Labas rytas. Kadangi dabar rožės ant bangos, tai skubu neatsilikti Nors pavargau gerokai, kol padariau tas rožes...
Superinės visų rožės man tos didžiosios gražios, reiks bandyt taip susukt
Tik savo nors ir su mažom roželėm nešiot negaliu, mat mažiausioji irgi labai rožėm žavisi - iškart nulupa, jei tik pamato siūnu/lupa/siūnu/lupa... tuoj skyles pralups mano žydruose tapukuose...
Tik savo nors ir su mažom roželėm nešiot negaliu, mat mažiausioji irgi labai rožėm žavisi - iškart nulupa, jei tik pamato siūnu/lupa/siūnu/lupa... tuoj skyles pralups mano žydruose tapukuose...
Žollia, jau gal kurpalį įsigijai? Idealios
Žollia, nu kokios fainuolės tos rožės.Tavo tapukai dailūs visomis prasmėmis tuo jau įsitikinau
Dėl kurpalio tai juokas po juoko-vieną porą vakar netikėtai pasiūlė Naujut naujutėliai, iš fabriko buvo prieš 18 metų prichvetizuoti" ir prastovėję daugiabučio rūsyje pas puskę mano . Išsikalbėjom kažkaip, tai paskolino, pabrėžė, kad tik skolina... Išmiera lyg ir 23, dar nežinau gerai. O šitie be kurpalio tepukai nuvelti, siauresni gavosi. Čia vėl Trakšt padėka dideliausia už pamoką neakivaizdinę. O rožę sukau-ardžiau, sukau-ardžiau, paskui karpiau visaip, vėl sukau-ardžiau... Nu vienžo . Bet tik praktika geriausias mokytojas.
Papildyta:
Ačiū, mergaitės, už pagyras. Raudonuoju jau . Kad tik nešiotojai džiaugtųsi. Tikiuosi, kad pati vilna nepaves ir po kelių mėnesių nesuplyš, nes suveliu, atrodo, tvirtai...
Papildyta:
Ačiū, mergaitės, už pagyras. Raudonuoju jau . Kad tik nešiotojai džiaugtųsi. Tikiuosi, kad pati vilna nepaves ir po kelių mėnesių nesuplyš, nes suveliu, atrodo, tvirtai...
Labai gražios žollia tavo taputės rožės kaip gyvos,o jei ne paslaptis,iš kokios čia vilnutės velta?
QUOTE(shidochika @ 2011 01 15, 13:08)
Labai gražios žollia tavo taputės rožės kaip gyvos,o jei ne paslaptis,iš kokios čia vilnutės velta?
Ačiū už komplimentus . Iš zelandiško karšinio (siuluoazės).
prisireike ir man rozes. o kaip jus jas velet atskirus lapukus issideliojat ? ir kiek vienetu ju reikia?
Na, iš manęs patarėja tai dar tikrai nelabai . Aš vėliau atskirus lapelius ir siuvau paskui į krūvą. kitą kartą lapelius truputį storesnius velčiau, nes tokie netvirti gavosi .
Sveikos, pupos-uogos, kiek groziu privelet... o man nesivelia, tiksliau viskas is ranku krenta,,, vel Muza isskridus o vilneles neblogos turiu-graziu spalvyciu... galeciau ka grazaus suvelti...nu bet pries gamta nepakovosi...lauksiu ikvepimo