Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

4u.gif Sveikos,gal ir ne į tema blush2.gif ieškau pirkti keptuvių grybam, riešutams ir t,t, taip pat gali būti formos ,vafliams kepti, kalbu apie baltarusiškas čirvinės sakau gal kas turi nenaudojamu, nupirkčiau,arba žino kur pigiau nupirkti? verysad.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip dažote raudonai cukrų braškėms g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 21, 16:22)
Mergaites, o kaip dažote raudonai cukrų braškėms g.gif

As kazkodel galvojau, kad sausus (multelinius) dazus sumaisyti su cukrumi ir apvolioti, o kadangi braske kazkiek dregna, tai ir nusispalvina blush2.gif Kitokio varianto nesumastau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Daro taip kaip parase Megi Simpson, arba nudazo braske teptuku raudonai, kol ji nenudziuvusi apvolioja cukruje, tada ir braske buna raudona ir cukrus nusidazo savaime.

As kai dariau naudojau ukrainietiskus miltelinius dazus, tiesiog miltelius praskiedziau vandenuku ir tepiau ant braskiu, o tada i cukru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 21 birželio 2011 - 16:33
pasakykite man prašau su kokiu geriausiai receptu kepti grybus ir riešutus formose ar tinka bet kokie, nes ten yra su soda ir be g.gif taip galvoju su soda jai daryti tai ir šormose gal gausis kaip pilnaviduriai jai gražiai pakils o jai be sodos tai gal patogiau klijuoti? gelbėkit ruošiuosi kepti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Audraaa @ 2011 06 19, 21:00)
Sveikos, saldziausiu groziu kepejos  mirksiukas.gif
As ne i tema... Liepos vidury planuojam krikstyti savo mazgiu ir baisiai noreciau krikstynu stalui nostalgija kvepianciu kastonu, grybuku, braskiu ar pan., bet beda, kad pati ne kepeja...  verysad.gif Sakykite gal zinote kur kas Vilniuje kepa pagal uzsakymus? Ar Jus kas nors tai darote?  rolleyes.gif
Busiu dekinga uz informacija  smile.gif

man taip pat labai aktuali informacija. krepselio skaniu grybuku, kastonu, riesutu, braskiu, gulbiu ir visokio kitokio gerio reiktu rugpjucio viduriui.
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2011 06 20, 20:05)
mano gardumynai kepti sunaus gimtadieniui blush2.gif  ax.gif  receptukai is SM. 4u.gif

Šaunuolė, labai dailūs thumbup.gif
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 21, 09:43)
zadu internetu uzsisakyti, tai neapsisprendziu

O kodėl internetu? Jų dabar pilna turguose ir pigiau ne čia. Taip pat "Ermitaže" yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 06 23, 08:40)
O kodėl internetu? Jų dabar pilna turguose ir pigiau ne čia. Taip pat "Ermitaže" yra  mirksiukas.gif

Rimtai? bigsmile.gif Oooo... thumbup.gif Tikrai jeskosiu tada, nes maniau, kad turguose tik pas babulkas, kurios savo sendaikcius nenaudojamus pardavineja unsure.gif Aciu uz info, tikrai jeskosiu 4u.gif smile.gif
O gal netycia atsimenat kokia kaina Ermitaze? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 23, 09:07)

Yra ir pas babulkas, bet yra ir naujų, reikia žiūrėt pas prekiaujančius indais, įrankiais, puodais. O "Ermitaže" ar ne 40-50Lt, bijau pameluot.
Tiesa, turguje geriau pas babulkas žiūrėt ir pirkt padėvėtą, bet senovinę, špižinę, jos geresnės. Tik pasižiūrėkit, kad vidus nebūtų subraižytas.
Atsakyti
Tepaluota, aciu uz patarima 4u.gif , jau pasinaudojau juo ir esu tiek patenkinta, kaip vaikas saldaini gaves lotuliukas.gif

Merginos, dabar vat kai prireike, tai niekur nerandu temoje kur parasyta butu, kaip ta tesla deti i keptuve doh.gif Tikrai maciau buvo kalbeta, tik neatamenu ar deti tesla i viena puse ir ji issipucia ir uzpildo visa ertme, ar i abidvi puseles (taip beje ir gamintojas nurodo instrukcijoje g.gif )?
Atsakyti
Kiek kepu,tai visada dedu į vieną pusę,išsipučia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beža: 25 birželio 2011 - 12:45
QUOTE(Beža @ 2011 06 25, 13:45)
Kiek kepu,tai visada dedu į vieną pusę,išsipučia  4u.gif

Aga, ir as taip pabandziau, na super gaunasi thumbup.gif Net nesitikejau, kad is pirmo karto kas padoraus gausis, bet matyt buvau gerai temas pastudijavus ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti