raganele, žaviuosi tavim, atrodo ką tik buvai pasimetus šlepečių vėlime , o viens po kito idealūs darbai
srauni upe, praktika geriausias mokytojas, kuris atsako beveik į visus klausimus
Kai pabandai ir po to tikrai neišmastai kaip daryt - tada jau galima ir klausinėt
Nu pasaka mergaites kaip greit tobulėjat
Ačiū va prie rytinės kavos gavau progą pasiglostyt
Kad ne pasimetus - tiesiog prieš 2 savaites nuvėliau pirmas gyvenime tapeles, gerai sakai - daug skaitymo, praktika ir kritia/patarimai greit moko
QUOTE(dzūkė @ 2011 01 22, 09:24)
raganele, žaviuosi tavim, atrodo ką tik buvai pasimetus šlepečių vėlime , o viens po kito idealūs darbai
...
...
Kad ne pasimetus - tiesiog prieš 2 savaites nuvėliau pirmas gyvenime tapeles, gerai sakai - daug skaitymo, praktika ir kritia/patarimai greit moko
QUOTE(raganele @ 2011 01 22, 10:02)
Ačiū va prie rytinės kavos gavau progą pasiglostyt
Kad ne pasimetus - tiesiog prieš 2 savaites nuvėliau pirmas gyvenime tapeles, gerai sakai - daug skaitymo, praktika ir kritia/patarimai greit išmoko
Kad ne pasimetus - tiesiog prieš 2 savaites nuvėliau pirmas gyvenime tapeles, gerai sakai - daug skaitymo, praktika ir kritia/patarimai greit išmoko
Tą ir turėjau mintyse, stulbinantis rezultatas
QUOTE(žollia @ 2011 01 22, 07:55)
ja, tik vienas pir6to galas per plonas gavos ir šiaip nesuprantu kiek trauktis turi, nes nesinori kad būtų kaip šarvas, bet kartu kad laikytų. Nors šiaip gavos geriau, nei maniau kad gausis Dabar ruošiuos kitas velt nes negaliu, noriu velt, o man vis dar vilnos nepadaro tapkėm, tai veliu iš ko turiu.
QUOTE(dzūkė @ 2011 01 17, 16:14)
Čia ko gero Tajos profilis panaudotas
Dzūke, pas tave katė dar ne su tapkutėm vaikščioja?
QUOTE(Tajka @ 2011 01 22, 11:09)
Čia ko gero Tajos profilis panaudotas
Ne Tajos, bet labai panašios
Galvoju apie tai, nes labai mėgsta į lauką išpėdint
QUOTE(raganele @ 2011 01 22, 00:05)
smagios
o man nepasisekė 2 naktis vėliau tapkes ir tiek broko gavosi na nelipo vilna viena su kita, kažkaip sluoksniavosi ir viskas bet dekoras prilipo tobulai svarbiausia vėliau sau, o gavosi... batsiuvs be batų, o aš be tapkių
Srauni upe, man tos tapkutės fantastiškos, jau spalvytė mmmmmm, dievinu tokia spalva
QUOTE(Katinytis @ 2011 01 22, 12:25)
Srauni upe, man tos tapkutės fantastiškos, jau spalvytė mmmmmm, dievinu tokia spalva
iš manęs tai jau visi juokiasi dėl tos spalvos dievinimo
ačiū mergaitės, pagyros užveda!
Prad4jau antras pirštine. fabrikėlis
Labbai patiko raganeles kava su puta tiesiog megstu sias spalvas ir kavos tema,ir suvelta puikiai