Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(p Raganyte @ 2011 06 19, 00:55)
Gal kas yra mate/ragave grybuku, su BALTU vidumi??? Sako, tokie budavo vienoj Zemaitijos pusej tai tikrai, o kitur - neaisku.  g.gif

tai kaip suprantu jie turetu buti tuscia viduriai kad butu kazkoks baltas kremas viduj g.gif tiesa sakant pirma karta apie tokius ir girdziu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, saldziausiu groziu kepejos mirksiukas.gif
As ne i tema... Liepos vidury planuojam krikstyti savo mazgiu ir baisiai noreciau krikstynu stalui nostalgija kvepianciu kastonu, grybuku, braskiu ar pan., bet beda, kad pati ne kepeja... verysad.gif Sakykite gal zinote kur kas Vilniuje kepa pagal uzsakymus? Ar Jus kas nors tai darote? rolleyes.gif
Busiu dekinga uz informacija smile.gif
Atsakyti
Mergaites, reik patarimo 4u.gif
Kuria grybuku keptuve geriau pirkti ukrainetiska ar baltarusiska? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 20, 16:15)
Kuria grybuku keptuve geriau pirkti ukrainetiska ar baltarusiska?  g.gif

Sunkią metalinę. Mačiau dabartines baltarusiškas, tai tokios neviernos pasirodė. Ga foto turi abiejų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 06 13, 07:45)
o lepsis ne grybas?

Aisku grybas, bet man iskart ne siaip koki baravyka, o lepsiukus prmine hihihi.gif
Atsakyti
mano gardumynai kepti sunaus gimtadieniui blush2.gif ax.gif receptukai is SM. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
m......kaip skanei essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 06 20, 17:14)
Sunkią metalinę. Mačiau dabartines baltarusiškas, tai tokios neviernos pasirodė. Ga foto turi abiejų?  unsure.gif

Špižinę
Kuo sunkesnė-tuo rimtesnė mirksiukas.gif

MergickaN,bet tai grožis ir gėris koooks wub.gif Reiks saviškiams gimtadieniams prikepti ir pridažyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 20 birželio 2011 - 19:42
QUOTE(p Raganyte @ 2011 06 18, 22:55)
Gal kas yra mate/ragave grybuku, su BALTU vidumi??? Sako, tokie budavo vienoj Zemaitijos pusej tai tikrai, o kitur - neaisku.  g.gif

Labai sudomino jusu skyrelis.Noriu ikisti savo trigrasi ir as blush2.gif As vaikystej irgi esu per balius valgiusi braskes,bet vidus budavo baltas,kazkas panasaus i zefyra,sakyciau,su tokiu raudonu kaip ir cukrum apvoliota.Buvo skaniausiaas saldumynas,nemoku net apsakyt.Gal kuri zinot kaip tai daroma?bet ten manau ne keptos budavo g.gif g.gif Laukiu receptuku blush2.gif

Atsakyti

QUOTE(taja78 @ 2011 06 20, 22:14)
Labai sudomino jusu skyrelis.Noriu ikisti savo trigrasi ir as  blush2.gif  As vaikystej irgi esu per balius valgiusi braskes,bet vidus budavo baltas,kazkas panasaus i zefyra,sakyciau,su tokiu raudonu kaip ir cukrum apvoliota.Buvo skaniausiaas saldumynas,nemoku net apsakyt.Gal kuri zinot kaip tai daroma?bet ten manau ne keptos budavo g.gif  g.gif Laukiu receptuku  blush2.gif

Dromos labai parastai. Tik jei butumet bet jau pirma puslapi skaiciusi, na bent jau pagrindinius receptus, kuriuos Rugiagele taip kruopsciai surinkusi, tai toks klausima snekiltu.

Priminet ir man vaikyste rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Jei gerai jus supratau, tai darant pagal si recepta gaunasi tokios braskes, ir netik braskes.

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 15, 14:41)
Bandau imesti pagrindinius receptus

BRASKES

0.5KG CUKRAUS PUDROS,
2 SAUKSTELIAI KRAKMOLO,
DAZU VALGOMU,
KRISTALINIO CuKRAUS.

KRAkMOLA SU TRUPUCIU VANDENS PAVIRINTI IR PO TRUPUTI DET C.PUDRA.PASKUI MINKYTI KOL BUS VIENTISA TESLA,SUFORMAVUS BRASKE APVOLIOTI NUDAZYTAME RAUDONAI CUKRUJE, ZALIAS KOTELIS DAROSI ATSKIRAI. 

MergickaN super , manau kai tokiu sladumynu yra, tai vaikams ir torto nebereikia.

Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 06 21, 05:40)
Dromos labai parastai. Tik jei butumet bet jau pirma puslapi skaiciusi, na bent jau pagrindinius receptus, kuriuos Rugiagele taip kruopsciai surinkusi, tai toks klausima snekiltu.

Priminet ir man vaikyste  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif
Jei gerai jus supratau, tai darant pagal si recepta gaunasi tokios braskes, ir netik braskes.
MergickaN super , manau kai tokiu sladumynu yra, tai vaikams ir torto nebereikia.

Dideliausias aciu. 4u.gif Skaiciau,tik gal demesio neatkreipiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 06 20, 17:14)
Sunkią metalinę. Mačiau dabartines baltarusiškas, tai tokios neviernos pasirodė. Ga foto turi abiejų?  unsure.gif

Cia is to internetinio psl. kur pirmam temos psl. idetas su ivairiom keptuvem. Va, o baltarusiskos brangesnes ten pas juos g.gif

QUOTE(MergickaN @ 2011 06 20, 20:05)
mano gardumynai kepti sunaus gimtadieniui blush2.gif  ax.gif  receptukai is SM. 4u.gif

bigsmile.gif labai labai thumbup.gif

QUOTE(egesichora @ 2011 06 20, 20:40)
Špižinę
Kuo sunkesnė-tuo rimtesnė  mirksiukas.gif

Gaila ner galimybes pakilnoti biggrin.gif zadu internetu uzsisakyti, tai neapsisprendziu, bet noretusi sutaupyti ir imt pigesne ukrainetiska blush2.gif
Atsakyti