Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

sveiko kepejeles, noriu paklaust pagal kirbes recepta grybuku, kepamu orkaitej, kiek dadat mazdaug miltu g.gif Suminkiau tesla, pasidariau grybukus, idejus i orkaite jie issiskete, ir dar sutrukinejo doh.gif tikriausia per mazai miltu, bet kaip nutaikyt, kiek det, kad nebutu kieti? Kirbe mazdaug kiek tu dedi?
P.S. sausainukai pagal kirbes recepta (grybukai ) labai skanus, tik kaip juos iskept grazius, neturint keptuves?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 03 balandžio 2011 - 13:02
Labukas, mamytes, gal kuri turite Klaipedoje paskolinti voverusku kepimo forma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
jungiuosi i jusu saunu buri smile.gif
laukiu mv is stoties griztant su keptuvemis riesutuku ir grybuku biggrin.gif
pirkau is Mazeikiu ir dabar pasiskaiciau, kad yra nusivylusiu siom keptuvem... na ziuresim kaip cia gausis, nes suma tai nemenka gavosi uz abi doh.gif

laukiu nesulaukiu rytdienos, atidarysiu kepyklele cool.gif

tik lausimas toks kyla, kaip issirinkti pirmam kartui recepta doh.gif lotuliukas.gif cia ju nemazai, tai svarstau kuri cia ismeginti, gal ka patarsite ax.gif
Atsakyti
kepu meduolinius grybukus, bet niekas nesigauna, matyt per daug ikaitinau keptuve, nes is isores apdega, o vidus zalias unsure.gif jau atvesinau keptuve ir ant maziausios skyles ir maziausios ugnies kepu, bet vis tiek virsus apkepa, o vidus zalias ... kas cia dabar, ka darau ne taip? toks jausmas kad per karsta, nu bet nebezinau jau ... doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 04 07, 11:24-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2011 04 07, 11:24)
kepu meduolinius grybukus, bet niekas nesigauna, matyt per daug ikaitinau keptuve, nes is isores apdega, o vidus zalias  unsure.gif  jau atvesinau keptuve ir ant maziausios skyles ir maziausios ugnies kepu, bet vis tiek virsus apkepa, o vidus zalias ... kas cia dabar, ka darau ne taip? toks jausmas kad per karsta, nu bet nebezinau jau ...  doh.gif

o puses vartalioji keptuves?
Atsakyti
aha vartalioju, gal per retai, gal kas kelias sekundes reikia? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 04 07, 11:35-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2011 04 07, 11:35)
aha vartalioju, gal per retai, gal kas kelias sekundes reikia?  g.gif

nereikia. tikslai nepasakysiu,bet as kazkur apie 1 - 2 pakepu ir apverciu. tik viena karta teverciu
svarbiausia kad ugnis butu maza,o ant skiles gali ir vidutines deti
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 07, 11:40)
nereikia. tikslai nepasakysiu,bet as kazkur apie 1 - 2 pakepu ir apverciu. tik viena karta teverciu
svarbiausia kad ugnis butu maza,o ant skiles gali ir vidutines deti

na ant pacios maziausios perdejau ir visiskai ant min prisukau, tai geriau truputi rolleyes.gif bet manau vis tiek per tamsus gaunasi blush2.gif na pirmas blynas turi buti prisviles lotuliukas.gif
bet namai tai mmmm kaledom vel pakvipo biggrin.gif nuo meduolines mases rolleyes.gif

Dyyydelis ACIU uz pagalba k.lapelyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte :): 07 balandžio 2011 - 11:00
na ka issikepiau ir jau sukirtau nemazai blush2.gif reikia dar treniruotis, kad gautusi tokie kaip jusu kepami 4u.gif

zinot, galvojau kepdama apie ju dekoravima, kadangi man nepriimtinas zalias kausinis, baisu vaikus kokia salmanelioze nesusargdinti blush2.gif tai galvoju kad kotukus gal darysiu is balto sokolado arba mirkyti juodame sokolade ir apibarstyti kokoso drozlemis g.gif o tarp kitko, tai siandien dekoravau tik galvutes su Dan Sukker sokolado skonio milteliais thumbup.gif ir greitai isdziuvo thumbup.gif

ir dar kilo viena ideja ax.gif o jei i tesla ideti maltu paskrudintu migdolu ( atitinkamai miltu maziau pilant) g.gif manau visai skaniai truetu gautis, na reikes ismeginti sunaus gimtadieniui biggrin.gif
Atsakyti
Mamyte smile.gif, nebutina koteliu tepti baltiminiu glajumi, nors jis man asmeniskai skaniausias (kiausinio baltymo nereikia paniskai bijotis - nuplaukit luksta soda, apliekit actu....). O siaip gi galima virti cukriniu glaju, isplaktas cukraus sirupas lygiai toks pat baltas lieka kaip ir baltyminis glajus. 4u.gif

O meduoliniu grybuku teslos negadinciau su niekuo, net su migdolais - man daug skaniau pajusti tikra, naturalu medaus skoni rolleyes.gif , bet cia jau skonio reikalas. As manau paprastume visgi slypi jega, nereikia isradineti kazko....
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2011 04 07, 14:09)
Mamyte smile.gif, nebutina koteliu tepti baltiminiu glajumi, nors jis man asmeniskai skaniausias (kiausinio baltymo nereikia paniskai bijotis - nuplaukit luksta soda, apliekit actu....). O siaip gi galima virti cukriniu glaju, isplaktas cukraus sirupas lygiai toks pat baltas lieka kaip ir baltyminis glajus.  4u.gif

O meduoliniu grybuku teslos negadinciau su niekuo, net su migdolais - man daug skaniau pajusti tikra, naturalu medaus skoni  rolleyes.gif , bet cia jau skonio reikalas. As manau paprastume visgi slypi jega, nereikia isradineti kazko....

na man meduoliai skaniau orkaiteje kepti, nei meduoliniai grybukai blush2.gif as turejau omeny, kad nededant pvz meduoliniu prieskoniu pakeiciant migdolais rolleyes.gif na bet kas man skanu gali buti, tai nereiskia, kad visiems skanu bus 4u.gif cia tik siaip tokia ideja kilo blush2.gif

o del medaus grybukuose, tai mociute man sake, kad senoveje visada dedavo medaus, bet neprisimena senojo recepto verysad.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuri galit pasakyt ar baltyma su cukraus pudra isplakta galiu laikyt kazkiek saldytuve, ar jei liko tai ir ismest? g.gif
Atsakyti