Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

Viskas labai gražiai susiklijuoja, pažiūrėk mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Tepaluota,2011 08 26, 10:48]
Viskas labai gražiai susiklijuoja, pažiūrėk mirksiukas.gif

super kepiniai thumbup.gif
4u.gif aciu reiks ir man pabandyti ax.gif

Atsakyti
Ar priimsit ? g.gif Mano pirmas bandymas susidraugauti su grybukais 4u.gif

Turejo but ale baravykai bet gavos kaip sungrybiai doh.gif Dar reikia rankele atidirbt iki idealiu blush2.gif
user posted image

Turiu keleta klausimeliu blush2.gif Kokia jums tesla gaunas ? nes nezinau gal truputi miltu padauginau ar kas , nes gavosi truputi kietoki , o noretusi tokiu minkstesniu wub.gif
Ir dar kepurelems kokia kakava naudojat ? ta visiskai paprasta ? Ir kiek dedat kakavos sauksteliu i tarkim 1 kiausinio baltyma ? g.gif Vienam recepte raso 1 saukstas , bet ar jums nesigauna tokia tirstoka mase ( na netokia lengvai tepantis kaip kotams blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazulytee: 28 rugpjūčio 2011 - 10:03
QUOTE(Mazulytee @ 2011 08 28, 10:59)
Ar priimsit ? g.gif  Mano pirmas bandymas susidraugauti su grybukais  4u.gif

Turejo but ale baravykai bet gavos kaip sungrybiai  doh.gif Dar reikia rankele atidirbt iki idealiu  blush2.gif

Turiu keleta klausimeliu  blush2.gif  Kokia jums tesla gaunas ? nes nezinau gal truputi miltu padauginau ar kas , nes  gavosi truputi kietoki , o noretusi tokiu minkstesniu  wub.gif
Ir dar kepurelems kokia kakava naudojat ? ta visiskai paprasta ? Ir kiek dedat kakavos sauksteliu i tarkim 1 kiausinio baltyma ? g.gif Vienam recepte raso 1 saukstas , bet ar jums nesigauna tokia tirstoka mase (  na netokia lengvai tepantis kaip kotams  blush2.gif )

Pirmasis bandymas thumbup.gif
Pas mane tasla gaunas tokia nelaikanti formos jei ant stal isverti, bet ir neskysta. grybai visada minksti ir skanus. ax.gif o del kakavos negaliu pasakyt nes galvas dazai Kregzdute saldainiais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2011 08 28, 09:36)
Pirmasis bandymas  thumbup.gif
Pas mane tasla gaunas tokia nelaikanti formos jei ant stal isverti, bet ir neskysta. grybai visada minksti ir skanus. ax.gif  o del kakavos negaliu pasakyt nes galvas dazai Kregzdute saldainiais. 4u.gif

o pagal kuri receptuka darai ? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
turiu toki klausima, as grybukus kepu tokius biskvitinius, minkstus.cia prisiminiau (nes teko kazkada ragauti) apie biskvitinius, bet tokius kaip medaus skonio meduoliukus.gal zinote toki recepta? 4u.gif mano gaunasi paprasti, o noretus jau tu meduoliniu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2011 08 28, 10:59)
Mano pirmas bandymas susidraugauti su grybukais  4u.gif

Gražūs grybukai, šaunuolė thumbup.gif Su kakava nebežaidžiu, perku šokolado "tabletes" - daug greičiau viskas gaunasi.
QUOTE(devolesa @ 2011 09 05, 19:31)
gal zinote toki recepta? 

Va čia yra kažkoks receptas.

Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 05, 19:41)

notworthy.gif aciu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2011 09 05, 21:10)
notworthy.gif  aciu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pirmiau pabandyk, gal dar į šuns dienas išdėsi laugh.gif Aš nebandžiusi šito recepto, nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2011 08 28, 12:28)
o pagal kuri receptuka darai ? g.gif

dabar jau nzn kur radau receptuka reik uzrasius pasiziuret ir tada brukstelsiu savaji 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 05, 20:41)
Gražūs grybukai, šaunuolė  thumbup.gif Su kakava nebežaidžiu, perku šokolado "tabletes" - daug greičiau viskas gaunasi.

mano receptukas stai sis thumbup.gif tik pas mane visko daugiau nes gaunas 100 grybuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 05, 20:41)
Gražūs grybukai, šaunuolė  thumbup.gif Su kakava nebežaidžiu, perku šokolado "tabletes" - daug greičiau viskas gaunasi.

aš pagal šį receptą tik ir kepu (nors receptų daug išbandžiusi...) .. tik iš prieskonių dedu tik cinamoną, nes visų kitų nepripažystu smile.gif
Atsakyti
Kodel man limpa grybukai prie keptuves??? doh.gif 4u.gif
Sena spizine keptuve isploviau su fairy, gerai istepiau aliejumi ir tikrai gerai iskaitinau. Tesla pasidariau tirstoka - su saukstu drasiai kabinasi. O keptuve atidarius isimti grybukus - jie lengvai persiplese i puseles - prilipo jos prie keptuves. g.gif Siaip nepridege ir labai stipriai neprilipo visu plotu, bet be sansu isimti graziai. doh.gif
Gal kokiu variantu butu ka daryti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti