QUOTE(taja78 @ 2011 06 20, 22:14)
Labai sudomino jusu skyrelis.Noriu ikisti savo trigrasi ir as
As vaikystej irgi esu per balius valgiusi braskes,bet vidus budavo baltas,kazkas panasaus i zefyra,sakyciau,su tokiu raudonu kaip ir cukrum apvoliota.Buvo skaniausiaas saldumynas,nemoku net apsakyt.Gal kuri zinot kaip tai daroma?bet ten manau ne keptos budavo
Laukiu receptuku
Dromos labai parastai. Tik jei butumet bet jau pirma puslapi skaiciusi, na bent jau pagrindinius receptus, kuriuos Rugiagele taip kruopsciai surinkusi, tai toks klausima snekiltu.
Priminet ir man vaikyste
Jei gerai jus supratau, tai darant pagal si recepta gaunasi tokios braskes, ir netik braskes.
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 15, 14:41)
Bandau imesti pagrindinius receptus
BRASKES
0.5KG CUKRAUS PUDROS,
2 SAUKSTELIAI KRAKMOLO,
DAZU VALGOMU,
KRISTALINIO CuKRAUS.
KRAkMOLA SU TRUPUCIU VANDENS PAVIRINTI IR PO TRUPUTI DET C.PUDRA.PASKUI MINKYTI KOL BUS VIENTISA TESLA,SUFORMAVUS BRASKE APVOLIOTI NUDAZYTAME RAUDONAI CUKRUJE, ZALIAS KOTELIS DAROSI ATSKIRAI.
MergickaN super , manau kai tokiu sladumynu yra, tai vaikams ir torto nebereikia.