Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(MergickaN @ 2011 10 20, 19:02)
net nezinau baltymus truputi paplaku sakute tada dedu cukraus pudra ir maisau maisau su mediniu saukstu.pamaisius sudedu rugstele ir kvapa( be jo man nepatinka nes kiausiniu kvapas buna  doh.gif ) kaip jau buna issukta tada dedu ant garu voneles ax.gif

Tik šakute, ne su mikseriu? Bandysiu, rezultatą papasakosiu.
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 10 20, 19:24)
Tik šakute, ne su mikseriu? Bandysiu, rezultatą papasakosiu.

sakute ar sluotele pradzioj lengvai papplakit iki pirmuju putu, o tada dekit po biskiuka cukraus pudra ir smagiai mediniu saukstu sukite. Su mikseriu perplaksit baltymus, susidarys daug oro burbuliuku ir tada tiesiog nubirs nuo koteliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 10 20, 19:24)
Tik šakute, ne su mikseriu?

Nereikia baltymų suplakti iki putų mirksiukas.gif Tokiu atveju glajus tikrai birus gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2011 10 18, 15:07)
Riesuteliai.

Neteko kepti pagal sitoki recepta. O kodel actas dedamas? Ka jis duoda? Soda - tai papucia tesla, o actas?  4u.gif  blush2.gif Mano vaikutis dar tik 1 + metukai, tai svarstau ar deti...  g.gif

actas reikalingas sodai nugesinti smile.gif

QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 10 19, 20:02)
būtinai, beje ir kepimo miltelius reikia gesint,  kitaip jaučiasi sodos skonis doh.gif

niekada negesinu milteliu ir niekas nesijaucia schmoll.gif
Atsakyti
Ruduo idomiai veikia mane smile.gif noriu kepiniu....Gal Jusu temeleje pasisemsiu blush2.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau ir galva susisuko smile.gif
Noriu Tepaluota paklaust-Jus kaitinat koteliu balta gaju vandens voneleje?O cia tas tradicinis glajus is baltymo;pudros ir rugsteles?Ar koks kitas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaaaa @ 2011 10 30, 13:58)
kaitinat koteliu balta gaju vandens voneleje?

Taip, visada kaitinu. Su tokiu tolygiau ir ploniau pasidengia koteliai, greitai džiūsta thumbup.gif Glajus tradicinis - baltymas, rūgštelė ir cukraus pudra.
Atsakyti
Merginos, gal zinot kur galima nusipirkt kastonus, labai reikia siam savaigaliui 40 vnt. Reikia Vilniuje arba Panevezy.

Gal dar Ukmerge tiktu, vistiek pakeliui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 07 lapkričio 2011 - 15:19
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 31, 10:11)
Taip, visada kaitinu. Su tokiu tolygiau ir ploniau pasidengia koteliai, greitai džiūsta  thumbup.gif  Glajus tradicinis - baltymas, rūgštelė ir cukraus pudra.

Kaip jus ji kaitinat? As glaista uzdejau ant garu ir jis man sukietejo dar bliude, net nespejau ant kotuku tept.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 11 07, 20:13)
Kaip jus ji kaitinat? As glaista uzdejau ant garu ir jis man sukietejo dar bliude, net nespejau ant kotuku tept.

Man tas pats gavosi, tad dazau kaip dazius be jokiu glajaus kaitinimu:ax:
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 11 07, 19:13)
jis man sukietejo dar bliude

Per karšta temperatūra buvo. Be to, reikia nuolat pamaišyti.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 08, 13:08)
Per karšta temperatūra buvo. Be to, reikia nuolat pamaišyti.

o gal as per tirsta glaju pasidarau g.gif nes tepant jis pats tas, bet merkt tikrai per tirstas. O dar idejus i puoda su vandeniu akimirksniu kieteja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivir: 08 lapkričio 2011 - 15:57