Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

Laba diena,

Mergaitės, atsiprašau, kad įsiveržiu pas Jus į temą, bet neradau, kur galėčiau gauti info apie moteriškes kepančias pardavimams įvairiausius skanėstus (grybukus, riešutus, krepšelius ir t.t.) Ieškausi kepejėlės vestuvėms ax.gif Vilnius.

Ačiū už bet kokią informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 06 05, 10:41)
Laba diena,

Mergaitės, atsiprašau, kad įsiveržiu pas Jus į temą, bet neradau, kur galėčiau gauti info apie moteriškes kepančias pardavimams įvairiausius skanėstus (grybukus, riešutus, krepšelius ir t.t.) Ieškausi kepejėlės vestuvėms ax.gif Vilnius.

Ačiū už bet kokią informaciją 4u.gif

ir man reiketu 4u.gif klaipedoj, kretingoj, tinka ir plungej, skuode ar mazeikiuose
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2011 03 15, 14:47)
Sveikos, skanestu kepejos 4u.gif
Gal as ne i tema, bet man labai reikia tokio skanaus grazaus krepselio- grybukai, riesutukai, kastonai ir pan.
Gal kas nors galetumete iskepti?
Butu gerai Vilniuje, del kainytes susitarsim mirksiukas.gif lauksiu pasiulymu i az.

Sveikos, as irgi to paties ieskau Vilniuje..
Gal kas galetumete padeti, noriu krikstynose vaikucius nudziuginti.. Negalvojau, kad cia toks deficitas..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 15, 16:41)

Riesuteliu receptas:

100 g. margarino
1/4 stiklinės cukraus
2 kiaušiniai
100 g. majonezo
1/3 stiklinės bulvių krakmolo
1 arbatinis šaukštelis sodos
1 valgomasis šaukštas acto
vanilinio cukraus
apie 3 stiklines miltų

dariau pagal si receptuka riesutukus bet jie tokie minksti gavos, ne trapus kaip kad buna mugese pirkti, siaip skanus bet noretusi kitokiu, gal zinot receptuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2011 06 03, 18:12)
Va ir mano grybukai smile.gif
user posted image
Kepiau stai tokioje silikonineje formoje, skirtoje mini mufinams (mini keksiukams). Pagal Kurbes teslos recepta. Pyliau i formeles iki pat virsaus.
Pries dazant teko galvas truputi padailinti , o siaip - liuks - nei klijuoti nieko nereikejo!  thumbup.gif
user posted image

Noreciau pameginti pagal kita teslos recepta, tik gaminimo proceso niekur neberandu...  doh.gif 
Teslos receptukas:
,,Pats paciausias receptas:"

Kepiau pagal ši recepta:
250g margarino
3 š. medaus
1/2 stiklines cukraus
3 tryniu
100g grietines
1 a.š. sodos
1 a.š. malto cinamono
1 a.š. maltu gvazdikeliu
žiupsnis maltu kvapniuju pipiru
~20 š. miltu

GAL KURI GALETUMETE APRASYTI KA SU KUO IR KAIP?  4u.gif pRASAAAAAAAAU...  blush2.gif

Nu, bet cia jau lepsiai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 06 13, 01:04)
Nu, bet cia jau lepsiai...  biggrin.gif

o lepsis ne grybas?
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 06 13, 01:04)
Nu, bet cia jau lepsiai...  biggrin.gif

Galima dailiai apipjaustyti - bus kaip lepsiukai. biggrin.gif Arba - voveruskos. thumbup.gif
Atsakyti
isiversiu ir as reikia vestuvem moterytes kuri iskeptu tuos skanumynus mazeikiuose g.gif visur randu kad tikrai kepa bet nei telefono nr nei adreso nieko doh.gif
Atsakyti
alio ar atsiliepsit mamytes,kurios gamino kada nors cukrines braskes bigsmile.gif reikia pagalbos rolleyes.gif
ar reikia atskirai isplakt kiausinio baltyma,ar iskarto neplakus maisyti su virta bulbe ir cukraus pudra.ir kuo atskiesti skystus maistinius dazus,kad butu galima apvolioti braskytes?

labai reikia patarimo,nor4eciau pagamint braskyciu sunaus krikstynoms 4u.gif
Atsakyti
O gal kuri turi kokia nuotraukele, kaip atrodo visciukai? 4u.gif Labai noriu ir tokiu issikepti, bet nelabai atsimenu kokie jie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2011 05 16, 11:53)
as vakar pirma karta kepiau riesutelius, skonis geras, tik va man noretusi minkstesniu,

o pagal koki receptuka daret, nes as kaip tik norejau tokiu traskesniu o man gavos mikstuciai doh.gif
va maniskiai smile.gif o i vidu dejau rududu user posted image
Atsakyti
Gal kas yra mate/ragave grybuku, su BALTU vidumi??? Sako, tokie budavo vienoj Zemaitijos pusej tai tikrai, o kitur - neaisku. g.gif
Atsakyti