Labas rytas. o man kaiptik grazu toks iskandziotas perejimas pirstinese
veliat ??? atejau pakontroliuot , o cia tuscia
As raizinius dariau ,bet oi kaip cia reik man dar mokytis ,tik gerai kad sau
O kokie smagūs, kiek suprantu čia bus laukinis variantas ar naminės tapkutės
sagdo, gražu, įnešėt naujų idėjų vėlėjėlėms
Parodysiu savąsias vakarykštes, tas kurios veltos "Mūzai išvykus". Prisikankinau nerealiai su tuo krašteliu, o šiandien dar ir dekoras prikankino, nes spalva tai neina suprast - nuo niekuo nedera, tokia kaprizingai žalia . Gavau vėlimo eigoj viską lauk lupt, o paskui niekaip nieko nepritaikiau.
Bet įdomiausia, kad galutinis variantas man patinka, nors tas kraštas ir nėra idealus
Sagdo, gražus bandymas . Aš irgi bandžiau raižinukus, 3 ar 4 porytes dariau, tai galiausiai man pasirodė, kad įdomiausia po tuo raižinuku kaip ir juostelę kitos spalvos dėt, tada nepersimuša per vis tapkę apatinė spalvytė, galima kelias spalvas sudėt. O tu prapjovus (ar kirpus? - aš tai kirpau su manikiūrinėm) paskui dar užtrynei lyg ir? Aš tai užtrinu, man rodos, kad apsipūkuot ta pjūvio vieta gali, bet veltinis.lt mačiau ir neužtrintų.
Bet įdomiausia, kad galutinis variantas man patinka, nors tas kraštas ir nėra idealus
Sagdo, gražus bandymas . Aš irgi bandžiau raižinukus, 3 ar 4 porytes dariau, tai galiausiai man pasirodė, kad įdomiausia po tuo raižinuku kaip ir juostelę kitos spalvos dėt, tada nepersimuša per vis tapkę apatinė spalvytė, galima kelias spalvas sudėt. O tu prapjovus (ar kirpus? - aš tai kirpau su manikiūrinėm) paskui dar užtrynei lyg ir? Aš tai užtrinu, man rodos, kad apsipūkuot ta pjūvio vieta gali, bet veltinis.lt mačiau ir neužtrintų.
Besijuokianti, tokios storulės tavo šlepetės , rezultatas. Bet jau čia tikrai daugiau nei 200g sudėjai ar dydis mažas
Man visi kiti dekoravimo būdai gražiau nei raižymai, bent jau kol kas
Man visi kiti dekoravimo būdai gražiau nei raižymai, bent jau kol kas
Sveikos . O dabar jau aš tik žvalgausi ir nieko nebedarau Nebėra ūpo...
Gražūs darbeliai visų. Besijuokianti, o ar nekietos tavo šlepetės? Mano tokios vienos storos tai nesilanksto net . Kaip su kerzais" reik vaikščiot. Tai taip ir stovi, nesiūlau net niekam, nors atrodo gražiai ir tvirtos labai.
Gražūs darbeliai visų. Besijuokianti, o ar nekietos tavo šlepetės? Mano tokios vienos storos tai nesilanksto net . Kaip su kerzais" reik vaikščiot. Tai taip ir stovi, nesiūlau net niekam, nors atrodo gražiai ir tvirtos labai.
Mano naujausi, tik nuotrauka bais š... gavos
srauni_upe, tau prie avo labai tinka spalvine gama
QUOTE(juperi @ 2011 01 21, 15:37)
srauni_upe, tau prie avo labai tinka spalvine gama
čia nesveikas potraukis tai spalvai...