nu tikrai kiaušinienės - velykos artėja
Man tai šiandien beryšybė gavosi vietoj skrybėliuko mažei... Gal grįšiu prie tapkių dar ne visų spalvų turim
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 24, 16:43)
gražu kada nors, kai turėsiu daugiau laisvo laiko,ir aš prisiruošiu pirštines nusivelt...
ooo!!! veliat, veliat, veliat??? ko tyla? ko jokiu vaizdu nera?
Blyn blyn pyyyyyyp. Atsibodo. Kur gaut normalios juodos sluoksnos ??????? Nagai, rankos, kaip pas pabaisa. Juodai melynai violetiniai. Veliau 39 ismieros slepetes, sunaudojau gal 10 virduliu, jei ne daugiau verdancio vandens, muilo visa gabala ir vistiek 41 ir dar platokos. Reikia jau ketvirtadieniui.
Pasiguodziau. Issirekiau nors virtualiai.
Pas mano uzsakoves roziumanija dar vis. Ner ka rodyt.
QUOTE(Trakst @ 2011 01 25, 14:24)
Blyn blyn pyyyyyyp. Atsibodo. Kur gaut normalios juodos sluoksnos ??????? Nagai, rankos, kaip pas pabaisa. Juodai melynai violetiniai. Veliau 39 ismieros slepetes, sunaudojau gal 10 virduliu, jei ne daugiau verdancio vandens, muilo visa gabala ir vistiek 41 ir dar platokos. Reikia jau ketvirtadieniui.
Aš iš mažo ėriuko turėjau, tai nedažė ir traukės gerai.
Papildyta:
QUOTE(juperi @ 2011 01 25, 14:18)
ooo!!! veliat, veliat, veliat??? ko tyla? ko jokiu vaizdu nera?
Nusivėliau mėlynas tapkes, šonuose tokie pastorėjimai , tai ir nerodau. Meilės joms matyt trūko
QUOTE(Trakst @ 2011 01 25, 13:24)
čia iš woolo emei?
bet su tamsios spalvom daznai problema buna kasd visi namai isdazyti buna... tai nemegstu tamsiu
Mazas eriukas Kaune, o as Vilniuj.
Kad dazo, tai dazo, bet, kad nesivelia. Mazai traukiasi. Turiu kitokios juodos is ten pat, tai ta puciasi, bet traukiasi, reiks bandyt. Irgi dazo
Kad dazo, tai dazo, bet, kad nesivelia. Mazai traukiasi. Turiu kitokios juodos is ten pat, tai ta puciasi, bet traukiasi, reiks bandyt. Irgi dazo
QUOTE(Trakst @ 2011 01 25, 13:24)
aš tai užsakovėm nepataikauju, sakau jei norit kad daryčiau tai darysiu kas man i galvą užplaukia, nes antraip man nesigauna )) kartais leidžiu spalvą pasirinkt kai išpindėjimas mano ką
Papildyta:
QUOTE(Trakst @ 2011 01 25, 14:31)
Mazas eriukas Kaune, o as Vilniuj.
čia sluoksna taip?
Atnešiau ir savo ryškumą , kuri tiek kartu perdarinėjau , kol gavau norima rezultatą.Nors užmanymas buvo visai kitoks
Katinytis - wow
Katinyti labai labai grazu
srauni_upe
Jooo cia sluoksna taip.
Na, matai, kai teko per menesi ar du padaryt tiek, kiek per visus metus, kai teko per diena po tris slepetes nuvelt, tai netgi patogu, kai tau pasako, ko tiksliai nori ir kokios spalvos. Derinames ir su tuo ka as turiu. O kai pasako "noriu..... tokio kazko linksmo, bet neleksto, su konsepcija ir dar kad butu melyna ir geltona..." Tada tai ir sakau "paziurekit, kokie modeliai yra ir issirinkit, o as jau padarysiu ar melyna ar geltona. ". Tai ir ipratinau, kad reikia rinktis is to kas siuloma. Jei turiu laiko ir noro - padarau dar vienas ( kokias tuo metu sugalvoju) tokios ismieros, kokias uzsake ir duodu pasirinkt.
srauni_upe
Jooo cia sluoksna taip.
Na, matai, kai teko per menesi ar du padaryt tiek, kiek per visus metus, kai teko per diena po tris slepetes nuvelt, tai netgi patogu, kai tau pasako, ko tiksliai nori ir kokios spalvos. Derinames ir su tuo ka as turiu. O kai pasako "noriu..... tokio kazko linksmo, bet neleksto, su konsepcija ir dar kad butu melyna ir geltona..." Tada tai ir sakau "paziurekit, kokie modeliai yra ir issirinkit, o as jau padarysiu ar melyna ar geltona. ". Tai ir ipratinau, kad reikia rinktis is to kas siuloma. Jei turiu laiko ir noro - padarau dar vienas ( kokias tuo metu sugalvoju) tokios ismieros, kokias uzsake ir duodu pasirinkt.