Sveikos,gal ir ne į tema ieškau pirkti keptuvių grybam, riešutams ir t,t, taip pat gali būti formos ,vafliams kepti, kalbu apie baltarusiškas čirvinės sakau gal kas turi nenaudojamu, nupirkčiau,arba žino kur pigiau nupirkti?
Mergaites, o kaip dažote raudonai cukrų braškėms
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 21, 16:22)
Mergaites, o kaip dažote raudonai cukrų braškėms
As kazkodel galvojau, kad sausus (multelinius) dazus sumaisyti su cukrumi ir apvolioti, o kadangi braske kazkiek dregna, tai ir nusispalvina Kitokio varianto nesumastau
Daro taip kaip parase Megi Simpson, arba nudazo braske teptuku raudonai, kol ji nenudziuvusi apvolioja cukruje, tada ir braske buna raudona ir cukrus nusidazo savaime.
As kai dariau naudojau ukrainietiskus miltelinius dazus, tiesiog miltelius praskiedziau vandenuku ir tepiau ant braskiu, o tada i cukru.
As kai dariau naudojau ukrainietiskus miltelinius dazus, tiesiog miltelius praskiedziau vandenuku ir tepiau ant braskiu, o tada i cukru.
pasakykite man prašau su kokiu geriausiai receptu kepti grybus ir riešutus formose ar tinka bet kokie, nes ten yra su soda ir be taip galvoju su soda jai daryti tai ir šormose gal gausis kaip pilnaviduriai jai gražiai pakils o jai be sodos tai gal patogiau klijuoti? gelbėkit ruošiuosi kepti
QUOTE(Audraaa @ 2011 06 19, 21:00)
Sveikos, saldziausiu groziu kepejos
As ne i tema... Liepos vidury planuojam krikstyti savo mazgiu ir baisiai noreciau krikstynu stalui nostalgija kvepianciu kastonu, grybuku, braskiu ar pan., bet beda, kad pati ne kepeja... Sakykite gal zinote kur kas Vilniuje kepa pagal uzsakymus? Ar Jus kas nors tai darote?
Busiu dekinga uz informacija
As ne i tema... Liepos vidury planuojam krikstyti savo mazgiu ir baisiai noreciau krikstynu stalui nostalgija kvepianciu kastonu, grybuku, braskiu ar pan., bet beda, kad pati ne kepeja... Sakykite gal zinote kur kas Vilniuje kepa pagal uzsakymus? Ar Jus kas nors tai darote?
Busiu dekinga uz informacija
man taip pat labai aktuali informacija. krepselio skaniu grybuku, kastonu, riesutu, braskiu, gulbiu ir visokio kitokio gerio reiktu rugpjucio viduriui.
QUOTE(MergickaN @ 2011 06 20, 20:05)
mano gardumynai kepti sunaus gimtadieniui receptukai is SM.
Šaunuolė, labai dailūs
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 21, 09:43)
zadu internetu uzsisakyti, tai neapsisprendziu
O kodėl internetu? Jų dabar pilna turguose ir pigiau ne čia. Taip pat "Ermitaže" yra
QUOTE(Tepaluota @ 2011 06 23, 08:40)
O kodėl internetu? Jų dabar pilna turguose ir pigiau ne čia. Taip pat "Ermitaže" yra
Rimtai? Oooo... Tikrai jeskosiu tada, nes maniau, kad turguose tik pas babulkas, kurios savo sendaikcius nenaudojamus pardavineja Aciu uz info, tikrai jeskosiu
O gal netycia atsimenat kokia kaina Ermitaze?
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 23, 09:07)
Rimtai?
Yra ir pas babulkas, bet yra ir naujų, reikia žiūrėt pas prekiaujančius indais, įrankiais, puodais. O "Ermitaže" ar ne 40-50Lt, bijau pameluot.
Tiesa, turguje geriau pas babulkas žiūrėt ir pirkt padėvėtą, bet senovinę, špižinę, jos geresnės. Tik pasižiūrėkit, kad vidus nebūtų subraižytas.
Tepaluota, aciu uz patarima , jau pasinaudojau juo ir esu tiek patenkinta, kaip vaikas saldaini gaves
Merginos, dabar vat kai prireike, tai niekur nerandu temoje kur parasyta butu, kaip ta tesla deti i keptuve Tikrai maciau buvo kalbeta, tik neatamenu ar deti tesla i viena puse ir ji issipucia ir uzpildo visa ertme, ar i abidvi puseles (taip beje ir gamintojas nurodo instrukcijoje )?
Merginos, dabar vat kai prireike, tai niekur nerandu temoje kur parasyta butu, kaip ta tesla deti i keptuve Tikrai maciau buvo kalbeta, tik neatamenu ar deti tesla i viena puse ir ji issipucia ir uzpildo visa ertme, ar i abidvi puseles (taip beje ir gamintojas nurodo instrukcijoje )?
QUOTE(Beža @ 2011 06 25, 13:45)
Kiek kepu,tai visada dedu į vieną pusę,išsipučia
Aga, ir as taip pabandziau, na super gaunasi Net nesitikejau, kad is pirmo karto kas padoraus gausis, bet matyt buvau gerai temas pastudijavus