QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 21, 16:24)
Reikia kaitinti kol sirupas pradeda kunkuliuoti letais burbulais. As dariau pagal si recepta. Bet vyras man aiskina, kad jis vaiksytej dar acto siek tiek pyle. Nu jis vaiksytej asas ant siu saldainiu gamybos buvo
ir sirupo nemaisyti, kai jis jau uzverda! Nes susicukruos...
Riesuteliu vidun galima deti Rududu, riesuta dar ismeigt i vidu
arba sokoladini krema, na tie visi Nutellos ir kiti su daug E
Aciu uz patarima bandysiu toliau daryti
Turbut man nesigavo, nes tam recepte buvo parasyta virti ant mazos ugnies ir maisyti kol pasidarys permatomas, tai as maisau maisau, o po to man tirsteja ir vos nuo puodo nugramdau
Tai turbut kaip ir rasete iki uzvirimo ir nemaisyti, nes pradeda cukruotis
O teisybe idomu, kad radau, jog vietoj vandens galima sulciu ir tada bus su spalva?