Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(ingauk @ 2011 12 18, 21:47)
labutis

iskeoti jau grybkai ir riesutukai, tik jau riesutu nepuosiu bus gerai ir taip, grybai nudazyti tik klausimas kur jus nudazius kota ar galva juos dedat  g.gif  as pirmaisuais kota daziau, bet galvas dejau i kiausiniu dezute, bet nesigavo jau tokie lygus kaip nulieti nezinau kaip padaryt super grazius  g.gif

prisipil i skarda kokiu kruopu ir statyk grybukus mirksiukas.gif
Atsakyti
As kepures dazau su kregzdutes saldainiais. labai skanus man tada grybai. ir tikrai nereik daug saldainiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2011 12 20, 02:03)
As kepures dazau su kregzdutes saldainiais. labai skanus man tada grybai. ir tikrai nereik daug saldainiu 4u.gif

man krekgzdutes pacios neskaniausios
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 12 20, 13:15)
man krekgzdutes pacios neskaniausios

kaip saldainiu as ju irgi nemegstu bet ant grybo jos super. bet aisku kiekvienam savas skonis ax.gif
Atsakyti
Dar truputėlį patrukdysiu blush2.gif Visgi gavau parduotuvėj plytą šokolado kepiniams. Tai jį tik ištirpint ir tepliot? Ar "praskiest"? (nes su paprastu karūnos šokoladu radau kas reikia dar ištirpinus sviestuko, grietinėlės įmaišyt.. ) blush2.gif
Atsakyti
Aš visada įpilu šaukštelį aliejaus, daugiau nieko nededu.
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2011 12 20, 18:18)
Dar truputėlį patrukdysiu  blush2.gif  Visgi gavau parduotuvėj plytą šokolado kepiniams. Tai jį tik ištirpint ir tepliot? Ar "praskiest"? (nes su paprastu karūnos šokoladu radau kas reikia dar ištirpinus sviestuko, grietinėlės įmaišyt.. )  blush2.gif

su "karuna" as tirpdau irgi sviesto,ipilu sauksta ar du pieno smile.gif sokoladui nepakenkia ir labai gerai praskystina smile.gif

kazkaip sustojes SM grybuku kepimas bigsmile.gif smile.gif nieks nesirodo su savo groziais bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 12 20, 21:47)
su "karuna" as tirpdau irgi sviesto,ipilu sauksta ar du pieno smile.gif sokoladui nepakenkia ir labai gerai praskystina smile.gif

kazkaip sustojes SM grybuku kepimas  bigsmile.gif  smile.gif nieks nesirodo su savo groziais bigsmile.gif  smile.gif

aš šiandien jau kepiau thumbup.gif skonio gavos tokie imbieriniai labiau, bet kaip pirmam kartui tiks unsure.gif ryt reik aptepliot ir pasirodyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2011 12 20, 03:03)

o kaip saldainius islydote ir viskas? nieko nepridedate? man tai kregzdutes patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 11 24, 13:50)
Pagal sita. Patys skaniausi grybukai musu seimai ir draugams.

Grybukų receptas (skirtas kepsti su "senovine" formine keptuve) :

200 g grietinės
3 kiaušiniai
150g margarino
200g cukraus
1 šaukštelis sodos (užgesinti citrinos rūgšt. arba actu)
400g miltų
vanilės

Gerai išplakti cukrų su kiaušiniais, sudėti grietinę ir vanilę ir užgesintą sodą. Viską išmaišyti.Supilti miltus, vėl išmaišyti. Supilti išlydytą atvėsusį margariną.

o man idomu kiek mazdaug iseina grybuku is tokio kiekio?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 12 21, 13:50)
o man idomu kiek mazdaug iseina grybuku is tokio kiekio?

darau pagal kiek kitokį receptą, bet žiūrint į miltų kiekį, spėju apie 50 turėtų gautis
Atsakyti
QUOTE(Linckutis @ 2011 12 21, 00:23)
o kaip saldainius islydote ir viskas? nieko nepridedate? man tai kregzdutes patinka biggrin.gif

supjaustau smulkiai saldainius ir ipilu sauksta vandens. Cia mazdaug i 200g saldainiu. jei bus per tirstas tada dar ipilti vaandens. aptepus galva neturi varveti nuo galvos saldainiai.
Atsakyti