nila_ks, kokios grazuoles! Visai neseniai gi buvau ten, buvo tik phalaenopsiai ir dendrobiumai.. Matyt, tau personaliai laike
Siandien buvau Zalioj stotelej (Rimi prie ligonines), kokios ten visos geles Siaubas! Stovi visos pavargusios, apsirgusios! Orchidejoms 50% nuolaida, daugelis su ziedstebais, bet visi tie ziedstiebiai nuluzti... Zodziu, is ten begom begiojau, kad tik nematyti to vaizdo!
QUOTE(Evaja @ 2011 01 10, 12:36)
prisiminiau, kad čia buvau neįdėjus, tai kaip tik tapetuoju sienas naujoj temoj
o šiaip ačiū, ir man ji labai graži... visad tokios norėjau
o šiaip ačiū, ir man ji labai graži... visad tokios norėjau
ermitaze yra tokiu 10 Lt kainuoja sendien nusipirkau
QUOTE(Evaja @ 2011 01 10, 11:29)
Kokiu grazuoliu,paskutine isvis pasaka..
nila_ks-kaip sekasi.saunios gelytes ..o kokie palenopsiai...
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 10, 15:09)
Tikros gražuolės O dėl dovanos fantastiškai pasisekė, tikrai būsimo gimtadienio proga Mano irgi artėja, gal reikia praeit po bazes, gal kas ir man ką padovanos
QUOTE(Nastanka @ 2011 01 10, 17:35)
nila_ks, kokios grazuoles! Visai neseniai gi buvau ten, buvo tik phalaenopsiai ir dendrobiumai.. Matyt, tau personaliai laike
Ne ne, dar liko kokios 4-5 tikrai. Priešais vaistinę, prie centrinio įėjimo, įėjus į pačią gėlių parduotuvę iškart po dešine sustatytos. Aš pirma valandą buvau ir buvo neseniai sustatytos. Rytoj nuvažiuok tikrau dar bus
QUOTE(evers @ 2011 01 10, 17:53)
Kokiu grazuoliu,paskutine isvis pasaka..
Ačiū, Phal. tai paprastučiai gelsvi su dryžiukas, nužydėję, kai pražįs iš naujo pasirodysiu. Vienas buvo net su keturiais žiedstiebiais, kitas berot su trijais. Kažkas panašaus į šį, o gal ir tokie patys
QUOTE(Eiryn @ 2011 01 10, 18:12)
Tikros gražuolės O dėl dovanos fantastiškai pasisekė, tikrai būsimo gimtadienio proga Mano irgi artėja, gal reikia praeit po bazes, gal kas ir man ką padovanos
Ačiū Neiškenčiau ir anksčiau nusipirkau
Nila ks super pirkinukai
Lerikyte,aciu uz naujus namucius
Nila ks,nu jau pirkiniai kokie superiniai
Nila ks,nu jau pirkiniai kokie superiniai
nėra už ką
Ačiū merginos
Taip visos ir gundo ir norisi kazko naujo
Pareinu ir as i nauja temute girtis neturiu kuom kol kas
QUOTE(Tina* @ 2011 01 10, 22:56)
Pareinu ir as i nauja temute girtis neturiu kuom kol kas
greit jau turėsi kuo girtis, visos gėlės neatstos tos vienintelės...