Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

Sveikos kepejeles 4u.gif jetau kokiu grozybiu prisiziurejau cia pas jus,as ca pirma karta rolleyes.gif
man dar tik idomu kur galima nusipirkti maistiniu dazu,parduovese kaip ir nemaciau...
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 05 18, 09:07)
...

Nuolankiai leidziu svelniai ... (ups, net uzkaito! blink.gif ).
Didziulis dekui uz nuorodeles ir aprasymus. Butinai daba perskaitysiu visas temeles, nes daba jau tikrai zinau jog buvo kalbeta! Akim kai permetinejau - vis apie keptuviu pirkima Kauno bazese ir receptukus... ax.gif

Aga, norejai prigauti ar skaitysiu? biggrin.gif Jau prisiziurejau kokiu grybuku prideta i zinute 199! o receptuko toj zinutej nera! Einu sekti kas kur ir kaip kepe... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(astase @ 2011 05 18, 10:56)
Sveikos kepejeles 4u.gif jetau kokiu grozybiu prisiziurejau cia pas jus,as ca pirma karta rolleyes.gif
man dar tik idomu kur galima nusipirkti maistiniu dazu,parduovese kaip ir nemaciau...

as turiu maistiniu dazu, kurie NATURALIAUSI esantys prekyboje. Be dirbtiniu dazikliu ir be dirbtiniu skonikliu/kvapikliu. Kita treciad turesiu Klaipedoje ir su dozatoriais ir be dozatoriu.
Nuotraukytes cia:
CIA.
Jie - skirti paruostam maistui dazyti (ne kaitinimui!!!).
Pati noriu ismeginti - idomu kaip pavyks. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 18 gegužės 2011 - 10:27
Skaiciau forume, kad viena mamyte Vokietijoje rado kur pirkti grybuku keptuve. Anglijoje nerandu... doh.gif Ebay - ne visagalis... unsure.gif
Atsakyti
Kepejeles, tos, kurios lipde grybukus su rankytem ir kepe orkaiteje: kokio kietumo tesla isminkyta turi buti??? Ar labai labai kieta? Man visi grybukai (kepurytes ir koteliai) pavirto i blyniukus... doh.gif

Jau ragauju savo blyniukus... Dariau pagal recepta: SITOKI. Skanus, trapus, kaip lengvas meduolinis. thumbup.gif Labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 18 gegužės 2011 - 19:21
Kol dar atsakys kas i mano klausima - uzmaciau prekyboje esancias kazkokias silikonines kitokias riesutuku formeles. biggrin.gif Pasigrozekite:
user posted image
Ir dar kazkokios formeles, primenancios lyg ir kriaukliu virsu... ar riesutuku virsu.. g.gif
user posted image yra tik viena sita dalis. Nera su kuom uzdengti. ax.gif
Ir dar - mini tortukai:
user posted image
O dar kokiu tik nebuna... Net neabejoju jog pritaikius eziuku, kankoreziu ir grybuku metodus - nai nai iseitu! thumbup.gif mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
anciukai cia wink.gif
http://img.tootoo.co...8b17d69e83c.jpg
Iskart persiprasau kad ... ir trupuciuka ne i tema, bet vis tiek parodysiu - visas pyragas!
user posted image
gatavo: 250mm ilgis x 240mm plotis x 138mm gylis (tipo aukstis)
rolleyes.gif
Jau baigiu prarasti vilti isigyti Anglijoje riesutuku keptuve... doh.gif verysad.gif
Ciur neuzblokuokit, ainu jau miegot! 4u.gif

NIU VA, RADAU IDEJA PASIGAMINTI GRYBUKU:
user posted image
MINI MUFINAI BUS PANAUDOTI!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 19 gegužės 2011 - 00:35
Sveikos, norejau pasiteirauti, gal yra mergaiciu grybukus aptepanciu baltymo, cukraus pudros ir citrinos r. plakiniu? Gal turetut kokiu patarimu, kaip padaryti, kad kuo graziau aptepti, ka daryti jei glajus per tirstas ar per skystas iseina? Taip pat su galvom, man sunkiai gaunasi graziai jas aptepti, niekaip nepagaunu, kada jau tas glajus gero tirstumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2011 05 19, 18:38)
Gal turetut kokiu patarimu, kaip padaryti, kad kuo graziau aptepti, ka daryti jei glajus per tirstas ar per skystas iseina?

Jei paskaitytumėt keletą puslapių atgal, rastumėt visus atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2011 05 18, 20:12)
Kepejeles, tos, kurios lipde grybukus su rankytem ir kepe orkaiteje: kokio kietumo tesla isminkyta turi buti??? Ar labai labai kieta? Man visi grybukai (kepurytes ir koteliai) pavirto i blyniukus...  doh.gif

Jau ragauju savo blyniukus... Dariau pagal recepta: SITOKI. Skanus, trapus, kaip lengvas meduolinis.  thumbup.gif Labai patiko.

Nu kurgi jus, kepejos be formu??? 4u.gif Kokio kietumo tesla minkete???

Ir dabar galiu pakomentuoti tuos savo ale grybukus - blyniukus. Jau pastovejo pora dieneliu. PAGAL RECEPTA DARYTI KEPINIUKAI - iki siol skanus, trapus. O I TESLA DAUGIAU PRIKROVUS MILTU BEMINKANT (TIPO KAD GERIAU FORMA ISLAIKYTU - TAIP AS SUGALVOJAU biggrin.gif ) - kieti (bet ikandami) ir ne toie jau skanus kaip sviezi... ax.gif
Isvada: miltu neapsimoka krauti i tokia tesla daugiau, kad tipo forma palaikytu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2011 05 20, 11:33)
Nu kurgi jus, kepejos be formu???  4u.gif Kokio kietumo tesla minkete???

Ir dabar galiu pakomentuoti tuos savo ale grybukus - blyniukus. Jau pastovejo pora dieneliu. PAGAL RECEPTA DARYTI KEPINIUKAI - iki siol skanus, trapus. O I TESLA DAUGIAU PRIKROVUS MILTU BEMINKANT (TIPO KAD GERIAU FORMA ISLAIKYTU - TAIP AS SUGALVOJAU  biggrin.gif ) - kieti (bet ikandami) ir ne toie jau skanus kaip sviezi...  ax.gif
Isvada: miltu neapsimoka krauti i tokia tesla daugiau, kad tipo forma palaikytu...  doh.gif

Jei norite meduoliniu grybuku, tai keptike juos is bet kokios meduolines teslos. ji nera labai kieta, bet forma laiko kuo puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 05 21, 16:51)
Jei norite meduoliniu grybuku, tai keptike juos is bet kokios meduolines teslos. ji nera labai kieta, bet forma laiko kuo puikiausiai.

Gal ne labai aiskiai parasiau klausimuka... blush2.gif Noriu nulipdyti is teslos grybuka ir iskepti. Formos grybuko - neturiu, tai tas nulipdytas grybukas turetu islaikyti ta nulipdyta forma... biggrin.gif Ar tai imanoma, ar as jau svajoju per gerai? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2011 05 22, 00:59)
Gal ne labai aiskiai parasiau klausimuka...  blush2.gif Noriu nulipdyti is teslos grybuka ir iskepti. Formos grybuko - neturiu, tai tas nulipdytas grybukas turetu islaikyti ta nulipdyta forma...  biggrin.gif Ar tai imanoma, ar as jau svajoju per gerai?  doh.gif  lotuliukas.gif

Labuką,bandysiu paaiškinti aš ax.gif
user posted image
štai mano grybukai formuoti be formelių .
Tešlą pasidarau,kaip cipciuko medutis arba kirbes medutis,tik į jį aišku reikia daugiau miltų,visada dedu meduolių prieskonių.
Tai va,galvytėms darai rutuliukus,dedi ant kepimo popieriaus,jie kepdami pasiploja dugnu,o viršūnėlė gražiai iškyla,o kotukams darai pailgą pagaliuką,vienu galu smailėjančiu,dedi ant kepimo popieriaus,jie kepdami taippat pasiploja,kitos kad būtų gražiau,jau iškeptus,kotukus suklijuoja po du su aisingu,man gražu ir vienas,nors ir būna vienas šonas plokštesnis,na o kai iškepa,grybukų galvytes išskobiu su morkų skutikliu(apačioje,padarau skylutę,kad isidėtų kotukas,na ir viskas.Reziume:
1.pasidarai tešlą.
2.darai rutuliukus
3.darai kotukus,vienas galas siauresnis,kad būtų patogu idėti į grybuko galvą.
4.Iškepi,grybukų galvos iškyla į viršų,kotukai pasipučia,vienas šonas turi būti plokščias.
5.Išskobi galvose skyles
6.Pasidarai aisingo ir sudedi kotukus į galvas,palieki ,kol išdžius
7.Puoši smile.gif
8. Ragauji smile.gif
Skanaus thumbup.gif
Beje jie skanesni,kai kelias dienas pastovi,uždaryti maišelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 22 gegužės 2011 - 15:02
Vaidosee, aiskintoje super, taip aiskiai viska isdestei, kad aiskiau ir negali buti. Nors cia mums jau ne karta kepusioms viskas aisku, o kai zmogus pirma karta bandys kepti tai neaiskumu daug g.gif g.gif

o nuotrauka kokia wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif , kaip tiktu tavo krepsukas man dabar prie kavos rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Kaip darei lazdyno riesutus? Tiesiog prisikepei meduoliniu rutuliuku ir aisingu taip sulipinai i kekeles?

norejau paklausti mergaiciu kurios dare braskes ir kitus skanumus is vandens+ krakmolo+ cukraus pudra + rugstele, kokiu santykiu reikia deti?
Atsakyti