Gal kondensuotas buvo ne kondensuotas pienas su cukrumi, o pieno produktas? Arba per mažai pavirei.
Viriau 2 val. O del to pienas ar produktas tiesa pasakius net pati dabar suabejojau. Bet kad isvirus normalios konsistencijos buvo, tirstas, skanus O jau kai su sviestu suplakiau tada ir pasidare skystas kremas
Na, kremas kiek skystesnis gaunasi nei vien virtas pienas, bet jei naudojami ne produktai, o tikri gaminiai, viskas ok. Įdėkit pusvalandžiui į šaldytuvą, sustings Aš kažkada nepagalvojusi įdėjau riebalų mišinio, o ne tikro sviesto, tai suskystėjo, o netikras kondensuotas irgi atrodė, kad išvirė, o realiai... Visko pasitaiko
Tai taip ir teko padaryt, idejau i saldytuva, truputi pastingo, tada sudejau i riesutelius, o paskui ir pacius riesutelius per nakti saldytuve palaikiau, nes kitaip varvejo tas kremas is ju O ryte isemiau ir jau visa diena stovi kambario temperaturoj, bet nebevarva niekas
O dejau sviesta, ne misini. Tik del kondensuoto vis dar abejoju
O dejau sviesta, ne misini. Tik del kondensuoto vis dar abejoju
Sveikutės Kepu ir aš grybukus per visas šventes ir didesnius baliukus vaikai ir suagę jų labai laukia O man malonumas juos daryti
Svajonė įsigyti riešutėlių keptuvę
Jūsų mergaitės lab ai gražūs gėriai.. aš niekaip nesuprantu kaip žmonės gali pirkti per tas muges tuos grybukus, jie man tokie neskanūs.. Gal kam ir pasiseka...
Svajonė įsigyti riešutėlių keptuvę
Jūsų mergaitės lab ai gražūs gėriai.. aš niekaip nesuprantu kaip žmonės gali pirkti per tas muges tuos grybukus, jie man tokie neskanūs.. Gal kam ir pasiseka...
QUOTE(shrekiuke @ 2011 03 14, 20:49)
Sveikutės Kepu ir aš grybukus per visas šventes ir didesnius baliukus vaikai ir suagę jų labai laukia O man malonumas juos daryti
O jau grozis grybuku nu dabar kelis kaip sukramtyciau
QUOTE(shrekiuke @ 2011 03 14, 21:49)
Gal galit isduoti paslapti, koki sokolada naudojat, kaip taip graziai apliejat, ir koks glajus? Ar bent nukreipti kuriais receptais naudojotes?
o tai gal galima šių gražių receptukų receptėlį gauti. Juo labiau, kiek suprantum jie kepti be formelės
shrekiuke, kokie faini grybukai. Kaip darete balta glaju, nes kiek iziuriu tai plonai padengti koteliai.
QUOTE(Tepaluota @ 2011 03 11, 10:25)
Į garų vonelę statyk glajų O glajus tikrai ne per skystas, kaip sakė k.lapelyte, jei su peiliu tepei, tai tikrai labai dailiai "nuvargai" Neturi būti storas sluoksnis, tada kreme nepradingsta pačių grybukų skonis.
Labai dailūs grybukai Glajų kaitinus aš ir tikrai per pusvalandį nudžiūsta. Nes kartais, kai užsako kokiai veselei, tenka kepti toookius kiekius, kad jei reiktų džiovinti visą parą, nebūtų namie vietos per džiovinamus grybus Fotosesija yra ankstesnėje temoje, paieškokit
Labai dailūs grybukai Glajų kaitinus aš ir tikrai per pusvalandį nudžiūsta. Nes kartais, kai užsako kokiai veselei, tenka kepti toookius kiekius, kad jei reiktų džiovinti visą parą, nebūtų namie vietos per džiovinamus grybus Fotosesija yra ankstesnėje temoje, paieškokit
sakykit, prašau, glajų kaitinti reikia jau pasigamintą (gerai išsuktą baltymą su pudra ir rugštele)?
Glajų tepu su teptuku jis pas mane pakankamai tirštas būna galvutės dengtos šiltu šokoladu, nes jjis tada būna skystas ir gražiai pasidengia. O receptukas, tai cipciuko guminių meduolių, esu jį atdiribusi tai jei ne tik labai skanūs, bet dar ri pastovėti gali kepta su keptuve.