Aciu uz pagyras
As jei sau darysiu tai isvis subenieko. O va labai uzsakineja pas mane su rozem pastaruoju metu, Tai ir darau.
Žydros gražios labai, ale man tai ta forma nesvietiško fainumo, rožės tai taip, bet pats tapukas kaip čia išmokt tokias formas išgaut...
Trakst, nu rožių gražumas tai neišpasakytas
Aš tai gailėčiau ant šlepečių tokį grožį tupdyti.
Jums sagės - rožės nuostabios išeitų.
Aš tai gailėčiau ant šlepečių tokį grožį tupdyti.
Jums sagės - rožės nuostabios išeitų.
Aciu mergaites dar vis aciu Nugi raganauja as, raganauju
Del formos tai gavau uzsakyma, kad visa kelti uzdengtu slepete. Va ir nezinau, kaip ispildyt toki nora. Reiks daryt sablona toki, kaip su aulais, tik trumpesni. Ai va tokie reikalai nervuoja. Nemegstu auliniu daryt. Is pradziu auliniu ir prase, bet pasakiau, kad dvigubai brangiau bus. Tai ne, tinka ir tokios, tik, kad labai aukstais bortais butu. Kaip iskirpt skyle, kad koja ilystu ? Kaip pasdaryt, kad grazu butu ? Nes man tokie auksti bortai tai nilabai.
Del formos tai gavau uzsakyma, kad visa kelti uzdengtu slepete. Va ir nezinau, kaip ispildyt toki nora. Reiks daryt sablona toki, kaip su aulais, tik trumpesni. Ai va tokie reikalai nervuoja. Nemegstu auliniu daryt. Is pradziu auliniu ir prase, bet pasakiau, kad dvigubai brangiau bus. Tai ne, tinka ir tokios, tik, kad labai aukstais bortais butu. Kaip iskirpt skyle, kad koja ilystu ? Kaip pasdaryt, kad grazu butu ? Nes man tokie auksti bortai tai nilabai.
Rožės sniege
Užderėjo tapkučiu tai jas truputi praskiesiu riešinėm
Užderėjo tapkučiu tai jas truputi praskiesiu riešinėm
Katinyti, sakyčiau elegantiškos riešinės
Katinytis barokas
Dėkui
Nuostabios riesines negalejau akiu atitraukt
labai gražūs visų darbeliai
trakst, idomu kiek tas rozes uztrunki padaryt, ar tik nepanasiai kaip slepetes gaunasi?
atrodo tai labai graziai, bet cia gal tik sveciuosna nusinest, ar dovanot kam ..
kazin ar patogu taip vaiksciot namuose.. lyg senesnese buvau nuziurejus, kad jos prisegtos kaip sages?
as dar vis apie padus mastau jeigu odinius neprisiut su masina, o klijuot, kazin koke klijai tiktu, ir ar laikytu? nieks nebandet??
dar man tos zydros su baltom rozytem labai mielos, graziai nuveltos.. sveikinu
atrodo tai labai graziai, bet cia gal tik sveciuosna nusinest, ar dovanot kam ..
kazin ar patogu taip vaiksciot namuose.. lyg senesnese buvau nuziurejus, kad jos prisegtos kaip sages?
as dar vis apie padus mastau jeigu odinius neprisiut su masina, o klijuot, kazin koke klijai tiktu, ir ar laikytu? nieks nebandet??
dar man tos zydros su baltom rozytem labai mielos, graziai nuveltos.. sveikinu