QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 01 28, 14:24)
Labas velejos, noriu isilieti i Jusu bureli, cia tiek ziniu ir naudingu dalyku prirasiusios.
Jau jus profesionalios velejos tikrai
Alpaka man atrodo yra svelni ir ilgo plauko. Jei siurksti tai kazkas kito turetu uti.
O kaip jus atskiriat kokios avies kokia vilna, lietuviska norvegiska ?
Mistika man cia.
Ar erkant yra surasyta rusis ?
Jau jus profesionalios velejos tikrai
Alpaka man atrodo yra svelni ir ilgo plauko. Jei siurksti tai kazkas kito turetu uti.
O kaip jus atskiriat kokios avies kokia vilna, lietuviska norvegiska ?
Mistika man cia.
Ar erkant yra surasyta rusis ?
iš etikečių parduotuvėje arba pardavėjos pasakymo
O kaži kodėl nbūna lietuviškos sluoksnos....
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 28, 14:31)
Alpaka baisiai graužia. Kol čiupinėji toj kasoj atrodo neįtikėtino švelnumo, bet suvėlus, tai beveik tas pats, kas lietuvišką natūralią prie kaklo dėt .
nu tai va va va va .... ir jau veliant jaučias, kad jau taip VELI...
Nera lietuviskos sluoksnos, manau, todel, kad nera aparaturos tai sluoksnai padaryt.
As kazkotai upo neturiu velt. Galva pilna minciu, o noro kazko neturiu... Jauciuosi pavargus.
As kazkotai upo neturiu velt. Galva pilna minciu, o noro kazko neturiu... Jauciuosi pavargus.
QUOTE(Trakst @ 2011 01 28, 14:35)
Nera lietuviskos sluoksnos, manau, todel, kad nera aparaturos tai sluoksnai padaryt.
mesk tas klientes su rožėm ir pailsėk
o tai kokių ten irangų...
TIk va vakar šiaip pagalvojau, kad jei tos pačios avi augint letuvoj, ją kirpt, ir apdorot vilną - tai būtų brangiau, nei vilną importuot.. Nu konkrečiai sluoksną.
Mergaitės, aš čia truputėli ne į temą, bet vat iškilo man toks klausimas. Kažkada ta tema buvo aišku diskutuota, bet dabar neberandu... Kur perkat lateksą? Aš nusipirkau dabar tokį skystą, kaip pienas, anksčiau atrodo tirštesnis būvo Bet svarbiausia tepu 4 sluoksnius ir vis tiek labai greitai nusinešioja( po vieno mėn.) Nesuprantu, gal kuo skiestas
QUOTE(aaagni @ 2011 01 28, 15:50)
Mergaitės, aš čia truputėli ne į temą, bet vat iškilo man toks klausimas. Kažkada ta tema buvo aišku diskutuota, bet dabar neberandu... Kur perkat lateksą? Aš nusipirkau dabar tokį skystą, kaip pienas, anksčiau atrodo tirštesnis būvo Bet svarbiausia tepu 4 sluoksnius ir vis tiek labai greitai nusinešioja( po vieno mėn.) Nesuprantu, gal kuo skiestas
Aš pirkau Kaune, Vilniaus g.27 Už 300ml. 28Lt.
Klausimėlis
Kurioje svetainėje "siūlų oazės" ar "wool"spalvos labiau atitinka realybę?
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 01 28, 15:17)
Klausimėlis
man tai oazės
vakar tokią nesamonę iš wool užsisakius buvau, turėjo but tokia žydrą pagal foto, o buvo tokia šlykščiai elektinė, žalai irgi ne per gražiausia pasitaikė. Gerai kad tą šlykščiai elektrinę leido pakeist i ta kur turėjo susuktų...
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 01 28, 16:17)
Aš pirkau Kaune, Vilniaus g.27 Už 300ml. 28Lt.
Klausimėlis
Klausimėlis
Ačiū
o kas dėl spalvų - "Siūlų oazės" sakyčiau
QUOTE(aaagni @ 2011 01 28, 15:50)
nu taip skystokas tas lateksas. As perku wool. Kazkaip visada geras buvo. Anksciau kitur pirkdavau, tai sake man, kad reikia laikyt gerai, sandariai uzdaryta, nes jei pagaruoja, keiciasi jo savybes.
DOLLILYTE negaliu pagelbet, nesu internetu is ju pirkus, tik "gyvai".
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 28, 14:33)
iš etikečių parduotuvėje arba pardavėjos pasakymo
Papildyta:
Papildyta:
O alpakos siuliukai tokie svelnus ir minksti. Net nepagalvociau kad suvlus kanda
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 28, 16:26)
man tai oazės
vakar tokią nesamonę iš wool užsisakius buvau, turėjo but tokia žydrą pagal foto, o buvo tokia šlykščiai elektinė, žalai irgi ne per gražiausia pasitaikė. Gerai kad tą šlykščiai elektrinę leido pakeist i ta kur turėjo susuktų...
Jei kalba eina apie sluoksna, tai man grazi ta "slyksciai elektrine" Mano "elektrines" rozes is jos.
QUOTE(Trakst @ 2011 01 28, 15:29)
Jei kalba eina apie sluoksna, tai man grazi ta "slyksciai elektrine" Mano "elektrines" rozes is jos.
tai tu slyksciai elektriniu yra skirtingu atspalvių, vienos gražios kitos ne esmė ta kad kai inkausi įsivaizdavau visiškai ką kitą
Papildyta:
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 01 28, 15:28)
O alpakos siuliukai tokie svelnus ir minksti. Net nepagalvociau kad suvlus kanda
gal jie apdirbti