aš irgi nemanau kad tai tikri pavadinimai, vien jau i google įmetus juos kažkodėl neranda tokios veislės.. man ta pirmoji irgi labai graži, negaliu į ją atsižiūrėti.. radau vieną kur nusipirkti, bet daugiau jų kaip ir nebesimato pardavimuose..
Papildyta:
na o štai ir dar viena, nusipirkau vakar už keturis litus kas tai galėtų būti? jos lapai kaip paprasto phalenopsio
pasirodisiu ir as kas namie sirdele dziugina..nauju neturiu rodau senas...
cia vakaryksciai isskleistas ziedelis,gaila mazai ziedu sykart( nulauziau laistydama keleta) cia antra mano orchideja(pirma bei antra gerai pamenu,po to seka prapliupo tad nebezinau kas po kokios eina )
čia testiniai žiedeliai ..
o cia mano mylimukas mini mark ...
~*Besisypsanti*~ noreciau pamatyt balta gelyte visa ir lapukus,kazkas grazaus...
cia vakaryksciai isskleistas ziedelis,gaila mazai ziedu sykart( nulauziau laistydama keleta) cia antra mano orchideja(pirma bei antra gerai pamenu,po to seka prapliupo tad nebezinau kas po kokios eina )
čia testiniai žiedeliai ..
o cia mano mylimukas mini mark ...
~*Besisypsanti*~ noreciau pamatyt balta gelyte visa ir lapukus,kazkas grazaus...
[quote=evers,2011 01 13, 15:59]
visos trys nuostabios
kaip tik snd "varvinau" seile i tokia kaip tavo pirmoji
visos trys nuostabios
kaip tik snd "varvinau" seile i tokia kaip tavo pirmoji
mergaites kokie nuostabus jusu ziedeliai mano tik baltoji plh zydi; turiu klausima neesu psece bet at violetines orhidejos lapo krasto toks limpantys skystis teka ant apalnges nezinau kas tai ir ka daryti
Evers, nuostabios tavo gėlytės, o ypač antroji nufotografuosiu visą ją ir įdėsiu pavakarop, nes ką tik fotikas išsikrovė bet šiaip lapai kaip paprasto phalenopsio, nieko ypatingo
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2011 01 13, 15:09)
Evers, nuostabios tavo gėlytės, o ypač antroji nufotografuosiu visą ją ir įdėsiu pavakarop, nes ką tik fotikas išsikrovė bet šiaip lapai kaip paprasto phalenopsio, nieko ypatingo
lauksiu idomu bus pamatyt,nes man ziedeliu pumpureliai idomiai atrodo...gal kiti issiskleis parodys visa savo grozi...
~*Besisypsanti*~ , evers labai gražios gėlytės aš vis dar noriu mini marko
ačiū, tviga, aš irgi jo noriu
Besisypsanti, evers, gražių žiedų pridėjot
Papildyta:
mini markas yra hibridas sukryžmintas Phalaenopsis Micro Nova x Phalaenopsis philippinensis
Papildyta:
mini markas yra hibridas sukryžmintas Phalaenopsis Micro Nova x Phalaenopsis philippinensis
~*Besisypsanti*~, evers labai gražūs žiedai
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 13, 14:55)
taip, visos veislės yra hibridai, tik ne visi hibridai yra veislės
QUOTE(zuzla @ 2011 01 13, 16:12)
taip, visos veislės yra hibridai, tik ne visi hibridai yra veislės
žinau, ramsis labai gerai išaiškinęs šitai yra