Viskas labai gražiai susiklijuoja, pažiūrėk
[quote=Tepaluota,2011 08 26, 10:48]
super kepiniai
aciu reiks ir man pabandyti
super kepiniai
aciu reiks ir man pabandyti
Ar priimsit ? Mano pirmas bandymas susidraugauti su grybukais
Turejo but ale baravykai bet gavos kaip sungrybiai Dar reikia rankele atidirbt iki idealiu
Turiu keleta klausimeliu Kokia jums tesla gaunas ? nes nezinau gal truputi miltu padauginau ar kas , nes gavosi truputi kietoki , o noretusi tokiu minkstesniu
Ir dar kepurelems kokia kakava naudojat ? ta visiskai paprasta ? Ir kiek dedat kakavos sauksteliu i tarkim 1 kiausinio baltyma ? Vienam recepte raso 1 saukstas , bet ar jums nesigauna tokia tirstoka mase ( na netokia lengvai tepantis kaip kotams )
Turejo but ale baravykai bet gavos kaip sungrybiai Dar reikia rankele atidirbt iki idealiu
Turiu keleta klausimeliu Kokia jums tesla gaunas ? nes nezinau gal truputi miltu padauginau ar kas , nes gavosi truputi kietoki , o noretusi tokiu minkstesniu
Ir dar kepurelems kokia kakava naudojat ? ta visiskai paprasta ? Ir kiek dedat kakavos sauksteliu i tarkim 1 kiausinio baltyma ? Vienam recepte raso 1 saukstas , bet ar jums nesigauna tokia tirstoka mase ( na netokia lengvai tepantis kaip kotams )
QUOTE(Mazulytee @ 2011 08 28, 10:59)
Ar priimsit ? Mano pirmas bandymas susidraugauti su grybukais
Pirmasis bandymas
Pas mane tasla gaunas tokia nelaikanti formos jei ant stal isverti, bet ir neskysta. grybai visada minksti ir skanus. o del kakavos negaliu pasakyt nes galvas dazai Kregzdute saldainiais.
QUOTE(MergickaN @ 2011 08 28, 09:36)
Pirmasis bandymas
Pas mane tasla gaunas tokia nelaikanti formos jei ant stal isverti, bet ir neskysta. grybai visada minksti ir skanus. o del kakavos negaliu pasakyt nes galvas dazai Kregzdute saldainiais.
o pagal kuri receptuka darai ?
Sveikos merginos,
turiu toki klausima, as grybukus kepu tokius biskvitinius, minkstus.cia prisiminiau (nes teko kazkada ragauti) apie biskvitinius, bet tokius kaip medaus skonio meduoliukus.gal zinote toki recepta? mano gaunasi paprasti, o noretus jau tu meduoliniu...
turiu toki klausima, as grybukus kepu tokius biskvitinius, minkstus.cia prisiminiau (nes teko kazkada ragauti) apie biskvitinius, bet tokius kaip medaus skonio meduoliukus.gal zinote toki recepta? mano gaunasi paprasti, o noretus jau tu meduoliniu...
QUOTE(Mazulytee @ 2011 08 28, 10:59)
Mano pirmas bandymas susidraugauti su grybukais
Gražūs grybukai, šaunuolė Su kakava nebežaidžiu, perku šokolado "tabletes" - daug greičiau viskas gaunasi.
QUOTE(devolesa @ 2011 09 05, 19:31)
gal zinote toki recepta?
Va čia yra kažkoks receptas.
QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 05, 19:41)
aciu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(devolesa @ 2011 09 05, 21:10)
aciu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pirmiau pabandyk, gal dar į šuns dienas išdėsi Aš nebandžiusi šito recepto, nežinau
QUOTE(Mazulytee @ 2011 08 28, 12:28)
o pagal kuri receptuka darai ?
dabar jau nzn kur radau receptuka reik uzrasius pasiziuret ir tada brukstelsiu savaji
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 05, 20:41)
Gražūs grybukai, šaunuolė Su kakava nebežaidžiu, perku šokolado "tabletes" - daug greičiau viskas gaunasi.
mano receptukas stai sis tik pas mane visko daugiau nes gaunas 100 grybuku
QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 05, 20:41)
aš pagal šį receptą tik ir kepu (nors receptų daug išbandžiusi...) .. tik iš prieskonių dedu tik cinamoną, nes visų kitų nepripažystu
Kodel man limpa grybukai prie keptuves???
Sena spizine keptuve isploviau su fairy, gerai istepiau aliejumi ir tikrai gerai iskaitinau. Tesla pasidariau tirstoka - su saukstu drasiai kabinasi. O keptuve atidarius isimti grybukus - jie lengvai persiplese i puseles - prilipo jos prie keptuves. Siaip nepridege ir labai stipriai neprilipo visu plotu, bet be sansu isimti graziai.
Gal kokiu variantu butu ka daryti?
Sena spizine keptuve isploviau su fairy, gerai istepiau aliejumi ir tikrai gerai iskaitinau. Tesla pasidariau tirstoka - su saukstu drasiai kabinasi. O keptuve atidarius isimti grybukus - jie lengvai persiplese i puseles - prilipo jos prie keptuves. Siaip nepridege ir labai stipriai neprilipo visu plotu, bet be sansu isimti graziai.
Gal kokiu variantu butu ka daryti?