Sveikos, taip noreciau nusipirkti grybukams kepti keptuve, bet neturiu kur kepti, ant stiklo keramikos gi negalima Tai vis paskaitau, seile nuryju ir ramiau Bet vis tiek noriu
QUOTE(simisimi84 @ 2011 03 15, 14:08)
sakykit, prašau, glajų kaitinti reikia jau pasigamintą (gerai išsuktą baltymą su pudra ir rugštele)?
Taip, jau išsuktą statau į vonelę , kiek pašildau, jis paskystėja, o tada jau dažau.
QUOTE(shrekiuke @ 2011 03 15, 18:18)
Glajų tepu su teptuku jis pas mane pakankamai tirštas būna galvutės dengtos šiltu šokoladu, nes jjis tada būna skystas ir gražiai pasidengia. O receptukas, tai cipciuko guminių meduolių, esu jį atdiribusi tai jei ne tik labai skanūs, bet dar ri pastovėti gali kepta su keptuve.
Sveiki, ruošiuos ir aš grybukų kepimą šturmuoti
Kokiu šokoladu galvutes dengiat ir kokiu būdu, kad taip lygiai gaunasi? Kažkada aš bandžiau, bet terlionė gavosi...
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2011 03 15, 18:28)
Sveikos, taip noreciau nusipirkti grybukams kepti keptuve, bet neturiu kur kepti, ant stiklo keramikos gi negalima Tai vis paskaitau, seile nuryju ir ramiau Bet vis tiek noriu
o kas sakė, kad negalima? Esu kepusi (sena sunki keptuvė), tik reikia pasaugoti pačią keramiką ir viskas bus čiki
Prastai kepa ant stiklo keramikos, ir be galo ilgai. Uzsiknisau kepdama.. tik didesne kaitra - sudega, mazesne - dziusta, o ne kepa..
QUOTE(Bijuna @ 2011 03 15, 17:28)
Sveikos, taip noreciau nusipirkti grybukams kepti keptuve, bet neturiu kur kepti, ant stiklo keramikos gi negalima Tai vis paskaitau, seile nuryju ir ramiau Bet vis tiek noriu
ant stiklo keramikos tikrai galima kepti,nesu kepusi,gal kaip rugegele26 sako,prastai kepa,bet kepa. negalima ant indukcines,nes paprasciausiai pati kaitlente net nekais nuo tokios keptuves
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 15, 19:41)
ant stiklo keramikos tikrai galima kepti,nesu kepusi,gal kaip rugegele26 sako,prastai kepa,bet kepa. negalima ant indukcines,nes paprasciausiai pati kaitlente net nekais nuo tokios keptuves
Tikrai galima kept ant stiklo keramikos, aisku, nereikia dauzyt apverciant, o atsargiai pervertinet, bet imanoma iskept labai norint arba galima kepti turint tuos kelioninius duju balionus, kur su vieta virimui buna.
QUOTE(shrekiuke @ 2011 03 14, 20:49)
Sveikutės Kepu ir aš grybukus per visas šventes ir didesnius baliukus vaikai ir suagę jų labai laukia O man malonumas juos daryti
Svajonė įsigyti riešutėlių keptuvę
Jūsų mergaitės lab ai gražūs gėriai.. aš niekaip nesuprantu kaip žmonės gali pirkti per tas muges tuos grybukus, jie man tokie neskanūs.. Gal kam ir pasiseka...
Svajonė įsigyti riešutėlių keptuvę
Jūsų mergaitės lab ai gražūs gėriai.. aš niekaip nesuprantu kaip žmonės gali pirkti per tas muges tuos grybukus, jie man tokie neskanūs.. Gal kam ir pasiseka...
nu ir grozis
Peržiūrėjau visą 3 temą ir niekaip neradau (gal pražiūrėjau..) Receptą ir kaip padaryti "lapelius" Lazdyno riešutams?
Gal kas turit receptėlį ir eigą?
Gal kas turit receptėlį ir eigą?
Išplakti baltymą iki putų, dėti rūgštelės, cukraus pudros ir žalių dažų
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 15, 17:37)
Prastai kepa ant stiklo keramikos, ir be galo ilgai. Uzsiknisau kepdama.. tik didesne kaitra - sudega, mazesne - dziusta, o ne kepa..
Hmmm, as kepiau ant stiklo keramikos, viskas buvo kuo puikiausiai, kaip ir ant dujines Kepe ne ilgai, nei dege, nei dziuvo Tik pasaugot reikia, kad keramikos ensubraizytum.
QUOTE(Tepaluota @ 2011 03 16, 07:10)
Išplakti baltymą iki putų, dėti rūgštelės, cukraus pudros ir žalių dažų
hm..tai masę baltymų reikia padaryti pakankamai standžią taip? Kad pasidarytu tie ravukai ?
QUOTE(Tepaluota @ 2011 03 15, 19:33)
Taip, jau išsuktą statau į vonelę , kiek pašildau, jis paskystėja, o tada jau dažau.
ačiū, bandysiu, nes žymiai gražiau kai dengiama skystesniu glajumi, nes peiliu ar teptuku tepliojant... dažnai darau su cukrumi ir vandeniu, verdu ir pan., bet labai jau storas sluoksnis gaunasi to glajaus...