Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(Amise @ 2011 12 20, 23:50)
aš šiandien jau kepiau  thumbup.gif skonio gavos tokie imbieriniai labiau, bet kaip pirmam kartui tiks  unsure.gif ryt reik aptepliot ir pasirodyt  cool.gif

tai butinai pasirodykit,tada ir kitoms ikvepimo atsiranda gamint thumbup.gif
man prisipazinsiu to ikvepimo siemet tikrai truksta 4u.gif
juolab kad paskutines dvi partijos buvo kaip ir nepavyke...viena kart baltas glajus nesuzdiuvo(turbut del to,kad cukraus pudra naudojau nekokia),o kita kart labai trupejo tas glajus doh.gif laimei sokoladas niekada nepaveda smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 12 21, 13:50)
o man idomu kiek mazdaug iseina grybuku is tokio kiekio?

Man apie 70 laisvai iseina thumbup.gif
Atsakyti
jau prikepiau grybuku. dabar niekur nerandu tu glaju receptu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 12 21, 18:17)
jau prikepiau grybuku. dabar niekur nerandu tu glaju receptu  unsure.gif


aš dariau: baltymas + cukraus pudra kol gaunas reikiamo tirštumo + truputukas citrinos rugštelės (dabar prisiminiau, jog ant katik nutepliotų kotelių glajaus to ir pamiršau pridėt doh.gif niu bet kiek ragavau teptuką tai visai saldu biggrin.gif )
Atsakyti
Tepaluota, gal galit parasyti glajaus,kur tik vien cukraus dedat,receptuka? verciau sena tema,bet taip tiksliai ir neradau parasyta, kaip ji darot, kiek kaitinat,ar ko nors pilat?
Atsakyti
Aš su cukraus pudra darau unsure.gif Tikslių proporcijų nežinau, darau iš akies, daug kas nuo produktų priklauso. 1 baltymui gal kokia stiklinė pudros ir rūgštelė. Paplaku baltymą, sudedu pudrą, rūgštelę ir kaitinu ant garų. Kai pradeda stingti, dažau.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 21, 20:29)
Aš su cukraus pudra darau  unsure.gif Tikslių proporcijų nežinau, darau iš akies, daug kas nuo produktų priklauso. 1 baltymui gal kokia stiklinė pudros ir rūgštelė. Paplaku baltymą, sudedu pudrą, rūgštelę ir kaitinu ant garų. Kai pradeda stingti, dažau.


g.gif tai gal busiu persiskaicius kazka,kazkas lyg rase, kad daro vien su cukrumi, be baltymo g.gif ir kad labai greit stingsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 21, 21:32)
g.gif tai gal busiu persiskaicius kazka,kazkas lyg rase, kad daro vien su cukrumi, be baltymo g.gif ir kad labai greit stingsta g.gif

tada gal vietoj baltymo vien citrinos sultys pilamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 21, 20:32)
g.gif tai gal busiu persiskaicius kazka,kazkas lyg rase, kad daro vien su cukrumi, be baltymo g.gif ir kad labai greit stingsta g.gif

yra yra toks. virti sirupą, rugšties įdėti, tada plakti karštą sirupą kol pabals. paieškosiu recepto

va http://www.patiekala...tas-glajus/633/
pati kartais tokį darau, bet ne visad pavyksta, nors dabar jau atkaliau sistemą. svarbiausiai tinkamai sirupą išvirti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 21 gruodžio 2011 - 20:52
siandien pirma kart kepiau riesutus,ir jie kieti gavosi,tikrai neperkepiau,ta prasme nesudeginau ir tesla minksta buvo,o gal jie tokie ie turi buti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 12 21, 21:45)
yra yra toks. virti sirupą, rugšties įdėti, tada plakti karštą sirupą kol pabals. paieškosiu recepto

va http://www.patiekala...tas-glajus/633/
pati kartais tokį darau, bet ne visad pavyksta, nors dabar jau atkaliau sistemą. svarbiausiai tinkamai sirupą išvirti


dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,kepejeles,noriu paklaust ar buna elektriniu keptuviu grybukams?turiu indukcine kaitlente ir negaliu naudoti senovines keptuves.
Atsakyti