Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(MergickaN @ 2011 07 12, 00:36)
ant virykles uzsikaiciu vandens ir uzsidedu puoda su saldainiais , kad sie istirptu nuo garu.i saldainius ipilu sauksta vandens kad skystesnis but sokoladas. visada kol dazau galvas laikau ant virykles nes gereit stingsta. isdziuve galvos neterlioja, nelimpa buna grazios ir skanios.  blush2.gif

o kokiam kiekiui saldainiu tas saukstas vanduo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 10 09, 11:07)
o kokiam kiekiui saldainiu tas saukstas vanduo  g.gif

tiksliai nepasakysiu nes pilu is akies. vandenuko reik visai nedaug. kaip paimi gryba ir nudazai jo galva tai turi lygiai pasidengti, jei pasidengia nelygiai ir ir daug mases uzsitepa tada reik vandenuko sauksteli dar ipilti. jei padaugini vandens reik ilgiau palaikyt ant garu voneles. ax.gif
Atsakyti
Aš į šokoladą niekada nepilu vandens schmoll.gif Pieną ar grietinėlę tik.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 09, 13:34)
Aš į šokoladą niekada nepilu vandens  schmoll.gif Pieną ar grietinėlę tik.

as nesu dariusi su sokoladu. bet man idomu koki kieki pilti grietineles ar pieno i koki kieki sokolado? g.gif
vandenuka as pilu i saldainius Kregzdute nes su jais darau labai skanus grybukai gaunas man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2011 10 09, 20:04)
koki kieki pilti grietineles ar pieno i koki kieki sokolado?  g.gif

Priklauso nuo šokolado, kartais užtenka šaukšto ar poros, kartais daugiau reikia. Kol gaunasi tinkama konsistencija ir gerai stingsta.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 10, 14:28)
Priklauso nuo šokolado, kartais užtenka šaukšto ar poros, kartais daugiau reikia. Kol gaunasi tinkama konsistencija ir gerai stingsta.

aciu 4u.gif reiks pameginti ir man ax.gif
Atsakyti
SOS mergaites, patarkit, kur galeciau uzsisakyti kastonu?
Atsakyti
QUOTE(zaraja @ 2011 10 15, 09:09)
SOS mergaites, patarkit, kur galeciau uzsisakyti kastonu?

koks miestas?
Atsakyti
Sveikos kepejelės,
Prisiskaičiau Jūsų receptėlių, išsikepiau grybukų. Grybukai gavosi skanūs, kaip ir viskas gerai, bet va su glajais kažkaip nelabai gavosi... verysad.gif Baltas glajus gavosi greičiausiai (aš taip spėju) per tirštas, nes su šaukšteliu pakabinus liko duobutė. Sunkiai tepėsi, nenoriai labai džiuvo,palikau per naktį tai ryte kur ploniau buvo tepta - sudžiuvo o kur storiau - lipo . Šokoladą tirpdžiau juodą Karūnos, dėjau šaukštą sviesto ir kelis šaukštus pieno.. Ir sunkiai džiuvo - iki galo nesudžiuvo - gavosi grybukai limpantys nors labai skanūs.. thumbup.gif
Kažkur padariau klaidų.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 04 18, 20:48)
Sveikos, aš kepiau gaidelius ir grybukus su karameliniu įdaru smile.gif  Nėra nė kuo lygintis prie jūsų, kurios savo kepinukus gražiai išpuošiat, bet aš nepuošiau, kadangi valgo ir sūnus, tai nenoriu, kad su šokoladu būtų ax.gif
user posted image

Labai gražūs kepinukai.. Gal galit išduoti receptą gaidelių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2011 10 15, 20:33)
koks miestas?

Mazeikiai
Atsakyti
stai maniskiai, tik nepuosti, nes dar silti, net nelipdyti pradejo dingti nuo stalo, o kai pradejau deti karamele tai vos spejau, kiekvienas lauke su istiesta rankyte doh.gif lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti