mes ir pasidarėme, priešingu atveju iškart į svetainę paliūtai, tai nei kur batus laikyti nei nusirengti ir šaltį sulaiko
neturim, ir labai trūksta
Atnaujinsiu tema savo klausimu . Nuosavame neapsiltintame name yra pastatytos sarvuotos lauko durys, kurioms apie 10 metu. Per salcius persala stakta, durys is vidaus rasoja. Pro sarvo duris ptenkama i laiptine, kurioje radiatorius stovi laiptines virsuje. Galvoju padaryti nedideli tambura, tai yra iejus pro sarvo duris, uz kokio metro stovetu dar plastikines durys. Tai turetu manau sumazinti silumos nuostolius arba kitaip sakant, laiptineje butu silciau. Bet man labiausiai idomu kaip pasikeistu "mikroklimatas", tai yra kas detusi su sarvo durimis ( ar dingtu ju rasojimas, ar nebeserksnytu stakta ir rankena) ir kas butu laiptineje, ar neatsirastu dregmes, ar nepablogetu ventiliacija?
Mes iš pradžių neturėjome tamburo. Paskui visgi pristatėme visai mažutį. Deja jau neišėjo mums ten padaryti šildomų grindų, ko man labai trūksta. MB sako, kad būtų buvęs didelis šilumos nuostolis
rihanna9, pas mus vis tiek šarvo durys šiek tiek aprasoja
O aš atėjau patarimo. Mūsų tamburas mažytis, buvo išdažytas šviesia spalva. Ir po metų jis jau atrodo baisiai Vaikai rankomis nučiupinėjo, batais nuspardė tas sienas... Galvojome kamštinę dangą pirkti ir apklijuoti sienas. Bet nežinau ar gerai būtų...
rihanna9, pas mus vis tiek šarvo durys šiek tiek aprasoja
O aš atėjau patarimo. Mūsų tamburas mažytis, buvo išdažytas šviesia spalva. Ir po metų jis jau atrodo baisiai Vaikai rankomis nučiupinėjo, batais nuspardė tas sienas... Galvojome kamštinę dangą pirkti ir apklijuoti sienas. Bet nežinau ar gerai būtų...
QUOTE(rihanna9 @ 2012 01 11, 21:28)
Atnaujinsiu tema savo klausimu . Nuosavame neapsiltintame name yra pastatytos sarvuotos lauko durys, kurioms apie 10 metu. Per salcius persala stakta, durys is vidaus rasoja. Pro sarvo duris ptenkama i laiptine, kurioje radiatorius stovi laiptines virsuje. Galvoju padaryti nedideli tambura, tai yra iejus pro sarvo duris, uz kokio metro stovetu dar plastikines durys. Tai turetu manau sumazinti silumos nuostolius arba kitaip sakant, laiptineje butu silciau. Bet man labiausiai idomu kaip pasikeistu "mikroklimatas", tai yra kas detusi su sarvo durimis ( ar dingtu ju rasojimas, ar nebeserksnytu stakta ir rankena) ir kas butu laiptineje, ar neatsirastu dregmes, ar nepablogetu ventiliacija?
Pakartoju savo pranesima, gal atsiras kas zino kaip mano situacijose butu su tamburu... ?
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 12, 08:25)
mes dar tik ruosiames isirengti tambura, tai zadam deti dekoratyvini tinka, bute turejom koridoriuje, labai gerai 'nesiojosi' jis mums. kamstine bute virtuvej siek tiek buvo irgi patenkinti buvom
QUOTE(rihanna9 @ 2012 01 14, 18:02)
Pakartoju savo pranesima, gal atsiras kas zino kaip mano situacijose butu su tamburu... ?
o ne paprasciau butu tas metalines sarvo duris pakeisti 7,5 storio medines duris? jos individualiniu namu atveju yra geresnes nei metalines. ju kaina su viskuom atsistoja mazdaug 1500 Lt, na dar ziurint kokia mediena rinktumeis...
QUOTE(Sssavana @ 2012 01 15, 19:45)
o ne paprasciau butu tas metalines sarvo duris pakeisti 7,5 storio medines duris? jos individualiniu namu atveju yra geresnes nei metalines. ju kaina su viskuom atsistoja mazdaug 1500 Lt, na dar ziurint kokia mediena rinktumeis...
Gal galima butu placiau apie tas medines duris? Kas jas gamina, kaip kokybe, kodel toks storis (gal jos su kazkokiu uzpildu)? Ar nesiklaipo tos durys, ar nereikes pastoviai su obliumi drozti ? Kaina tai tikrai normali, jei durys geros.
QUOTE(rihanna9 @ 2012 01 14, 18:02)
Sveiki,
Kiek turiu pažįstamų, rasojimo problemą išsprendžia tik geros lauko durys (tokios, kur nesusidaro šalčio tiltai, kainuoja nuo 3000). Išbandyta praktiškai.
Pasidomėkite pvz.Totum durimis.
QUOTE(naminukeA @ 2012 01 18, 10:13)
Sveiki,
Kiek turiu pažįstamų, rasojimo problemą išsprendžia tik geros lauko durys (tokios, kur nesusidaro šalčio tiltai, kainuoja nuo 3000). Išbandyta praktiškai.
Pilnai tikiu, tik kai domejausi Totum durys kuriu karkasas padarytas is keliu sluoksniu dregmei atsparios fanieros su akmens vata ir psnasiai, ir kurios tinka kaip lsuko durys kainuoja nuo 3500 Lt. Nusprendziau visgi pasidayti tamburo duris plastikines dviveres, o sarvo duru uz kurias pries 10 metu mokejau 4500 Lt kazksip gsila dar ismesti, tegu patarnauja dar. Na o velisu matyt teks kazka panasaus ka Totum siulo.
QUOTE(Sssavana @ 2012 01 15, 18:45)
man irgi įdomu,kur tokias duris gauti?
QUOTE(naminukeA @ 2012 01 18, 10:13)
Sveiki,
Jau isbandyta. Tamburas issprende sarvo duru rasojimo ir persalimo problema. Taciau musu konkreciu atveju laiptineje pasiltejo labai nezymiai del kitu priezasciu. Visumoje tambura manau daryti tikrai verta, tik musu sudetingoje situacijoje jis kol kad nepasiteisino, o stsndartiniu atveju tai rekomenduociau butinai pasistatyti. Normalios lauko durys aisku irgi labai svarbu.