Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 25, 18:14)
Aga, ir as taip pabandziau, na super gaunasi  thumbup.gif Net nesitikejau, kad is pirmo karto kas padoraus gausis, bet matyt buvau gerai temas pastudijavus  ax.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif man irgi iš pirmo karto išsikepė grybukai,tik su glajum nenusisekė,bet nenuleidau dar rankų aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 06 27, 10:59)
thumbup.gif man irgi iš pirmo karto išsikepė grybukai,tik su glajum nenusisekė,bet nenuleidau dar rankų  aggressive.gif

Pasigirt, pasigiriau, bet nepasirodziau blush2.gif
vat kas gavosi grybukai (ikeliu nuoroda is kitos temos) blush2.gif
Baltas galjus man normaliai gavosi, na sekanti karta gal kiek tirstesni daryciau, o galvas su juodu sokoladu tepiau (tirpinau su sviestu), tai sustingo, bet biski nelabai man, kitakart darysiu toki, kaip kotams su kakava 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 27, 14:37)
Pasigirt, pasigiriau, bet nepasirodziau  blush2.gif

Malačius thumbup.gif Drąsiai gali vaišint ir prie bažnyčios, ir už bažnyčios laugh.gif
Atsakyti
Merginos sakykit, ar meduoline grybuku tesla galima deti i ta keptuve su gybuku formomis, ar ji naudojama grybuku kepimui orkaiteje tik? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 06 27, 19:56)
Malačius  thumbup.gif Drąsiai gali vaišint ir prie bažnyčios, ir už bažnyčios laugh.gif

Aciu, nuteiket 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(Neringasha @ 2011 06 28, 11:41)
Merginos sakykit, ar meduoline grybuku tesla galima deti i ta keptuve su gybuku formomis, ar ji naudojama grybuku kepimui orkaiteje tik?  g.gif

Man ir smalsu ax.gif nes medaus turiu nemazai, tai vis kur nors noriu sunaudot mastau.gif Kaip supratau is pirmo temos puslapio, tai tie meduoliniai grybukai kepami keptuveje.
Atsakyti
Norejau paklausti kiek laiko gali stoveti padarytos braskes?Esu uzkviesta i baliu,tai galvoju nusivesti grybuku,riesuteliu,braskiu padarytu,o uz savaites pas mus bus atlaidai tai vel ruostis reikes,tai noreciau iskarto viska pasidaryti
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringasha @ 2011 06 28, 11:41)
ar meduoline grybuku tesla galima deti i ta keptuve su gybuku formomis,

Galima, tikrai galima. Mes savo medutį sukam, nereikia šaukštų skaičiuoti, tai į visus kepinius dedu, dažnai juo keičiu cukrų.
QUOTE(surmute @ 2011 06 28, 19:19)
noreciau iskarto viska pasidaryti  ax.gif

Drąsiai gali daryti, gali stovėti ir porą savaičių, tik reiktų sudėt į popierinę dėžutę su dangteliu ir apdengt kokiu storesniu rankšluostuku, kad nesudžiūtų. Ir, be abejo, nelaikyt labai šiltai.
Atsakyti
4u.gif Tepaluota aciū uz patarimus,reiks pabandyti per savaitgali pasidaryti ziuresiu kaip cia man gausis pasidaryti.
Atsakyti
na ka gi,mamytes nepanoro atskleisti savo paslapciu apie braskyciu gamyba,teko bandyti paciai pagal savo nuoziura. smile.gif gavosi gal ir neblogai,kaip pirmam kartui,nors kazin ar dar kada bedarysiu,nes jos labiau tinka stalo puosimui,o ne valgymui ax.gif
user posted image
user posted image smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 06 29, 11:25)
na ka gi,mamytes nepanoro atskleisti savo paslapciu apie braskyciu gamyba,teko bandyti paciai pagal savo nuoziura. smile.gif

Pasakyk, kad tu būsi skriaga ir taip pat neatskleisi dry.gif
Dailios uogytės, šaunuolė smile.gif O šiaip valgyt jas irgi man nelabai, per saldu.
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 06 29, 12:25)
na ka gi,mamytes nepanoro atskleisti savo paslapciu apie braskyciu gamyba,teko bandyti paciai pagal savo nuoziura. smile.gif gavosi gal ir neblogai,kaip pirmam kartui,nors kazin ar dar kada bedarysiu,nes jos labiau tinka stalo puosimui,o ne valgymui ax.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Saunuole, vaizdas labai grazus ir braskes tikroviskos doh.gif
Karta pirkau vienoje kepykleleje visokiu gerybiu, kad paziureti kaip pagaminti, braskes buvo labai karcios g.gif tas mandarinukas taip pat. Gal kam prireiks idesiu foto pati dar neturiu kada zaisti su jomis, bet jauciu, kad greitai uzsiimsiu, nes turiu tam proga.
user posted image ir daruser posted image

Atsakyti
sveikos, o kur perkat maistiniu dazu, maximoi ieskojau neradau blush2.gif ar ju pc nebuna g.gif
Atsakyti