aga, i rman klausimas ka dedat i ta kastona ar riesuta vidun ir kaip nuo kurio galo pardet puost ta kastona
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 12 29, 14:54)
As pirksiu toki daikciuka (nes keramines virikles gaila)
Manau super Pasitarnautu ne tik grybukams kepti, bet it wok'ui (jai megstat kinieciu virtuve) ir siaip gamtoje naudoti nerealiai patogu
Manau super Pasitarnautu ne tik grybukams kepti, bet it wok'ui (jai megstat kinieciu virtuve) ir siaip gamtoje naudoti nerealiai patogu
gerai,kad yra netas,nes kitaip zmogus nusoktum nuo proto begalvodamas,nesuprantu kaip man anksciau nedasilo sita ideja ,labai labai aciu.
QUOTE(ingauk @ 2012 01 03, 18:27)
aga, i rman klausimas ka dedat i ta kastona ar riesuta vidun ir kaip nuo kurio galo pardet puost ta kastona
Rududu, ištrintą perpus su sviestu, dar riešutą įspaudžiu. Į kaštoną dedu riešutą šokolade, jei darau miniatiūrkas - kakavinį saldainį žirniuką. Kaštonui pirmiau papuošiu puseles (kaip ežiukus), o kai sustingsta, suklijuoju.
sveikutes. o as kastonus pirma suklijuoju jau su riesutu,o kai isdziuva ismeigiu bet kur dantu krapstuka ir tada graziai abdzibuoju ir smeigiu i puta. jei labai reikia,galiu foto padaryti
Papildyta:
dar pridesiu ir as savo naujametinius "grybukus"
Papildyta:
dar pridesiu ir as savo naujametinius "grybukus"
QUOTE(vivir @ 2012 01 03, 19:23)
MergickaN, nuostabus kepinukai grybukai, riesuteliai, man misija imanoma, bet va kastonai ir laszdynu riesuteliai - ne Gal kokios foto medziagos turit, kaip jie daromi
siuo metu neturiu foto bet galesiu padaryt nes savaitgali kepsiu vel. kastonus as pirma suklijuoju baltu glajum ir riesutu sokolade o kaip isdziusta tada ismeigiu pagaliuka ir dzibuoju su pagaliuku. o lazdyno riesuteliai isvis paprasta iskepu 4 rutuliukus ir juos suklijuoju. kaip isdziusta su pagaliuku darau lapelius. (si kart meginsiu lapelius daryti su konditeriniu maiseliu).
sandrulyte1975 labai grazus tavo kepiniai. nesupyk jei kuri nors nuo taves nukopinsiu
nesupyksiu tikrai tie maziukai seniukai yra grybukai
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 01 03, 21:40)
net nepastebejau labai gera mintis . saunuole
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 03, 21:36)
siuo metu neturiu foto bet galesiu padaryt nes savaitgali kepsiu vel. kastonus as pirma suklijuoju baltu glajum ir riesutu sokolade o kaip isdziusta tada ismeigiu pagaliuka ir dzibuoju su pagaliuku. o lazdyno riesuteliai isvis paprasta iskepu 4 rutuliukus ir juos suklijuoju. kaip isdziusta su pagaliuku darau lapelius. (si kart meginsiu lapelius daryti su konditeriniu maiseliu).
sandrulyte1975 labai grazus tavo kepiniai. nesupyk jei kuri nors nuo taves nukopinsiu
Jei nesunku, padarykit Is anksto aciu
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 01 03, 21:40)
gera ideja, net buciau nepagalvojus apie tai
sandrulyte1975 kokiu angaliu darai tuos kankorezius arba avietes? arteja mazojo gimtadienis noriu padaryt kazkokiu nauju kepiniu kuriu niekas dar nemates pas mane
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 04, 15:59)
sandrulyte1975 kokiu angaliu darai tuos kankorezius arba avietes? arteja mazojo gimtadienis noriu padaryt kazkokiu nauju kepiniu kuriu niekas dar nemates pas mane
paprastu,na apvaliu tokiu,be jokiu ten israizymu ir vidutinio dydzio. o dazus dedu (man patinka ta avieciu spalva), yopy-avieciu su citrinom skonio.istirpinu mazam kiekyje vandens ir kai isplaku aisinga,tada supilu.klausk dar jei kas neaisku,papasakosiu
Papildyta:
o kankorezius darau taip: paimu laaaabai tirsta sokoladini glaju,praskleidziu kond maiseli,dedu gera sauksta ant pat krasto(vieno ir isilgai), tada dedu balta glaju. ir kai dzibuoji,is vienos puses eina rudas,o is kitos baltas. tik perdaug nepridek rodojo,nes neis dzibuoti ir rudasis gali nelaikyti formos ir pasiimk pati didziausia paprasta antgali