QUOTE(jolanta.jjolanta @ 2011 07 04, 08:38)
sveikutės,
dar kartą prašau patarimo. taigi: aš kepiau grybų šeimyną, aptepiau kiaušinio baltymo, pudros ir citrinos sulčių pagamintu reikalu, tačiau kuomet sustingo grybų šeimyna ir galėjau juos dėti ant stalo, jie beimant vienas nuo kito atlipo, nu tapo palaidim negrąžiai atrodė, kritinėjo. merginos noriu paklausti, kaip jūs pasigaminate ir iš ko pasigamite kad grybų šeimyna būna tvirta ir vienas nuo kito neatšoka, nekritinėja būna tvirta grybų šeimyna?
išansto už atsakymą ir pamokymą
Blimaba, as neesu zinove, bet pati labai noriu pabandyti iskepti seimyna vienai mini sventei
Nezinau ar i tema parasysiu, bet gal tiesiog per mazai citrinos rugsteles idejot ar per daug baltyma papklaket (tada glajus labai trapus buna)
O gal per mazai dziovinot?
Man dar idomu kaip grybukams galvas dazot? As dariau su tirpintu sokoladu su sviestu, tai palieka zymes prisilietus prie balto koto
Bandziau ir konditerini naudot, tai tas pats. Dar pirkau ta pagaminta glaju (kuri reikia pasildyti), bet jo nenaudojau, nes jis man isviso labai minstas pasirode ir pagalvojau, kad tikrai nesustings
O kur bandziau dazyti tuo paciu baltu glajumi (idejus dazu, tipo raudonvirsiai
), tai labai ciotki gavosi
Buciau dekinga, jai aks pasidalintu, kaip daro tokius, kurie netepa
Tiesa maciau receptuka pirmam psl. temos, bet nebandziua, nes is pirmo zvilgsnio kazkodel nepatikimas pasirode
Gal be reikalo
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 15, 16:41)
Glajus rudas:
2 st. cukraus
puse stiklines pieno
1 saukstas kakavos (karcios)
Gal kas dare glaju pagal si recepta? Kokia jo paruosimo eiga?