rožinės taškuotos tai fainos
Aš pagaliau apvėliau ir savo kojas - mane labiausiai vežančios spalvos ir kvietkeliai:
raganele isties puikios Ir nosiukai smaili. Tokios subtilios ir elegantiskos.
raganele, gražus cinkelis tos roželės
Žinokit mano rožinių žirniai ir vidus tai balti ( )
Žinokit mano rožinių žirniai ir vidus tai balti ( )
Ačiū, labai malonu iš patyrusių vėlėjų išgirst, tuo labiau kad man šitos irgi labai patiko Dzūke, o balti žirniai buvo, bet vilna persimušė ar fotikas pamelavo? Man beveik visos spalvos kiek persimaišo, bet vat žydrų tai minimaliai. Šįkart turėjau vėlimui savo nuosavus gyvus kurpalius - man patiko reik kažką sugalvot. Kita vertus, visa šeima jau apauta, tik vyras bambėjo vakar, kodėl jam šliopai užapvalintais galais ir tokie tamsūs, o mano tai gražesnėėėės
QUOTE(raganele @ 2011 01 13, 10:53)
balti bet vilna persimušė ar fotikas pamelavo? Man beveik visos spalvos kiek persimaišo, bet vat žydrų tai minimaliai. Šįkart turėjau vėlimui savo nuosavus gyvus kurpalius, nugi man patiko reik kažką sugalvot. Kita vertus, visa šeima jau apauta, tik vyras bambėjo vakar, kodėl jam šliopai užapvalintais galais ir tokie tamsūs, o mano tai gražesnėėėės
Tavo kurpaliai gal grazesni ?
QUOTE(raganele @ 2011 01 13, 09:53)
Dzūke, o balti žirniai buvo, bet vilna persimušė ar fotikas pamelavo?
Nei tas, neitas.Nusidažė
kadabra
Mano gryn "elektrines rozes"
Mano gryn "elektrines rozes"
Trakst , ale šitos kokios mielos ir spalva labai graži......nu bet rožių koks gražumėlis
Ir foto ....na jau sakiau kad jos labai ,labai gražios Vienu žodžiu giriu
QUOTE(grite @ 2011 01 13, 14:53)
Trakst , ale šitos kokios mielos ir spalva labai graži......nu bet rožių koks gražumėlis
Trakšt ir Kadabra, įdealiai gražios
Jau rozes tai super nors nesu tokiu geliu megeja,bet pradeda patikt,moteriska labai