Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(Megi Simpson @ 2011 07 04, 12:32)

Buciau dekinga, jai aks pasidalintu, kaip daro tokius, kurie netepa  4u.gif  Tiesa maciau receptuka pirmam psl. temos, bet nebandziua, nes is pirmo zvilgsnio kazkodel nepatikimas pasirode  blush2.gif  Gal be reikalo  doh.gif
Papildyta:

Gal kas dare glaju pagal si recepta? Kokia jo paruosimo eiga?  4u.gif

as perku sokoladini cukru ir labai puikiai nudazo galvas, tik reikia proporcijas islaikyt ji atskiedziant, nes kelis sykius dariau tirstesni, pyliau maziau vandens tai kai isdziuvo dryziai gavosi o po to dariau skystesni ir nusidaze puikiai, tik as tada dazau 2 kartus, tai gaunasi grazios tamsios galvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2011 07 04, 14:57)
as perku sokoladini cukru ir labai puikiai nudazo galvas, tik reikia proporcijas islaikyt ji atskiedziant, nes kelis sykius dariau tirstesni, pyliau maziau vandens tai kai isdziuvo dryziai gavosi o po to dariau skystesni ir nusidaze puikiai, tik as tada dazau 2 kartus, tai gaunasi grazios tamsios galvos  thumbup.gif

O bigsmile.gif prasycisau detaliau, kad tai yra "sokoladinis" cukrus ax.gif Oi, ar tik nebusiu Maxei macius Dancukerio doh.gif Kokios proporcijos ir kaip paruosti? blush2.gif

Ir ar tas cukrus kartais nera sokoladine (ar kokia ten kakavine) pudra? g.gif
Atsakyti
Manrods,kad čia tas pats Dansuker "šokoladinis cukrus"-cukraus pudros milteliai su kakava mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 07 04, 14:04)
bigsmile.gif  prasycisau detaliau, kad tai yra "sokoladinis" cukrus  ax.gif  Oi, ar tik nebusiu Maxei macius Dancukerio  doh.gif Kokios proporcijos ir kaip paruosti?  blush2.gif

Ir ar tas cukrus kartais nera sokoladine (ar kokia ten kakavine) pudra?  g.gif

Net atsinesiau dezute, parasyta Dun Sukker sokolado skonio cukraus milteliai. Naudojami glajui, tortu ir pyragu idarui paskaninti, desertams ir kepiniams puosti. Sudetis: cukraus milteliai, neriebi kakava ir vaniles kvapnioji medziaga.
As tai ruosiu is akies, tik ziuriu kad skystesne gautusi ax.gif
Atsakyti
Nu va, kaip tik reikejo man, ant dienu ciupinejau sia pakuote, bet nezinodama padejau atgal doh.gif Sekanciai partijai grybuku butinai isbandysiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O aš kakavą Fazer pirkau,su sviestu ir ta pačia balta Dansuker pudra ją plakiau,kad nudažyčiau galvas doh.gif
Visai pamiršau,kad kažkada buvau tą Dansuker šokoladinę pudrą pirkusi doh.gif
Atsakyti
Radau kažkur čia forume grybukų receptą;
2 st. miltų;
2 kiauš. tryniai;
1 kiaušinis,
0,5 st. cukraus;
0,5 st. grietinės;
žiupsnelis druskos,
sodos ant peilio galiuko
pieno, kad tešla būtų grietinės tirštumo

Šiandien kepiau, deja, nepavyko verysad.gif , kepiau ant silpnos ugnies, bet viršus apkepęs, o vidus grybukų ,,žalias". Keptuvė buvo gerai įkaitinta, ištepiau lašiniais, kad neprikibtų, nesuprantu, kodėl nepavyko. Tešlą dėjau su šaukštu.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 07 04, 16:59)
Radau kažkur čia forume grybukų receptą;
2 st. miltų;
2 kiauš. tryniai;
1 kiaušinis,
0,5 st. cukraus;
0,5 st. grietinės;
žiupsnelis druskos,
sodos ant peilio galiuko
pieno, kad tešla būtų grietinės tirštumo

Šiandien kepiau, deja, nepavyko verysad.gif , kepiau ant silpnos ugnies, bet viršus apkepęs, o vidus grybukų ,,žalias". Keptuvė buvo gerai įkaitinta, ištepiau lašiniais, kad neprikibtų, nesuprantu, kodėl nepavyko. Tešlą dėjau su šaukštu.

Turbūt vistiek per stipri ugnis buvo g.gif man taip buvo ''pirma partija'', po to atitaikiau ugnį , tai tada gerai kepėsi, bet vis kiekvieną partiją patikrindavau po vieną grybuką
Atsakyti
Ruošiuos šiandien prikept grybukų ir mėgint susidraugaut su glajais bigsmile.gif
Atsakyti
Zadu ir as kepti grybu seimyna gimtadieniui tai bus pirmas kartas g.gif , as kaip ir grybuku zadu galvas tepti saldainiais "Kregzdute" man patys skaniausi buna wub.gif Gal kuri turite nuotraukyciu savo grybu seimynos labai idomu but pasiziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2011 07 10, 12:58)
Zadu ir as kepti grybu seimyna gimtadieniui tai bus pirmas kartas g.gif , as kaip ir grybuku zadu galvas tepti saldainiais "Kregzdute" man patys skaniausi buna  wub.gif Gal kuri turite nuotraukyciu savo grybu seimynos labai idomu but pasiziuret  ax.gif

o tai jus tirpinat tuos saldainius g.gif O paskiau galvos nesitepa? ta prasme nebuna ta sokoladine mase minksta? g.gif
Atsakyti
ant virykles uzsikaiciu vandens ir uzsidedu puoda su saldainiais , kad sie istirptu nuo garu.i saldainius ipilu sauksta vandens kad skystesnis but sokoladas. visada kol dazau galvas laikau ant virykles nes gereit stingsta. isdziuve galvos neterlioja, nelimpa buna grazios ir skanios. blush2.gif

Atsakyti