Sveikos,mergaites
Laabai grazus,silti,kurybingi ir uzkrecantis darbeliai.
Bijau susirgti velimo manija
Man kilo klausimelis-ar galima veliant ,pvz.slepetes,maisyti sluoksnius karsinio ir sluoksnos
kadabra labai gražūs tapukai
raganele labai graži suknytė ir tapukai
Papildyta:
labai fainos
raganele labai graži suknytė ir tapukai
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 24, 17:43)
labai fainos
Labas rytas
labai visu grazus darbai, o tos geltonos pirstinaites "kiausinienes" isvis fantastiskos.
Vakar mano juodasias slepetes veleja "Ardo" damuse. Jau rankas iki zaizdu ( neperdedu) nuvariau su jom, o vakare dar vienas veliau. Vakare rankos net tvinkciojo, siandien ranku ir peciu raumenis gelia, nors gi uzsikacialinus tureciau jau but. Nebeapsikenciau - trenkiau i skalbianke tas slepetes kartu su vaiko struke. Istraukiau kokio gal 36 dydzio blynus. Bet tempesi iki kiek reikejo. Istampiau, ant kurpaliaus uzdejau, atrodo viskas gerai. Truputi baiminuosi kaip forma laikys, nors kietos dabar atrodo.
labai visu grazus darbai, o tos geltonos pirstinaites "kiausinienes" isvis fantastiskos.
Vakar mano juodasias slepetes veleja "Ardo" damuse. Jau rankas iki zaizdu ( neperdedu) nuvariau su jom, o vakare dar vienas veliau. Vakare rankos net tvinkciojo, siandien ranku ir peciu raumenis gelia, nors gi uzsikacialinus tureciau jau but. Nebeapsikenciau - trenkiau i skalbianke tas slepetes kartu su vaiko struke. Istraukiau kokio gal 36 dydzio blynus. Bet tempesi iki kiek reikejo. Istampiau, ant kurpaliaus uzdejau, atrodo viskas gerai. Truputi baiminuosi kaip forma laikys, nors kietos dabar atrodo.
QUOTE(Fyja @ 2011 01 25, 21:56)
Bijau susirgti velimo manija
Man kilo klausimelis-ar galima veliant ,pvz.slepetes,maisyti sluoksnius karsinio ir sluoksnos
Aš galvoju, kad jau susirgai ta manija, jei klausimų turi
Aš maišau karšinį su sluoksna. Būna, kad nesėkmingai , bet dažniausiai rezultatas tenkina. Karšinys ir sluoksna skirtingai traukiasi.
QUOTE(Trakst @ 2011 01 25, 14:31)
Mazas eriukas Kaune, o as Vilniuj.
Kad dazo, tai dazo, bet, kad nesivelia. Mazai traukiasi. Turiu kitokios juodos is ten pat, tai ta puciasi, bet traukiasi, reiks bandyt. Irgi dazo
Kad dazo, tai dazo, bet, kad nesivelia. Mazai traukiasi. Turiu kitokios juodos is ten pat, tai ta puciasi, bet traukiasi, reiks bandyt. Irgi dazo
Jei dar domina: http://wool.lt/index...t...=54&lang=lt
sveikos,
va mano 2 naktų darbas dienos šviesoj tai ir matosi... pirmas darbas iš sluoksnos, matau, kad krašteliai dar negražūs ir šiaip....dar fotkė šiaip sau.... bet gal jau geriau gaunasi, a?
va mano 2 naktų darbas dienos šviesoj tai ir matosi... pirmas darbas iš sluoksnos, matau, kad krašteliai dar negražūs ir šiaip....dar fotkė šiaip sau.... bet gal jau geriau gaunasi, a?
QUOTE(Raseleb @ 2011 01 26, 11:43)
ar jus is 18 mic vilnos tapeles veliat??? gal tik lialiukam velciau...
QUOTE(juperi @ 2011 01 26, 10:49)
ar jus is 18 mic vilnos tapeles veliat??? gal tik lialiukam velciau...
Ne, aš tik nuorodą nusiunčiau kur Vilniuje galima surasti
http://wool.lt/index...t...=54&lang=lt
QUOTE(Raseleb @ 2011 01 26, 11:53)
ne taip supratau
Ir kodel gi toki grozy norejai nuslept