agnieska, lb simpatiška
ačiū. tik nuotraukos velniškai didelės įsikėlė
agnieeeska labai graži naujokė, paprasta bet ne prasta spalvytė graži
QUOTE(agnieeeska @ 2011 01 25, 15:57)
Sveikos merginos
šiandien įsigijau nauja orchidėją. kažkodėl man ji labai patiko, nors ir labai paprastutė .
šiandien įsigijau nauja orchidėją. kažkodėl man ji labai patiko, nors ir labai paprastutė .
super spalvyte.....
Sveikos sian teko uzsukti i geliu baze draugystes g., atvezta dauuug geliu, ir net isiziojau Raibuoles pamacius. Kiek maciau raibuoliu pas jus tai ziedukai, kaip ziedukai, o cia. Ziedas plastakos dydzio o kotas pirsto storio ir tik sprindis Isstatinejo geles ant stelazu jos be kainu visos dar buvo, tai kainos nesuzinojau Ir maksimoje uzvesta daug falenopsiu, bet kaip tikra ligone atsispyriau ir nenusipirkau per salta nest.
Aprile, žinok nuotraukos apgaulingos ir esu tikrai, kad jos būtent tokio dydžio, kokias mes čia paskutiniu metu ir pirkome.
QUOTE(Aprile @ 2011 01 25, 19:01)
Sveikos sian teko uzsukti i geliu baze draugystes g., atvezta dauuug geliu, ir net isiziojau Raibuoles pamacius. Kiek maciau raibuoliu pas jus tai ziedukai, kaip ziedukai, o cia. Ziedas plastakos dydzio o kotas pirsto storio ir tik sprindis Isstatinejo geles ant stelazu jos be kainu visos dar buvo, tai kainos nesuzinojau Ir maksimoje uzvesta daug falenopsiu, bet kaip tikra ligone atsispyriau ir nenusipirkau per salta nest.
neradai margutės?
QUOTE(Aprile @ 2011 01 25, 18:01)
O kaip butu idomu pamatyt laukiu kada ugteles maziuke ir galesiu istrukt is namu trumpam. Kolkas pasigroziu jusu medziokles trofejais
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 25, 18:06)
Aprile, žinok nuotraukos apgaulingos ir esu tikrai, kad jos būtent tokio dydžio, kokias mes čia paskutiniu metu ir pirkome.
Nu toooks ziedas Labai idomu jai Kaunietes apsilankys ir pasakys ar ten ne mutantes kokios net zandikaulis tai atvipo taip gerokai
QUOTE(rrine @ 2011 01 25, 18:33)
neradai margutės?
Radau viena ligotu keuru lapu, o maksimoje ju sen gal net desimt buvo jau laikiau rankose graziausia bet atsilaikiau ir moterytei atidaveu net su besikalanciu ziedstiebiu Nusalus butu kol parsinesus buciau O vyrui uzsiminti net nenoriu kad su masina vaziuojam
QUOTE(Tina* @ 2011 01 25, 19:19)
O kaip butu idomu pamatyt laukiu kada ugteles maziuke ir galesiu istrukt is namu trumpam. Kolkas pasigroziu jusu medziokles trofejais
as ir pavasario laukiu kada nest drasiai galesiu O kada jau ju nepersalta trasnportuoti
Nu bet geliu gelyciu sen baze uzsiveze pries pat uzsidarant po keturiu as jau buvau
Ui nesierzinkit
QUOTE(Tina* @ 2011 01 25, 19:50)
Ui nesierzinkit
Tai as pati, kaip ant adatu buvau senukuose ieskot nuo erkuciu konors. Pamasceu nuaisiu iki ten ir seiles nutyso tokias grazuoles pamacius, bet taip salta siandien lauke
kiba reik mint ryt į tik gėles noriu dar tokios pat raibuolės