Grazi vandute
ir as uzsikreciau orchideju liga bet noreciau pati uzisaugint orchideja nuo mazytes. Gal kuri parduodat keiki? Butu gerai is Vilniaus
QUOTE(lialkaa @ 2011 01 12, 16:23)
As taip pat noriu prisideti prie sveikinimu Tinai
sita grozi siandien nusipirkau Ermitaze 79,99 su ermitazo pinigais gavosi 60 su centais. Gele su vaikuciu ir sakyciau visai nemazu, bei vaza tai kaip neimt?
dar palikau viena su vaikeliu manau kaip Vilniuj tai gal kaina normali...
sita grozi siandien nusipirkau Ermitaze 79,99 su ermitazo pinigais gavosi 60 su centais. Gele su vaikuciu ir sakyciau visai nemazu, bei vaza tai kaip neimt?
dar palikau viena su vaikeliu manau kaip Vilniuj tai gal kaina normali...
Labai gražus ir šaunus pirkinukas
QUOTE(Isla Bonita @ 2011 01 13, 00:57)
ir as uzsikreciau orchideju liga bet noreciau pati uzisaugint orchideja nuo mazytes. Gal kuri parduodat keiki? Butu gerai is Vilniaus
užsikrėte ir jau auginate orchidėjas ar tai būtų jūsų pirmoji? jei pirmoji, siūlau geriau jau nusipirkti didelį, sveiką augalą nuo keikio pradėjus auginti galima žiedų laukti daug metų... priklausomai, aišku, nuo orchidėjos rūšies.
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2011 01 13, 10:40)
užsikrėte ir jau auginate orchidėjas ar tai būtų jūsų pirmoji? jei pirmoji, siūlau geriau jau nusipirkti didelį, sveiką augalą nuo keikio pradėjus auginti galima žiedų laukti daug metų... priklausomai, aišku, nuo orchidėjos rūšies.
Jau turiu 2 dideles, dovanotas Bet gerai Jus sakote, kad galima labai ilgai pralaukt, gal tada tikrai neverta..
Sveikos geliu megejos. gal kas galit pasakyti pagrindinius skirtumus karvyte, phalenopsis, minimark.. aciu
QUOTE(rasabutk @ 2011 01 13, 13:47)
Sveikos geliu megejos. gal kas galit pasakyti pagrindinius skirtumus karvyte, phalenopsis, minimark.. aciu
Labas, nėra čia skirtumo ,visi jie phalaenopsiai. Karvyte tiesiog pravardžiuojame baltą su taškais phalaenopsį, o Minimark yra simptaiškas Phalaenopsis su pavadinimu
aciu.. bet minimark kiek ziurejau, kitokia ziedelio forma.. bet gal tik man taip atrode. aciu dar karta..
sveikutės labai gražių augalėlių priderėjo, vandutė labai graži, norėčiau ir aš, bet kažko bijau kad nebūtų per lepi man norėčiau ir aš pasirodyti su savo gelytėm.. ant gelyčių vazonėlių surašyti jų pavadinimai kaip as suprantu, ar kas tai galėtų būti.. tarkim turiu karvytę, o ant jos parasyta "Polka dots", bet aš tokių pavadinimų net girdėjusi nesu.. tai va sukelsiu naujokes ir surašysiu po apačia kaip jas praminė tiekėjai ir dar daug bežiedžių nusipirkau kažko man nebeveikia radikal.ru, kai atsigaus ikelsiu dar viena naujokę.. pirkau ją nukainuotą, bet tokių žiedų nesu mačiusi, pailgi tokie pumpurai, parodysiu kai atsigaus programa, gal žinosit kas ten per orchidėja..
pradėsiu nuo labiausiai patinkančios
Rood Anthura Toulouse
Paars Peerdeman Roxanne
Redlip Anthura Brussels
pradėsiu nuo labiausiai patinkančios
Rood Anthura Toulouse
Paars Peerdeman Roxanne
Redlip Anthura Brussels
QUOTE(rasabutk @ 2011 01 13, 12:57)
aciu.. bet minimark kiek ziurejau, kitokia ziedelio forma.. bet gal tik man taip atrode. aciu dar karta..
minimark yra phalaenopsis veislė, todėl jo žiedų forma kitokia nei įprastų phalaenopsis hibridų žiedų forma.. karvytėmis merginos vadina tam tikrą phalaenopsis hibridą, kaip atrodo aprašė Lerikyte
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2011 01 13, 14:02)
Pirmoji kaip mano kur MB padovanojo pelorikai- žiedai tokie vadinami,keistokai atrodo,bet man tai fainai Gražios gėlytės,bet tai tikrai ne rūšinės ,bent jau aš taip manau
O GAL?
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 01 13, 13:30)
phalaenopsis hibridai turi tiek pavadinimų, kiek yra jų "gamintojų"