Tina - nerealiai gražu
Evaja, apie phalaenospius juk nerašysiu o kada nors pražydus kažkam įdomesniam - kodėl gi ne.
Tina - jei tik turi pasiūlymų orchids.lt forumas laukia. O su tom reklamom ne taip lengva kaip norėtųsi..
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 29, 17:44)
Tina - nerealiai gražu
Evaja, apie phalaenospius juk nerašysiu o kada nors pražydus kažkam įdomesniam - kodėl gi ne.
Tina - jei tik turi pasiūlymų orchids.lt forumas laukia. O su tom reklamom ne taip lengva kaip norėtųsi..
kodėl nerašysi? O aš ėmiau ir parašiau...blogai? Neišplėtota tema apie trąšas, galima ašyti, kaip tu laikai, kai laistai, kokie pastebėjimai dėl žydėjimo, augimo....vajee, kiek temų
QUOTE(Evaja @ 2011 01 29, 17:50)
kodėl nerašysi? O aš ėmiau ir parašiau...blogai? Neišplėtota tema apie trąšas, galima ašyti, kaip tu laikai, kai laistai, kokie pastebėjimai dėl žydėjimo, augimo....vajee, kiek temų
apie ką parašei apie Ann blackberry, o čia jau ohohoho koks kasnelis
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 29, 17:51)
apie ką parašei apie Ann blackberry, o čia jau ohohoho koks kasnelis
pirmame žurnale apie falenopsius
QUOTE(Evaja @ 2011 01 29, 17:55)
pirmame žurnale apie falenopsius
ah gi tiesa tai ta tema jau išgvildenta
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 29, 17:58)
ah gi tiesa tai ta tema jau išgvildenta
ten daug kas neišgvildenta liko
QUOTE(Tina* @ 2011 01 29, 16:45)
O cia mano naujokes.
MB dovana gimtadienio proga (sita sena mano svajone, ji dar ir margalape):
Vienos forumietes, kuri cia dabar retai uzsuka, dovana:
MB dovana gimtadienio proga (sita sena mano svajone, ji dar ir margalape):
Vienos forumietes, kuri cia dabar retai uzsuka, dovana:
KOKIOS GRAZUOLES....
QUOTE(Tina* @ 2011 01 29, 16:02)
Pramones Maximoj Kaune. Dar palikom tokiu pat
Su praejusiu gimtadieniu Tina*
Jau nebeliko tokiu, kaip pas tave Siandien buvau kiminu, tai visos tokios pavarge bet lapai pasaka as ja gundziausi, bet nugalejo marguole mano
grazi marguole,karvyte cia ja mes vadinam kazkada cia kaip virusas buvo...visoms reikejo as ir turiu,tik siuo metu jau perzydejus.
Visu ziedeliai fantastiski
Evaja,tai bent miniukas saknis uzaugino,nesu dar taip macius
Tina,nuostabios naujokes O raibuole,turbut is ''Tik geliu'',ciupinejau tokia,nes buvo didziausiu ziedu
Evaja,tai bent miniukas saknis uzaugino,nesu dar taip macius
Tina,nuostabios naujokes O raibuole,turbut is ''Tik geliu'',ciupinejau tokia,nes buvo didziausiu ziedu
geltonoji sužydėjo
Lerikyte,grazuole tavo geltoniuke