Ačiū mergaitės
o aš vakar įsigyjau du labai fainuolius krepšelius ir šiandien visą dieną galvoju ką į juos įdėti iš pradžių galvojau įsodint ką nors, nu bet kad šiuo metu nei vienos nereik persodint, o taip norisi ką nors įsodint... tai nors miniukui pamatavau, ale kad jam didokas krepšiukas o kiti standartiniai vazonėliai netelpa vadinasi atsirado poreikis kažką naujo pirkt
o aš vakar įsigyjau du labai fainuolius krepšelius ir šiandien visą dieną galvoju ką į juos įdėti iš pradžių galvojau įsodint ką nors, nu bet kad šiuo metu nei vienos nereik persodint, o taip norisi ką nors įsodint... tai nors miniukui pamatavau, ale kad jam didokas krepšiukas o kiti standartiniai vazonėliai netelpa vadinasi atsirado poreikis kažką naujo pirkt
QUOTE(tviga @ 2011 01 24, 16:45)
Ačiū mergaitės
Tviga, vakar seminare gal buvot Kokiu vardu registravotės ten?
Pasufleruosiu gerą laikino panaudojimo būdą - tiesiog pakabinkit ant lango tą krepšiuką ir palikit miniuką įstatytą su mažuoju vazonėliu Ant palangės ir vietos padaugės...
Tai cia pasirodo Tviga,pirko krepselius seminare
QUOTE(Šilingė @ 2011 01 24, 16:50)
Tviga, vakar seminare gal buvot Kokiu vardu registravotės ten?
Pasufleruosiu gerą laikino panaudojimo būdą - tiesiog pakabinkit ant lango tą krepšiuką ir palikit miniuką įstatytą su mažuoju vazonėliu Ant palangės ir vietos padaugės...
Taip buvau, ten ir įsigijau tuos krepšiukus , labai patiko seminaras mano vardas Jurgita
Pakabint ir planuoju ant lango, tik kad karnizo nėra pas mane, tai reiks kažką galvoti (čia vyrui bus užduotis)
Papildyta:
QUOTE(rodostoma @ 2011 01 24, 16:50)
Tai cia pasirodo Tviga,pirko krepselius seminare
aha aš
QUOTE(tviga @ 2011 01 24, 17:55)
Taip buvau, ten ir įsigijau tuos krepšiukus , labai patiko seminaras mano vardas Jurgita
Pakabint ir planuoju ant lango, tik kad karnizo nėra pas mane, tai reiks kažką galvoti (čia vyrui bus užduotis)
Papildyta:
aha aš
Papildyta:
aha aš
tai va kas ta Jurgita
su viena Jurgita ir aš kalbėjau,tik nežinau ar čia tviga
o jau kokios grozybes visu! tas miniukas tai super atrodo
QUOTE(Aprile @ 2011 01 23, 21:30)
Negaliu nepasigirti ka sian maksimoje pavyko rasti Auginasi du ziedstiebius, lapuka ju viso net vienuolika. Kokie jie idomus ne,kaip pas visus mano turimus phaleonopsiustokie pailgi
Ir man tokios norėtūsi
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 01 24, 11:41)
Kiek gražių žiedų,bet jau dramblys Ir kur tokį gavot?
QUOTE(tviga @ 2011 01 24, 15:59)
Šaunūs žiedai
QUOTE(Aprile @ 2011 01 23, 21:57)
Tai Tinai* pavyko ji rasti maksimoje, bet turbut is fantastikos srities man taip
Taip, atrodo kovo-8 ar kokia ten proga orchideju uzvezta buvo ir ta viena aptikau. Nupirkau vienai SM narei.
QUOTE(Oli_vija @ 2011 01 23, 23:26)
Kalbink Evają Kaune
Jau derinam
QUOTE(emma @ 2011 01 24, 19:31)
Ir man tokios norėtūsi
Labai idomi, bet kiek supratau kiti ziedstiebiai gali augintis taisiklingus ziedukus
Mergaites turiu klausimuka jus ne vienerius metus jau prekinates pvz bazese gelyciu. Kokia tikimybe man aptikti sios rusies orchyciu Man jos dieviskai grazios. Ar tektu is kur nors uzsisakineti
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2011 01 24, 20:41)
Tina* Jus is Skm uzsisakinejote Minimarka ar dar ji prekiauja gelytemis