QUOTE(raima.ma @ 2011 09 23, 14:44)
NU tai taip - įpili į keptuvę druskos, kiek telpa, kad uždaryti. Kaitini, apverti, kaitini antrą pusę. Truputį pravėsini, tada druską iškratai. Sausai iššluostai. Tada pripili aliejaus - nu jau be gailesčio - kad bevei po pusę formelės. Tada pakaitini, greit apverti - antrą pusę pakaitini. Išpili. Joks velniaas nebekibs.
Aišku, terlionės yra ir aliejus pasilaisto. Bet būdas išbandytas. Jau galvojau - mirė mano grybukų keptuvė. O kad ne, iškaitinau, ir geriausiai kepa.
Aišku, terlionės yra ir aliejus pasilaisto. Bet būdas išbandytas. Jau galvojau - mirė mano grybukų keptuvė. O kad ne, iškaitinau, ir geriausiai kepa.
turejau galvoje ne grybuku keptuve, o voveraiciu ta iranki
su grybukais viskas ok, tik pirma karta lipo, bet isploviau, dar ilgiau pakaitinau is pradziu be aliejaus, paskui su ir viskas ok