Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

snadrulyte 1975, groziai pas tave bet labiausiai tai ko gero noretusi kastonu vistiek smile.gif
Atsakyti
Sandrulyte, fantastika bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu. dar ne visu foto padariusi esu,kai bus - ikelsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, as ne i tema bet gal galite pagelbeti man ir parasyti i AZ kas kepa tortus su ivairias papuosimais namuose Vilniuje reiktu. Dukrytes krikstynos arteja. Radau viena mamyte, bet i atostogauja.
Atsakyti
Vakar kepiau grybukus pagal Jolantos recepta. Tai gavosi labai skanus (tik kita karta sodos desiu gerokai maziau, ens bent jau man tai jauciasi ji labiau, nors kiti sake nepajaute) ir laaaaabai daug ju isejo:) neskaiciavau bet maziausiai 100 tikrai bus.
Atsakyti
o aš šiandien taaaaip užsinorėjau grybukų wub.gif susiradau senelės receptą, nusipirkau ko reikia, pradėjau jau tešlą minkyt ir atsiminiau gi kad neturiu grybukų keptuvės lotuliukas.gif iš kur man susidėjo kad tikrai turiu... doh.gif tai laimei pas senelę radau keptuvę su visokiais žvėriukais, kaip pirmas blynas tai tikrai gavosi prisvilęs, bet skanuuuu wub.gif
Atsakyti
Kas per receptas, gal koks naujas, na cia nerasytas ? Isbandysim ax.gif
Atsakyti
sandrulyte, nuostabu smile.gif
Atsakyti
Receptas pagal kurį kepiau įvairių žvėrelių formelėje 4u.gif
user posted image
gal toks receptas kada ir buvo paminėtas, neskaičiau, bet radau pas senelę smile.gif

500 g. grietinės
400 g. sviesto
400 g. cukraus
4 tryniai
1 kiaušinis
2 kg. miltų

Kiaušinį ir trynius išplakiau su cukrum, tada įpyliau grietinę, išplakiau, tada ištirpinta sviestą įdėjau, išplakiau, ir tada miltus piliau kol tešla tapo lengvai minkoma ir nelipo prie rankų. turėjau 2kg pakelį, tai dar liko kokie 300 g. formavau rutuliukas ir dėjau į tą keptuvę smile.gif nei lipo nei ką smile.gif

user posted image user posted image
išėjo gal 80 vnt., nuotraukoj tik pusę jų. labai labai sotūs, ir gal kitąkart dėčiau mažiau cukraus smile.gif
maždaug pusę likusių baltymų plakiau su cukraus pudrą, tai aptepiau, gaila kakavos neturejau, tai tik balti terliojimai gavosi biggrin.gif kaip pirmąkart kepant tokius dalykus tai gavosi nelabai gražiai blush2.gif
Atsakyti
pagal si recepta mano manymu per daug miltu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 08 12, 18:02)
pagal si recepta mano manymu per daug miltu ax.gif

gali būt, nes dar liko, nesudėjau visų, ir gal kiek kietoki smile.gif
bet ką aš ten žinau kai nekepu nieko, viską tik pagal receptą dariau blush2.gif
Atsakyti
dar kelios nuotraukyte is serijos" grybukai"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti