Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija & Anoreksija

Saunuole zuika26, kad nebevemi jau tiek laiko 4u.gif As labai linkiu, kad po truputi viskas tau susitvarkytu 4u.gif
Asmeniskai man nuotraukos prikabintos nepadeda. O atsilaikau irgi labai sunkiai. Man pats ziauriausias laikas yra 21.30-22.00. Tada vis galvoju, kad dar speciau nueit i parduotuve ir prisipirkt maisto. Ir taip visa pusvalandi kankinu save, vis zvilgcioju i laikrodi ir galvoju, kad jei dabar iseiciau, galeciau neskubedama apsipirkt, kai lieka 10min galvoju, kad jei greit apsirengciau, dar speciau kazka prigriebt, ir vis zvilgcioju tai i laikrodi, tai i spinta, tai vel i laikrodi. Ir kai ateina 22val, kazkaip nurimstu. Siaubas kazkoks verysad.gif
Man dar padeda vienas dalykas, as kai noriu valgyt, pasidarau kavos stiprios, kazkaip numusa alkio jausma laikinam. Aisku visa diena vien kava negalima gyvent, bet jei iki pietu dar yra laiko, o valgyt labai nori, tai cia man pirma priemone.
Atsakyti
man ziauriausias laikas nuo 18.00-21.00 va tiek laiko galvoju eit ar ne,eit ar ne,tada bandau nusiust vyra doh.gif nes as labai retai kada perkuosi pati beveik visada vyras perka ir gan daznai ir dazniausiai as ikalbinu verysad.gif
na atrodo tureciau dziaugtis kad nevemiu bet dziaugsmo nelabai yra nes subine jau padidejo 1,5 cm verysad.gif jau taip pikta ant saves,laukia nezmoniskai silta o as dar neilendu i savas kelnes nuotaikos visai ner ,nors prasmek,nervuota kaip nezinau kas,net nezinau kur issiliet jei galeciau tai turbut sudauzyciau visus indus namie issmesciau visa maista sulauzyciau saldytuva,duine .pati net saves bijau unsure.gif siandien labai sunki diena nes valgau nuo pacio ryto ir negaliu sustot bijau kad vel teks vemt verysad.gif
kava as labai megstu dievinu ja,ji ne tik man numalsina alki bet ir dziaugsmo suteikia,bet sio metu negaliu jos gert verysad.gif
sausi meciau rukyt,bet daba kaip noriu vel pradet tai ne tas zodis.nebezinau ko griebtis nebezinau kur detis.
Atsakyti
QUOTE(zuika26 @ 2011 04 08, 14:57)
man ziauriausias laikas nuo 18.00-21.00 va tiek laiko galvoju eit ar ne,eit ar ne,tada bandau nusiust vyra doh.gif nes as labai retai kada perkuosi pati beveik visada vyras perka ir gan daznai ir dazniausiai as ikalbinu verysad.gif
na atrodo tureciau dziaugtis kad nevemiu bet dziaugsmo nelabai yra nes subine jau padidejo 1,5 cm verysad.gif jau taip pikta ant saves,laukia nezmoniskai silta o as dar neilendu i savas kelnes nuotaikos visai ner ,nors prasmek,nervuota kaip nezinau kas,net nezinau kur issiliet jei galeciau tai turbut sudauzyciau visus indus namie issmesciau visa maista sulauzyciau saldytuva,duine  .pati net saves bijau unsure.gif siandien labai sunki diena nes valgau nuo pacio ryto ir negaliu sustot bijau kad vel teks vemt verysad.gif
kava as labai megstu dievinu ja,ji ne tik man numalsina alki bet ir dziaugsmo suteikia,bet sio metu negaliu jos gert verysad.gif
sausi meciau rukyt,bet daba kaip noriu vel pradet tai ne tas zodis.nebezinau ko griebtis nebezinau kur detis.

man irgi siandien sunku..edu edu edu.. ir nervu ir dar velniazin ko.
del rukymo-kai rukiau tikrai buvo lengviau svori islaikyt ir ji numest. dievazi gal vel reikia pradet.. lotuliukas.gif
Atsakyti
inai jai but mano valia tikrai pradeciau nes su svoriu tada tikrai lengviau buna,bet kad finansu pas mane nera o pas vyra ir jis tikrai neleis man rukyt,juolab kad ir jis mete ir tuo labai dziaugias,tai man besansu verysad.gif nors is kitos puses tai nenoreciau pradet nes mest tai buvo begalo sunku ,zliumbiau tai kaip vaikas is kurio atima saldaini
Atsakyti
O man vel sakes, noriu valgyt ziauriai. Jau nukrypau nuo savo plano, suvalgiau saldaini ir sumustini verysad.gif
Siandien susitikau senai matyta zmogu, sako oi nebuciau pazinus, kokia manekene. Tai galvojau gal tyciojas is manes. Suzinojau siandien viena bloga zinia, norisi prisiest iki begalybes, as noriu valgyt labai labai...Noriu visko daug daug, uzpildyt skrandi. Tai geriu kava. Reikia apie savo norus tik draugui nesakyt, nes jei pasakysiu, jis man paantrins, ir vel bus blogas vakaras istampytu skrandziu. Rytoj turiu gerai atrodyt, bus svarbi diena, zinau, kad jau nenumesiu iki tiek, kiek norisi, bet jei apsivalgysiu, bus ispustas pilvas.
Merginos tik nepradekit vel rukyt!!!!Nebekenkit dar daugiau savo sveikatai!
As i savo rubus ilendu, bet nepatinka vaizdas, kuri matau veidrodyje. Siandien ziurejau lieknu merginu foto, joms visi drabuziai tinka, jos visada gerai atrodo. Noriu but liekna. Kodel taip sunku? verysad.gif
Atsakyti
muumiijaa tik laikykis 4u.gif neprisivalgyk geriau gerk kava ar vaisiu suvalgyk kokiu ar vandens prigerk,zinau lengva sakyt bet laikykis mergyt tu gali 4u.gif

as ir galiu bet ne siandien verysad.gif
Atsakyti
Zuika26, gali ir siandien, juk dar ne vakaras! Na pavalgei gal daugiau, bet pamirsk, po vakarienes jau stenkis vyt mintis salin, taikyk metodus, kuriuos pati man pasiulei 4u.gif
As jau 100kartu isitikinau, kad reikia sakyt "nuo DABAR", o ne "nuo rytojaus" ar "nuo pirmadienio".
Man pasidare idomu, kas kokia veikla uzsiima, kad nukreiptu mintis nuo maisto? ax.gif
Gal geru ideju pasiulysit, nes nesugebu valdyt savo minciu.
Atsakyti
zinau kad geriausia sakyt nuo dabar,bet labai sunku kai pamatai jog priaugai svorio ir dar labiau nutolai nuo savo svajones tada sakai dar siandien paesiu o rytoj jau badausiu verysad.gif vat kokios mano mintys ir nieko negaliu sau padaryt.
o kaip nukreipt mintis nuo maisto tai neisivaizduoju,va kai bunu su gera kompanija tai niekad nenoriu valgyt bet kad tai buna tik i metus karta kai parskrendu lietuvelen verysad.gif noreciau kokia drauge salia turet kuri irgi mestu svori tada galetume viena kita palaikyt,o visa kita man nepadeda ai dar padeda kai tvarkausi visa diena namie tai buna per savaite syki kai blizginu viska nuo A iki Z ax.gif 2 aukstu namas tai nuo ryto iki vakaro po to pamirksti vonioj valandele ir liuliuku,buna smagu nuolat kazka veikt,ach kaip noreciau turet darba verysad.gif
Atsakyti
Zuika26, o kodel neieskai darbo? Tavo vaikuciui jau trys metukai, ar ne?
Taip, tvarkymasis gal ir nukreiptu mintis, bet mano tvarkomas plotas susitvarko per valanda, tai nieko nepadeda.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

noriuzako, bet aš kakžkaip dvejju ar užsiregistruosiu į vsc ..noriu ir galvou,akd tikrai reikia,bet vis tempiu,tempiu.kaipir su psichologe. atrod visad,akd kai rpasidės kitas gyvenimo etapasviskas suitvarkys,o kaip bus neašku

kalbant apie maisto diernorsčius tai enžinau ar man tai albai padeda..ne vieą storą knygelę esu prirašis,bet niekad neanalizuodavau po kokio maisto persivalgau..tiesiog kiekvieną kąsnį,kiekvieą kcal puldavau išjat rašyt..dabar stengiuos neberašytten ir nebeskaičiuot mintyse..jau ora dienų taip maitinuos ir kolaks visai normaliaia sekas.po aos dieno persivalgymo nebadavau,o tai man irgi nįprasta.. truputį legviau valgiau ir sportavau..
na vilties stengiuos neprarast,kad visksgali būt kitaip..

asmeniškai man su noru valgyt padeda kovot daaaaug kramtomos gumos ir kava ar arba, dar kakavos nekaloringos išgeriu..

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti