Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

Gal kondensuotas buvo ne kondensuotas pienas su cukrumi, o pieno produktas? Arba per mažai pavirei.
Atsakyti
Viriau 2 val. O del to pienas ar produktas tiesa pasakius net pati dabar suabejojau. Bet kad isvirus normalios konsistencijos buvo, tirstas, skanus ax.gif O jau kai su sviestu suplakiau tada ir pasidare skystas kremas unsure.gif
Atsakyti
Na, kremas kiek skystesnis gaunasi nei vien virtas pienas, bet jei naudojami ne produktai, o tikri gaminiai, viskas ok. Įdėkit pusvalandžiui į šaldytuvą, sustings mirksiukas.gif Aš kažkada nepagalvojusi įdėjau riebalų mišinio, o ne tikro sviesto, tai suskystėjo, o netikras kondensuotas irgi atrodė, kad išvirė, o realiai... Visko pasitaiko smile.gif
Atsakyti
Tai taip ir teko padaryt, idejau i saldytuva, truputi pastingo, tada sudejau i riesutelius, o paskui ir pacius riesutelius per nakti saldytuve palaikiau, nes kitaip varvejo tas kremas is ju doh.gif O ryte isemiau ir jau visa diena stovi kambario temperaturoj, bet nebevarva niekas thumbup.gif
O dejau sviesta, ne misini. Tik del kondensuoto vis dar abejoju unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Kepu ir aš grybukus per visas šventes ir didesnius baliukus smile.gif vaikai ir suagę jų labai laukia wink.gif O man malonumas juos daryti smile.gif
user posted image
user posted image
Svajonė įsigyti riešutėlių keptuvę smile.gif

Jūsų mergaitės lab ai gražūs gėriai.. smile.gif aš niekaip nesuprantu kaip žmonės gali pirkti per tas muges tuos grybukus, jie man tokie neskanūs.. Gal kam ir pasiseka...
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2011 03 14, 20:49)
Sveikutės smile.gif Kepu ir aš grybukus per visas šventes ir didesnius baliukus smile.gif vaikai ir suagę jų labai laukia wink.gif O man malonumas juos daryti smile.gif
user posted image

O jau grozis grybuku wub.gif nu dabar kelis kaip sukramtyciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2011 03 14, 21:49)

Jūsų mergaitės lab ai gražūs gėriai.. smile.gif aš niekaip nesuprantu kaip žmonės gali pirkti per tas muges tuos grybukus, jie man tokie neskanūs.. Gal kam ir pasiseka...


Gal galit isduoti paslapti, koki sokolada naudojat, kaip taip graziai apliejat, ir koks glajus? Ar bent nukreipti kuriais receptais naudojotes? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
o tai gal galima šių gražių receptukų receptėlį gauti. Juo labiau, kiek suprantum jie kepti be formelės
Atsakyti
shrekiuke, kokie faini grybukai. Kaip darete balta glaju, nes kiek iziuriu tai plonai padengti koteliai.
Atsakyti
Sveikos, skanestu kepejos 4u.gif
Gal as ne i tema, bet man labai reikia tokio skanaus grazaus krepselio- grybukai, riesutukai, kastonai ir pan.
Gal kas nors galetumete iskepti?
Butu gerai Vilniuje, del kainytes susitarsim mirksiukas.gif lauksiu pasiulymu i az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 15 kovo 2011 - 13:48
QUOTE(Tepaluota @ 2011 03 11, 10:25)
Į garų vonelę statyk glajų  mirksiukas.gif O glajus tikrai ne per skystas, kaip sakė k.lapelyte, jei su peiliu tepei, tai tikrai labai dailiai "nuvargai" laugh.gif Neturi būti storas sluoksnis, tada kreme nepradingsta pačių grybukų skonis.

Labai dailūs grybukai  thumbup.gif Glajų kaitinus aš ir tikrai per pusvalandį nudžiūsta. Nes kartais, kai užsako kokiai veselei, tenka kepti toookius kiekius, kad jei reiktų džiovinti visą parą, nebūtų namie vietos per džiovinamus grybus laugh.gif Fotosesija yra ankstesnėje temoje, paieškokit  mirksiukas.gif



sakykit, prašau, glajų kaitinti reikia jau pasigamintą (gerai išsuktą baltymą su pudra ir rugštele)?
Atsakyti
Glajų tepu su teptuku smile.gif jis pas mane pakankamai tirštas būna smile.gif galvutės dengtos šiltu šokoladu, nes jjis tada būna skystas ir gražiai pasidengia. O receptukas, tai cipciuko guminių meduolių, esu jį atdiribusi smile.gif tai jei ne tik labai skanūs, bet dar ri pastovėti gali smile.gif kepta su keptuve.
Atsakyti