka as sneku
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2012 01 06, 13:36)
merginos mane vaikai baigia uzkamuoti:( iskur gauti dazu nudazyti grybuku galvytes raudonai , nes jau jiem musmiriu reikia  doh.gif  maksimoj vakar isvaiksciojau paklausiau galvom palinksejo nezino net apie ka as sneku

assorti.lt yra: http://www.assorti.l...6-spalvos-po-4g
Atsakyti
labai aciukas jau uzsisakem:)
Atsakyti
uzsisakyt as uzsisakiau , bet kaip man reiks tuos grybukus nudazyti musmiriukais kad pataptu? gal ir kvailas klausymas bet visai nesu susidurus su dazais sad.gif
http://www.assorti.l...6-spalvos-po-4g

gal kuri mane paprotins is merginu:(
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2012 01 06, 22:24)
uzsisakyt as uzsisakiau , bet kaip man reiks tuos grybukus nudazyti musmiriukais kad pataptu? gal ir kvailas klausymas bet visai nesu susidurus su dazais sad.gif
http://www.assorti.l...6-spalvos-po-4g

gal kuri mane paprotins is merginu:(

as darau aisinga kaip ir kotam tik idedu dazu tada merkiu galvas ir keliu kad gautusi keputyte smailejanti.ant isdziuvusio darau is aisingo taskiukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 06, 06:59)
Tikslaus recepto nepasakysiu, nes visada darau "iš akies", bet maždaug: 5 kiaušinių tryniai (baltymus palieku dažymui), beveik lygiom dalim (apie 250gr.) cukraus, grietinės, sviesto (ar margarino), pusė šaukštelio sodos (nugęsinu actu), vanilinio cukraus, miltų tiek, kad tešla pasidarytų kabinama šaukšteliu (kaip minkštas plastilinas). Kas mėgsta meduolinius, gali įdėti prieskonių meduoliams. Iš tokio kiekio išeina apie 100 grybų.
Grybukai tikrai ne skysti  schmoll.gif Minkšti, skanūs, bet ne skysti.

aciu uz receptuka, meginsiu. o eiga kokia? isplakti kiausinius su cukrumi, supilti lydyta sviesta, grietine, soda, miltai???? ar kitaip?

QUOTE(vivir @ 2012 01 06, 08:21)
na jie puikiai dekoruojasi ir visiskai nera skysti, vos iskepti, kol dar karstyi, jie yra minksti, bet atvese jie buna kuo puikiausi  smile.gif

as rasiau, kad skanus, bet man norisi, kad jie butu kaip sausainis, kaip senoveje per sventes, o pagal sita recptuka man jie ne tokie pasirode, o gal as ka blogai dariau

o miltu 400 r. kiek butu tiksliai? as turiu inda, bet ten nera surasyta kiek kam tie gramai atitinka, nes pamasciau cukrus ir miltaiskiriasi pagal ta talpa g.gif
na pvz stikline 200 ml, tai stikline cukraus butu 200 gr ir miltu 200 gr? manau supratote apie ka as cia smile.gif

o jeigu kepti is meduolines teslos g.gif niekas nesate megine (kaip meduio tortui kazka panasaus, nes man skani ji ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 01 07, 00:12)
o eiga kokia? isplakti kiausinius su cukrumi, supilti lydyta sviesta, grietine, soda, miltai???? ar kitaip?

Sviesto (margarino) stengiuosi nelydyti, išsuku atšildytą gerai su cukrumu, paskui dedu trynius, grietinę, sodą, miltus.
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 01 05, 22:28)
schmoll.gif tikrai neminkoma, o kaip grietine - ka tik iskepiau  biggrin.gif ir jau suvalgyti

user posted image

tikrai skanus, minksti, purus..... bet as labiau noreciau kaip budavo senais laikasi per sventes - jie tokie kietesni, tvirtesni. Gal KAS TURITE JU RECEPTA????????
sKAITINEJUA SIA TEMA IR MACIAU, KAD JUS DEKORUOJATE SIUOS grybukus - o jus dekoruojate tokius is sitos minkstos teslos? man jie tokie per skysti tam atrodo, na tokie labiau pusryciams, vakarienei vaikams vietoje blynu essen.gif: skanumu skanus, bet ne tokie kaip senoveje.

Pagal receptą matyti, kad tokie lengvi, biskvitukai, ir pati kepiau, bet man ne, ne tokius mėgstu,. Tepaluotos receptas atrodo kiek kitoks, turėtų gauti trapūs kai atvėsta, nes dedasi tik kiaušinių tryniai. pati visad kepu pagal štai šį receptą, kolkas skanesnių neradau. Tik prieskonių nededu, tik cinamoną. http://vitossandeliu...8/grybukai.html
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 07, 06:38)
Sviesto (margarino) stengiuosi nelydyti, išsuku atšildytą gerai su cukrumu, paskui dedu trynius, grietinę, sodą, miltus.

aciu, tada ir as netirpinsiu sviesto, o issuksiu

QUOTE(simisimi84 @ 2012 01 07, 10:49)
pati visad kepu pagal štai šį receptą, kolkas skanesnių neradau. Tik prieskonių nededu, tik cinamoną. http://vitossandeliu...8/grybukai.html

aciuks.gif pagal aprasyma atrodo skanus, kazkas panasaus i meduoliukus manau skonio. MEGINSIU JUOS PIRMIAUSIA bigsmile.gif
tik man idomu, o tie gumuliukai sufrmuoti su saukstu, juos kai idedate i keptuve, tai kaip ta galvute grybo graziai uzssipildo? aprasyme raso, padarome 2 gumuliukus 1 grybukui, tai dedate 1 galvytes vietoje o kita kotelio, jie kepdami susijungia? o tas gumuliukas dedant tai su lig duobute buna grybuko ar iskiles virs tos duobutes turi buti, kadbutu grazus pilnaviduris?

jus labai gerai apibudinote mano keptu grybuku skoni - kaip biskvitukas. thumbup.gif

bigsmile.gif siandien mama atveze riesuteliu kepuve, tokia pat kaip grybuku senovine bigsmile.gif kepsim su mazyliu daba riesutelius dar biggrin.gif gal kas pasidalins savo ismegintu ir skaniu riesueliu receptu, ar visos kepate pagal 1 psl nurodyta recepta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 07 sausio 2012 - 17:51
QUOTE(egzotikaa @ 2012 01 05, 22:28)
Gal KAS TURITE JU RECEPTA????????

Man pvz. patys skaniausi ir tikroviskiausi grybukai yra pagal recepta is temos 1psl. kur su senovine keptuve skirtas rolleyes.gif

QUOTE(karalyste @ 2012 01 06, 12:36)
merginos mane vaikai baigia uzkamuoti:( iskur gauti dazu nudazyti grybuku galvytes raudonai , nes jau jiem musmiriu reikia  doh.gif  maksimoj vakar isvaiksciojau paklausiau galvom palinksejo nezino net apie ka as sneku

As siunciausi is SAL2.lt (ar pan. blush2.gif ) Americolor dazus, tai puikiai nudazo thumbup.gif

QUOTE(CervusDama @ 2012 01 06, 12:47)

Situos turiu, bet jie tokie, nu... nekokie (man bent jau), labai blankios spalvos gaunasi. Nebent reikia neryskiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 07, 19:57)
Man pvz. patys skaniausi ir tikroviskiausi grybukai yra pagal recepta is temos 1psl. kur su senovine keptuve skirtas  rolleyes.gif
As siunciausi is SAL2.lt (ar pan.  blush2.gif ) Americolor dazus, tai puikiai nudazo  thumbup.gif
Situos turiu, bet jie tokie, nu... nekokie (man bent jau), labai blankios spalvos gaunasi. Nebent reikia neryskiu  4u.gif

A situos ir nuziurejau mirksiukas.gif
Atsakyti