Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(bmaja @ 2011 03 31, 00:03)
Kaip skaniai cia viskas atrodo wub.gif
Nusprendziau nusipirkti gribuku, riesutu keptuves, bet pas mane indukcine kaitlente, tai tokiu keptuviu nepriiims, gal zinot, jei nusipirksiu elektine maza plytute ar ant jos iseitu ikaitinti tas keptuves  4u.gif

siulyciau pirkti dujine maza. geriau keps. as pirkausi dujine,tai kai kepu pasistatau ,kai nereikia i balkona isnesu
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 30, 14:19)
pagal koki recepta gaminot braskes?

Berods pirmajam puslapyje esantis receptukas - krakmolas, vanduo, citrinos rugstis, cukraus pudra 4u.gif . Tik as dazus iskart i mase dejau kai minkiau, man taip graziau, nei apvoliot dazuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2011 03 31, 09:57)
Berods pirmajam puslapyje esantis receptukas - krakmolas, vanduo, citrinos rugstis, cukraus pudra  4u.gif . Tik as dazus iskart i mase dejau kai minkiau, man taip graziau, nei apvoliot dazuose  blush2.gif

o bulves nedejai. kazkaip pagal si man atrodo jos kietos bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 31, 10:01)
o bulves nedejai. kazkaip pagal si man atrodo jos kietos bus g.gif

Zinokit ne, mase gaunasi pakankamai minksta, zinoma, laikui begant jos kieteja, bet viduriukas vistiek gaunasi minkstas - kas ragavo dantu neissilauze biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2011 03 31, 10:02)
Zinokit ne, mase gaunasi pakankamai minksta, zinoma, laikui begant jos kieteja, bet viduriukas vistiek gaunasi minkstas - kas ragavo dantu neissilauze  biggrin.gif

tada super biggrin.gif noriu sbandyti,bet vis neprisiruosiu
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 31, 08:36)
siulyciau pirkti dujine maza. geriau keps. as pirkausi dujine,tai kai kepu pasistatau ,kai nereikia i balkona isnesu

O tai dujine nedidele? Sakot su elektrine netaip gerai iskeps.
Atsakyti
QUOTE(bmaja @ 2011 03 31, 10:16)
O tai dujine nedidele? Sakot su elektrine netaip gerai iskeps.

yra pirkti vienos arba 2 skyliu.ant elektrines galima iskepti,bet sako sunkiau
Atsakyti
as kepu ant tos elektrines plytutes. kepa kui puikiausiai smile.gif
o kiek dedat krakmolo ir kiek vandens braskem? nes as bandziau tai vos tik uzdedi ta krakmola su vandeniu ant virykles tuoj i gumula susoka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2011 03 31, 15:14)

o kiek dedat krakmolo ir kiek vandens braskem? nes as bandziau tai vos tik uzdedi ta krakmola su vandeniu ant virykles tuoj i gumula susoka verysad.gif

Cia zinokit uzvirinti nereikia, tik pradeda stingti krakmolas, darytis panasus i kisieliu ir nukelkit nuo vyrykles 4u.gif , man taip pat kol pavyko, buvo kelios nesekmes, bet pavyko pagaliau suprast kaip tas krakmolas su vandeniu turi atrodyti ax.gif
Atsakyti
Turiu toki klausima ir nezinau i kokia tema ji parasyti,todel rasau keliose ax.gif
Radau sena mociutes metaline avies forma,kurioje kadaise budavo kepama saldi bulka ar kaip ja pavadint.Gal kuri is jusu kepete?Mane domintu receptas teslos,kiek pamenu,tesla budavo mieline,bekepant ji issiplesdavo ir uzpildydavo visa avies forma,tuomet ji graziai iskepdavo,tuomet atausini,nuimi forma ir gaunasi grazi tupinti avis. ax.gif smile.gif
Atsakyti

parodykit kaip atrodo ta forma blush2.gif
Atsakyti
dauguma iesko keptuviu, gelyciu, grybuku, paziurekit va cia , gak kas nors tiks
http://seija-keptuve...ch/... keptuvė
Atsakyti