laba diena gal zinote kas kepa skanius,grazius,sviezius grybukus,braskes,kastonus ir pan. klaipedoje?gal turite ka rekomenduoti?
QUOTE(lauricinaa @ 2011 07 18, 09:59)
laba diena gal zinote kas kepa skanius,grazius,sviezius grybukus,braskes,kastonus ir pan. klaipedoje?gal turite ka rekomenduoti?
man atrodo kepa k.lapelyte
QUOTE(gabijux @ 2011 07 18, 10:04)
man atrodo kepa k.lapelyte
jo ji man jau parase.aciu
mergaites o kuri keptuve tinka elektrinems kaitlentems?
ar kepat nt tokiu? nes pagrindas juk turi buti lygus, o keptuviu kaip suprantu toks nera
ar kepat nt tokiu? nes pagrindas juk turi buti lygus, o keptuviu kaip suprantu toks nera
As kepiau ant elektrines virykles, o dabar ant stiklines kaitlentes kepu ir gaunas
na tai super tada
na mergaites gal kas atliekama grybuku keptuve norit parduot
na mergaites gal kas atliekama grybuku keptuve norit parduot
QUOTE(skaistukas @ 2011 07 23, 14:52)
as irgi ieskau bet deja deja, teks turguj pirkti
QUOTE(MergickaN @ 2011 07 12, 00:36)
ant virykles uzsikaiciu vandens ir uzsidedu puoda su saldainiais , kad sie istirptu nuo garu.i saldainius ipilu sauksta vandens kad skystesnis but sokoladas. visada kol dazau galvas laikau ant virykles nes gereit stingsta. isdziuve galvos neterlioja, nelimpa buna grazios ir skanios.
o ant kiek saldainių pilate šaukštą vandens? ir su kiek saldainių kiek nudažote grybukų?
Šiaip patys neskaniausi man yra kregždutė saldainiai, bet vis vien įdomu pabandyti..
Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2011 07 23, 14:59)
as irgi ieskau bet deja deja, teks turguj pirkti
aš tik šiaip.. bet kuo pirkti turguje keptuvę yra blogiau nei čia?
QUOTE(simisimi84 @ 2011 07 24, 13:57)
o ant kiek saldainių pilate šaukštą vandens? ir su kiek saldainių kiek nudažote grybukų?
Šiaip patys neskaniausi man yra kregždutė saldainiai, bet vis vien įdomu pabandyti..
Papildyta:
Papildyta:
man irgi jie patys neskaniausi bet jeigu neteplioja tai man vien tas rupi del to pabandyt
o del ko cia geria, nezinau, gal pigiau butu ir geresne, patikimesne
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 15, 16:41)
Grybukų receptas (skirtas kepsti su "senovine" formine keptuve) :
200 g grietinės
3 kiaušiniai
150g margarino
200g cukraus
1 šaukštelis sodos (užgesinti citrinos rūgšt. arba actu)
400g miltų
vanilės
man pagal miltu cia kieki jau reikia nebe kepti su keptuve bet minkyti ir formuoti juos visa laime kad kazkip is karto nesudejau visu miltu o tai butu tesla visa ismesta
sveikos merginos.ikelsiu as kelias nuotraukytes skanestu,kuriuos kepu
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 08 07, 10:29)
sveikos merginos.ikelsiu as kelias nuotraukytes skanestu,kuriuos kepu
Koks grozis