QUOTE(JusRuMa @ 2011 10 19, 18:18)
Sveikos, visos kepejėlės,
įsigijau grybukų keptuvę ir noriu jungtis į jūsų būrį. Bus pirmas kartas, tad klausimų daug. Daugiausia dėl glajaus. Kiek skaičiau temą, man patraukliausias pasirodė variantas cukraus pudra+baltymas+rūgštelė. O galvutėms tas pats, tik su kakava. Tad noriu paklausti:
-koks pudros kiekis reikalingas?
-iš vieno kiaušinio keliems grybukams pakanka glajaus?
-kaip reikia pakaitinti, kad tolygiau teptųsi ir, kaip supratau, greičiau džiūtų?
-ir apskritai nesupratau, toks glajus skirtas tepti ar į jį merkti?
Tikiu, kad kepančioms juokingi tokie klausimai, bet man tai kol kas aukštasis pilotažas
Tad prašau pagelbėti ir žadu atsidėkoti grybukų nuotrauka
pudros kiekis priklauso nuo baltymo dydžio. ištrynus turi gautis tokia tepama masė. Manyčiau, ją reikia išjausti, kitai kas gali pasakyti? pasuki, pabandai, nepatiko, dar pasuki, pridėjus pudros. kiek grybukų - tai taip pat priklauso nuo baltymo. Paprastai aš į tešlą dedu trynius, baltymus sunaudoju tepimui.
KĄ kaitinti? glajus džiūva ant stalo išdėliojus grybukus - anksteniuose puslapiuose yra nuotraukų.
nesvarbu, tepti r merkti, tai kiekvienas pasirenka pats - kaip patogiau. Daug atsakymų sužinosi tik pati praktiškai bandydama, ir kuo daugiau praktikos - tuo daugiau žinių
sėkmės KEPMUOSE