snadrulyte 1975, groziai pas tave bet labiausiai tai ko gero noretusi kastonu vistiek
Sandrulyte, fantastika
Aciu. dar ne visu foto padariusi esu,kai bus - ikelsiu
Sveikutes, as ne i tema bet gal galite pagelbeti man ir parasyti i AZ kas kepa tortus su ivairias papuosimais namuose Vilniuje reiktu. Dukrytes krikstynos arteja. Radau viena mamyte, bet i atostogauja.
Vakar kepiau grybukus pagal Jolantos recepta. Tai gavosi labai skanus (tik kita karta sodos desiu gerokai maziau, ens bent jau man tai jauciasi ji labiau, nors kiti sake nepajaute) ir laaaaabai daug ju isejo:) neskaiciavau bet maziausiai 100 tikrai bus.
o aš šiandien taaaaip užsinorėjau grybukų susiradau senelės receptą, nusipirkau ko reikia, pradėjau jau tešlą minkyt ir atsiminiau gi kad neturiu grybukų keptuvės iš kur man susidėjo kad tikrai turiu... tai laimei pas senelę radau keptuvę su visokiais žvėriukais, kaip pirmas blynas tai tikrai gavosi prisvilęs, bet skanuuuu
Kas per receptas, gal koks naujas, na cia nerasytas ? Isbandysim
sandrulyte, nuostabu
Receptas pagal kurį kepiau įvairių žvėrelių formelėje
gal toks receptas kada ir buvo paminėtas, neskaičiau, bet radau pas senelę
500 g. grietinės
400 g. sviesto
400 g. cukraus
4 tryniai
1 kiaušinis
2 kg. miltų
Kiaušinį ir trynius išplakiau su cukrum, tada įpyliau grietinę, išplakiau, tada ištirpinta sviestą įdėjau, išplakiau, ir tada miltus piliau kol tešla tapo lengvai minkoma ir nelipo prie rankų. turėjau 2kg pakelį, tai dar liko kokie 300 g. formavau rutuliukas ir dėjau į tą keptuvę nei lipo nei ką
išėjo gal 80 vnt., nuotraukoj tik pusę jų. labai labai sotūs, ir gal kitąkart dėčiau mažiau cukraus
maždaug pusę likusių baltymų plakiau su cukraus pudrą, tai aptepiau, gaila kakavos neturejau, tai tik balti terliojimai gavosi kaip pirmąkart kepant tokius dalykus tai gavosi nelabai gražiai
gal toks receptas kada ir buvo paminėtas, neskaičiau, bet radau pas senelę
500 g. grietinės
400 g. sviesto
400 g. cukraus
4 tryniai
1 kiaušinis
2 kg. miltų
Kiaušinį ir trynius išplakiau su cukrum, tada įpyliau grietinę, išplakiau, tada ištirpinta sviestą įdėjau, išplakiau, ir tada miltus piliau kol tešla tapo lengvai minkoma ir nelipo prie rankų. turėjau 2kg pakelį, tai dar liko kokie 300 g. formavau rutuliukas ir dėjau į tą keptuvę nei lipo nei ką
išėjo gal 80 vnt., nuotraukoj tik pusę jų. labai labai sotūs, ir gal kitąkart dėčiau mažiau cukraus
maždaug pusę likusių baltymų plakiau su cukraus pudrą, tai aptepiau, gaila kakavos neturejau, tai tik balti terliojimai gavosi kaip pirmąkart kepant tokius dalykus tai gavosi nelabai gražiai
pagal si recepta mano manymu per daug miltu
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 08 12, 18:02)
pagal si recepta mano manymu per daug miltu
gali būt, nes dar liko, nesudėjau visų, ir gal kiek kietoki
bet ką aš ten žinau kai nekepu nieko, viską tik pagal receptą dariau
dar kelios nuotraukyte is serijos" grybukai"