labutis
iskeoti jau grybkai ir riesutukai, tik jau riesutu nepuosiu bus gerai ir taip, grybai nudazyti tik klausimas kur jus nudazius kota ar galva juos dedat as pirmaisuais kota daziau, bet galvas dejau i kiausiniu dezute, bet nesigavo jau tokie lygus kaip nulieti nezinau kaip padaryt super grazius
QUOTE(ingauk @ 2011 12 18, 21:47)
labutis
iskeoti jau grybkai ir riesutukai, tik jau riesutu nepuosiu bus gerai ir taip, grybai nudazyti tik klausimas kur jus nudazius kota ar galva juos dedat as pirmaisuais kota daziau, bet galvas dejau i kiausiniu dezute, bet nesigavo jau tokie lygus kaip nulieti nezinau kaip padaryt super grazius
susmeigiu ant dantu krapstuko ir ismeigiu i putos gabala
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 18, 22:22)
susmeigiu ant dantu krapstuko ir ismeigiu i putos gabala
taip ir as si karta dairau kai galvas daziau nes kotai buvo jau nudazyt bet lygtais kai kuriu grybuku norejo atsokinet tas baltymas beto skylute vistie biski matos nuo to ismeigimo
QUOTE(ingauk @ 2011 12 19, 08:24)
skylute vistie biski matos nuo to ismeigimo
Taigi grybus ir kirmėliukai mėgsta
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 19, 10:25)
Taigi grybus ir kirmėliukai mėgsta
uztektu man taip sunui pasakyt ir aplenktu is tolo juos tada
stai mano kokie isejo
Šaunuolė, dailūs grybukai, ypač jei pirmas kartas
Pasiskolinau keptuvę, tai reiks ir man kibt į darbus. Pirmas kartas, tai tikiuos, kad bus Kalėdiškai laimingas Mačiau šokoladinėm kepurėlėm rašėt, kad galima kažkokias tai šokolado tabletes, bet neužmačiau parduotuvėj. Gal koks paprastas šokoladas ištirpdžius tiktų? Nelabai tokiuose kepimuose nusimanau, nes dažniausiai paprastus pyragus kepu
QUOTE(Amise @ 2011 12 19, 17:05)
Mačiau šokoladinėm kepurėlėm rašėt, kad galima kažkokias tai šokolado tabletes, bet neužmačiau parduotuvėj. Gal koks paprastas šokoladas ištirpdžius tiktų?
Tiktų ir paprastas, ale baisss brungiai, žaltys, gaunasi O netikras šokoladas (ale gaminys ar produktas) nelabai skanu. Kiek pigiau būtų su BLOCK plytele dažyt, ten 200gr. ir apie 3 su centais kainuoja, "Norfose" yra, tačiau geriausia su "tablietkom".
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 19, 17:39)
Tiktų ir paprastas, ale baisss brungiai, žaltys, gaunasi O netikras šokoladas (ale gaminys ar produktas) nelabai skanu. Kiek pigiau būtų su BLOCK plytele dažyt, ten 200gr. ir apie 3 su centais kainuoja, "Norfose" yra, tačiau geriausia su "tablietkom".
o tabletkių kokiose parduotvėse galima bandyt ieškot? Anksčiau pamenu ir ikiuke prie mūsų būdavo kampelis visokiem papuošimam tortam ir pan., bet dabar kai pertvarkė neberandu..matyt iškraustė..
Nežinau kaip parduotuvės, aš iš "Alvas ir ko" perku.
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 19, 15:55)
Šaunuolė, dailūs grybukai, ypač jei pirmas kartas
kepti tai ne pirma karta, bet puosti taip o jau rankos drebejo tai vaje vaje
QUOTE(Amise @ 2011 12 19, 18:05)
Pasiskolinau keptuvę, tai reiks ir man kibt į darbus. Pirmas kartas, tai tikiuos, kad bus Kalėdiškai laimingas Mačiau šokoladinėm kepurėlėm rašėt, kad galima kažkokias tai šokolado tabletes, bet neužmačiau parduotuvėj. Gal koks paprastas šokoladas ištirpdžius tiktų? Nelabai tokiuose kepimuose nusimanau, nes dažniausiai paprastus pyragus kepu
mano kepures is juodo sokolado 'Karunos"
QUOTE(ingauk @ 2011 12 19, 09:24)
taip ir as si karta dairau kai galvas daziau nes kotai buvo jau nudazyt bet lygtais kai kuriu grybuku norejo atsokinet tas baltymas beto skylute vistie biski matos nuo to ismeigimo
kotukus i aguonas galima pamirkyti,nesimatys nieko
o as kepureles tepu su parduotuviniu gatavu glaistu/glazura