Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

labutis

iskeoti jau grybkai ir riesutukai, tik jau riesutu nepuosiu bus gerai ir taip, grybai nudazyti tik klausimas kur jus nudazius kota ar galva juos dedat g.gif as pirmaisuais kota daziau, bet galvas dejau i kiausiniu dezute, bet nesigavo jau tokie lygus kaip nulieti nezinau kaip padaryt super grazius g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 12 18, 21:47)
labutis

iskeoti jau grybkai ir riesutukai, tik jau riesutu nepuosiu bus gerai ir taip, grybai nudazyti tik klausimas kur jus nudazius kota ar galva juos dedat  g.gif  as pirmaisuais kota daziau, bet galvas dejau i kiausiniu dezute, bet nesigavo jau tokie lygus kaip nulieti nezinau kaip padaryt super grazius  g.gif

susmeigiu ant dantu krapstuko ir ismeigiu i putos gabala rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 18, 22:22)
susmeigiu ant dantu krapstuko ir ismeigiu i putos gabala rolleyes.gif

taip ir as si karta dairau kai galvas daziau nes kotai buvo jau nudazyt bet lygtais kai kuriu grybuku norejo atsokinet tas baltymas g.gif beto skylute vistie biski matos nuo to ismeigimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 12 19, 08:24)
skylute vistie biski matos nuo to ismeigimo  doh.gif

Taigi grybus ir kirmėliukai mėgsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 19, 10:25)
Taigi grybus ir kirmėliukai mėgsta  mirksiukas.gif

uztektu man taip sunui pasakyt ir aplenktu is tolo juos tada doh.gif lotuliukas.gif

stai mano kokie isejo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šaunuolė, dailūs grybukai, ypač jei pirmas kartas thumbup.gif
Atsakyti
Pasiskolinau keptuvę, tai reiks ir man kibt į darbus. Pirmas kartas, tai tikiuos, kad bus Kalėdiškai laimingas biggrin.gif Mačiau šokoladinėm kepurėlėm rašėt, kad galima kažkokias tai šokolado tabletes, bet neužmačiau parduotuvėj. Gal koks paprastas šokoladas ištirpdžius tiktų? g.gif Nelabai tokiuose kepimuose nusimanau, nes dažniausiai paprastus pyragus kepu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2011 12 19, 17:05)
Mačiau šokoladinėm kepurėlėm rašėt, kad galima kažkokias tai šokolado tabletes, bet neužmačiau parduotuvėj. Gal koks paprastas šokoladas ištirpdžius tiktų?  g.gif 

Tiktų ir paprastas, ale baisss brungiai, žaltys, gaunasi unsure.gif O netikras šokoladas (ale gaminys ar produktas) nelabai skanu. Kiek pigiau būtų su BLOCK plytele dažyt, ten 200gr. ir apie 3 su centais kainuoja, "Norfose" yra, tačiau geriausia su "tablietkom".
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 19, 17:39)
Tiktų ir paprastas, ale baisss brungiai, žaltys, gaunasi  unsure.gif O netikras šokoladas (ale gaminys ar produktas) nelabai skanu. Kiek pigiau būtų su BLOCK plytele dažyt, ten 200gr. ir apie 3 su centais kainuoja, "Norfose" yra, tačiau geriausia su "tablietkom".

o tabletkių kokiose parduotvėse galima bandyt ieškot? g.gif Anksčiau pamenu ir ikiuke prie mūsų būdavo kampelis visokiem papuošimam tortam ir pan., bet dabar kai pertvarkė neberandu..matyt iškraustė.. doh.gif
Atsakyti
Nežinau kaip parduotuvės, aš iš "Alvas ir ko" perku.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 19, 15:55)
Šaunuolė, dailūs grybukai, ypač jei pirmas kartas  thumbup.gif

kepti tai ne pirma karta, bet puosti taip o jau rankos drebejo tai vaje vaje doh.gif

QUOTE(Amise @ 2011 12 19, 18:05)
Pasiskolinau keptuvę, tai reiks ir man kibt į darbus. Pirmas kartas, tai tikiuos, kad bus Kalėdiškai laimingas  biggrin.gif  Mačiau šokoladinėm kepurėlėm rašėt, kad galima kažkokias tai šokolado tabletes, bet neužmačiau parduotuvėj. Gal koks paprastas šokoladas ištirpdžius tiktų?  g.gif  Nelabai tokiuose kepimuose nusimanau, nes dažniausiai paprastus pyragus kepu smile.gif

mano kepures is juodo sokolado 'Karunos" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 12 19, 09:24)
taip ir as si karta dairau  kai galvas daziau nes kotai buvo jau nudazyt bet lygtais kai  kuriu grybuku norejo atsokinet tas baltymas  g.gif  beto skylute vistie biski matos nuo to ismeigimo  doh.gif

kotukus i aguonas galima pamirkyti,nesimatys nieko rolleyes.gif
o as kepureles tepu su parduotuviniu gatavu glaistu/glazura rolleyes.gif
Atsakyti