NAUJI velejeliu namuciai
juperi ačiū
Aciu juperi
Rodom savo darbelius toliau, grozimes kitu padarytais.
Mano "Minimum" slepetes. Is mano pacios dazytos vilnos ale rainbow.
Mano "Minimum" slepetes. Is mano pacios dazytos vilnos ale rainbow.
Trakst, nuostabios rožės Tavo foto tapukų visų labai gražios
Juperi, ačiū
Šelma, Labai patiko tavo musmiriukai Puiki idėja, o ir darbelių tiek daug
trakšt, kai visada puikūs
Šelma, Labai patiko tavo musmiriukai Puiki idėja, o ir darbelių tiek daug
trakšt, kai visada puikūs
QUOTE(Trakst @ 2011 01 10, 14:36)
Aciu juperi
Mano "Minimum" slepetes. Is mano pacios dazutos vilnos ale rainbow.
Mano "Minimum" slepetes. Is mano pacios dazutos vilnos ale rainbow.
Trakst, sakyk dabar , kaip rusai sako "raskoliajsia"...galima (pragyvent) gyvent is velimo ar ne??? nu pafantazuok, jeigu nei tu, nei kiti seimos nariai neturetu kitu pajamu...
Aciu , mergaites, tik, kad paskutiniu metu nemazai ir tinginiavau... Dabar vel pradejo "slepetes spaust" :
juperi nu jau cia mane i kampa ivarei. As - negaleciau, nes vistik esu, kaip cia tiksliau ivardint, nu nevisai, bet tingine. Tiksliau man reikia pailset, i dangu pavepsot nieko neveikiant, dar seima nuolat palepint skanestais noriu. Zinoma galima is velimo pragyvent. Bet reikia tureti daug sveikatos, uzsispyrimo ir kurybingumo. Na tarkim gOOte. Ji bene pats darbsciausias mano pazystamas zmogus. Jei ji keptu bandeles, o ne slepetes veltu, manau irgi galetu is to pragyvent. Vienintelis sekmes dalykas yra didziulis, alinantis, pasiaukojantis darbas, o ne slepetes. Na gal as ir klystu, bet manau, kad nebutinai slepetes, bet ka kita gali velt, velt ir velt ir tikrai is to isgyvensi ir dar susitaupysi. As, tarkim, kolkas tokiu ambiciju neturiu. Bent jau vilnai ar lateksui uzsidirbu. Pries Kaledas - dovanelem uzteko. Taip ir sukuosi, nes man labai patinka velt.
juperi nu jau cia mane i kampa ivarei. As - negaleciau, nes vistik esu, kaip cia tiksliau ivardint, nu nevisai, bet tingine. Tiksliau man reikia pailset, i dangu pavepsot nieko neveikiant, dar seima nuolat palepint skanestais noriu. Zinoma galima is velimo pragyvent. Bet reikia tureti daug sveikatos, uzsispyrimo ir kurybingumo. Na tarkim gOOte. Ji bene pats darbsciausias mano pazystamas zmogus. Jei ji keptu bandeles, o ne slepetes veltu, manau irgi galetu is to pragyvent. Vienintelis sekmes dalykas yra didziulis, alinantis, pasiaukojantis darbas, o ne slepetes. Na gal as ir klystu, bet manau, kad nebutinai slepetes, bet ka kita gali velt, velt ir velt ir tikrai is to isgyvensi ir dar susitaupysi. As, tarkim, kolkas tokiu ambiciju neturiu. Bent jau vilnai ar lateksui uzsidirbu. Pries Kaledas - dovanelem uzteko. Taip ir sukuosi, nes man labai patinka velt.
QUOTE(grite @ 2011 01 10, 14:37)
Trakst, nuostabios rožės Tavo foto tapukų visų labai gražios
Ji galėtu ir iš fotografės darbo gyvent
Trakšt, nuostabios šlepetės
QUOTE(Šelma @ 2011 01 10, 14:46)
Jooo "slepeciu fotografe"
Trakšt rožės nerealios! Man vasarą buvo augalinių rožių manija, net po Europos rožynus prasinešėm kaip nuvelt tokias - atskirai šlapiai žiedlapėlius ir tada suformuot prisiuvant ar priveliant? Vat išmokčiau tokias daryt, gal būtų lengviau pavasario laukti, kada tikros gyventi pradės...