Fonda, kaip mane suintrigavot Skaitinejuosi rojaus soduose tikrai kazkoks mutantas Laabai idomu kas cia pas mane augs
Va ka radau RS (dirbtiniu būdu viruso sukelta mutacija)
QUOTE(Aprile @ 2011 01 24, 00:01)
Fonda, kaip mane suintrigavot Skaitinejuosi rojaus soduose tikrai kazkoks mutantas Laabai idomu kas cia pas mane augs Va ka radau RS (dirbtiniu būdu viruso sukelta mutacija)
Na nepergyvenk... Viskas greit susitvarkys... Gėlytei buvo blogos, ekstremalios augimo sąlygos, tai ir tokie nenormalūs žiedeliai. Neaa,čia ne viruso sukelta mutacija. Nors būna ir taip,kai gėlytė užkrėsta ir serga. Bet tai labai retas reiškinys, ir tokių nebūna pardavime. Bet tu ją myli, gražiai ramiai auginsi, tai jau po kelių sekančių žiedelių gėlytė išaugins normalius žiedelius. Prisegu įsigytą gėlytę irgi su visais peloric žiedukais, o toliau jau pas mane žydėjo normaliai... ir ant to paties žiedstiebio.
Fonda ji fantastiska Bet tik ko nebuna As ja pamaciau ir ne sekundeles nesuabejojau ar jos man reikia Man net taip graziau Bet, kaip gaila geliuku ne tas zodis kokios jos visos suvargusios paliegusios musu prekybcentriuose
Labas vakaras, kol atradau jūsų temutę tai jau perbėgot į pradžią Jungiuosi prie jūsų jei galiu, gavau dovanų taip norėtą Phalaenopsis, tai galvoju reikia prižiūrėti ir pasidomėti
QUOTE(SoKoLedine @ 2011 01 23, 23:47)
Nuotraukyciu bus As sian irgi isigyjau grazuole ir net nustebau, kad reto mutavimo
QUOTE(Aprile @ 2011 01 24, 01:03)
QUOTE(SoKoLedine @ 2011 01 23, 23:47)
Nuotraukyciu bus As sian irgi isigyjau grazuole ir net nustebau, kad reto mutavimo
Atgausiu fotoaparatą ir įkelsiu
QUOTE(SoKoLedine @ 2011 01 24, 00:39)
Kokios spalvos gelyte
QUOTE(Aprile @ 2011 01 24, 01:45)
Baltos
QUOTE(rodostoma @ 2011 01 21, 18:29)
QUOTE(Uogienė @ 2011 01 22, 21:05)
koks grožis, noriu stiuartanos
nžn, bet man tie mutantai kažko nlb
šeštadienį pigiai apsipirkau Karmelitoje, nužydėjusias raibuoles ir man rodos, kad oranžinę epikatlėją (nužydėjusią) pasiėmiau po 5Lt. (pafotkinau)
Tiesa, turguje mačiau vandučių, raudoną smulkiažiedę, mėlyną taškuotą, po 70Lt, o stoties turguje tokios po 75Lt ir buvo "buldoginių" raibuolių po 45. Buvo ir geltona, bet, kadangi nenuleido kainos, principai neleido pirkt
kiek grazuoliu vel prideta.... tik speju puslapius verst...
Laba, saulyte daro stebuklus skleidziasi du pumpuriukai Greiciau tas pavasaris